Къде в Пловдив??? - 37

• 60 300
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Всеки има право на мнение. И аз не разбирам с какво едното пречи на другото. В напрегнатото ни ежедневие гледам да създавам повече весели моменти на мен и детето и със същия хъс ще обикаляме да сурвакаме съседите за здраве!!!

# 406
Аз този празник Хелоин не го разбирам.Според мен си е американска традиция,гледана от филмите и копирана.Имаме си достатъчно други български празници и обичаи,които да тачим.Не се сещам обаче с такъв хъс майките да раздават гевречета по Коледа.А би могло.Би могло и да се научат някои традиционни български песни,за да не забравяме корените си.

Абсолютно подкрепям Peace

Момичета,да ви питам-дали имате впечатления от сладкарница"Мон Шери"-зад Лайпциг посока колелото на  бул"В.Априлов"- в сайта им изглеждат доста интересно нещата,а на вкус newsm78

# 407
И, аз да попитам, в кои магазини мога да намеря зимно бяло яке за момиченце на 6г.

# 408
ili_8, в Илиенци има много якенца за момиченца, имаше и чисто белички, може да провериш и в Барабарони. И в новия магазин в МолГалерия  - Панчо.

# 409
  • о`майна лунна нощ е
На мен ми е болно, че децата не знаят какво е кукер, но се хвърлят на всяка светеща издълбана тиква с крива физиономия, без дори идея да имат какво е предназначението й, а българската традиция потъва в архивите, защото не се афишира така масово. За това съм против да се възприема всеки празник, който ни се снася.
Мои мнение и усещане за празник, които ще продължа да поддържам. Не споря с никого и не се опитвам да променям мнението на когото и да било.

За да не се отклоняваме толкова от темата, моля да ми кажете къде в Плодив мога да намеря добре зареден магазин за работни обувки - от тези със специалната защита бомбе/глезен/ пета ... Видяхме вчера с мъжа ми такива модели в магазина на Мат стар в тракийския Кауфланд. Но нещо тази марка ми е оставила доста лоши впечатления с некачествени, а сравнително скъпи обувки, и не ми се рискува с 64-70 лева за поредния боклук.

me4koni - миналата година по това време тази сладкарница бяха пуснали ваучери. Тортите им се оказаха много вкусни. Аз ги получих /2 бр./ от малката сладкарничка до Лаута, но след като са верига, трябва качеството и на двете места да е еднакво.

# 410
  • Пловдив

me4koni - миналата година по това време тази сладкарница бяха пуснали ваучери. Тортите им се оказаха много вкусни. Аз ги получих /2 бр./ от малката сладкарничка до Лаута, но след като са верига, трябва качеството и на двете места да е еднакво.

И от мен един глас за тортите на Мон Шери -много вкусни и красиви ( за празник ) на прилична цена

# 411
  • Пловдив
Момичета, някой да знае къде правят мебели по поръчка? Искам да ми направят маса...  bouquet

# 412

За да не се отклоняваме толкова от темата, моля да ми кажете къде в Плодив мога да намеря добре зареден магазин за работни обувки - от тези със специалната защита бомбе/глезен/ пета ... Видяхме вчера с мъжа ми такива модели в магазина на Мат стар в тракийския Кауфланд. Но нещо тази марка ми е оставила доста лоши впечатления с некачествени, а сравнително скъпи обувки, и не ми се рискува с 64-70 лева за поредния боклук.

Провери в Бултекс, на Карловско шосе имат изложбена зала. Можеш да мериш. Мъжките Класик са мн хубави.
Също Олимп, но не знам къде могат да се мерят техни. В четвъртък мога да проверя, ако не ти е късно. Техните дамски MTS (more than safety) също са много добри. Имат бота и половинка.
Говоря за клас S3.

И още една идея - Спорт директ - само съм чувала, че има, не съм поръчвала. Със сигурност е описано кой модел на каква защита отговаря.

# 413
  • Пловдив
Момичета,търся козметик за почистване на лице...ама ако е нейде из Тракия Rolling Eyes Щот нямам никакво време да обикалям другаде...

# 414
  • Пловдив
ili_8, в Илиенци има много якенца за момиченца, имаше и чисто белички, може да провериш и в Барабарони. И в новия магазин в МолГалерия  - Панчо.
ioli, на какви цени вървят якенцата в Илиенци? (имаме госпожици на една възраст  Hug)

ivka, наскоро снимах обзавеждане, направено от едно момче. Ако искаш, мога да попитам?

Има едно фото до Хуманитарната гимназия, на 6-ти Септември мисля, че е, знаете ли от колко часа отваря? Ако ли не - препоръчайте ми добро фото в Смирненски, не искам както повечето да ме изкарват зомбирана. Peace
Искаш да те снимат добре (като фотосесия) или да разпечатат добре твои снимки?

От оптики "Маркрит" не съм доволна.

# 415
ТуиГ,Анели Hug-благодаря  bouquet
ох,за работни обувки наистина за момент изключих,но в магазините  за работно облекло дали няма да има Thinking

# 416
Blekuta, честно да ти кажа, не обърнах внимание, защото бях тръгнала за друго.
Не си спомням, май бяха около 50-60 лв. Може и по-евтини да е имало. Но имаше много голямо разнообразие (ходих там на 24.10)
Ние купихме миналата година от Барбарони за 65 лв, много хубаво, дълго - до под колената, тази година пак й става и ще е с него, има и друго яке, така че не съм гледала специално якетата, просто ми направи впечатление, че имаше всякакви модели и цветове.

# 417
ioli, благодаря! Днес ще мина през "Барбарони" в МОЛ Галерия, надявам се да намеря, ако не през почивните дни може да отскочим до Илиенци.

# 418
Може ли да повторите пак, кои са работилниците за ортопедични обувки в града, работещи със ЗК?
Много ли са грозни обувките за възрастни хора и за колко време се изработват?

# 419
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря ви за фирма  Бултекс - намерих им магазина близо до ВМИ - на кръстовището с Пещерско. Трябват на мъжа ми, той ще си ги мери и харесва, защото им разбира повече. Аз само на външен вид мога да ги харесам, което при такъв клас обувки е твърде несериозно да правя.

Общи условия

Активация на акаунт