Какви памперси носи вашето бебе?

• 83 173
  • 702
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Зелен памперс - не го сменям за нищо на света! Пробвала съм какво ли не, но всичко изрива принцеското дупе и само това ползваме, а и не ми пропуска освен ако няма някоя извънредна ситуация примерно. За клевърски памперси дори не бях чувала, но мисля, че не ми се рискува!

# 526
  • София
kukundrelka, следващият път, когато те видя , ще ти дам един clever-ски да пробваш, може пък да допаднат на принцеското дупе Wink

# 527
  • София
kukundrelka, следващият път, когато те видя , ще ти дам един clever-ски да пробваш, може пък да допаднат на принцеското дупе Wink
Надявам се да е скоро това Simple Smile А има ли по-малко бройки да взема да ги пробвам, че със сигурност излизат много по-евтино от колкото на памперс!

# 528
Размер Джуниър са 44 бр в пакет, другите не знам колко са, но преди да им спрят вноса мисля, че бяха 50 бр.

# 529
Пробвахме Molfix 4-ката и не съм доволна хич. Подсича се бая.

# 530
  • София
Пробвахме Molfix 4-ката и не съм доволна хич. Подсича се бая.
И аз ги пробвах веднъж и няма да повторя. Всеки памперс пропускаше.

# 531
Лошото е че пелените за еднократна употреба на Sleepy, които ползвах ги няма нещо в Карфур. Само малки номерации са останали. Ще трябва явно към клевърските от Билла да се ориентирам.

# 532
Здравейте и от мен!Дъщеря ми след седмица става на 4 месеца и досега постоянно,беше подсечена-истински кошмар.Започнахме с Pampers Sleep & Play,биваха,но когато минахме от 2 на 3 видях,че нямат еластични ленти,а и от 3 започна да се подсича и пропускаха яко,после взех Activ baby-те не пропускаха,но пак беше подсечена-ужасно много и ползвах само половината пакет. #CrazyСмених ги с Premium Care  Simple Smile много добри отзиви чувах,но уви стана и по лошо излезнаха и пъпчици с бял връх от тях  Sick,похвалиха ми новите Activ fit-за тях мога да кажа само че са чудооо така пропускаха АД направо от 5бр. с 4 бр. мокра до ушите #Cussing out,Molfix-те бяха по дебелички,много се изриваше и от тях и така ми остана половин пакет,а и другото което ми направи впечатление е че страничните ушички много излизаха  newsm78,Pufies-също дебелички но и те много ми пропускаха ooooh!,Ganchev-направо ми стояха мокри отвън и като се напишка,иначе на дизайн ми харесаха тънки и меки,Evy Baby-много ми харесаха,но също леко се обриваше,може би защото и те са ароматизирани Flutter,DM baby love-те ми допаднаха също дебелички са за зимата идеални,имат освен ластични ленти и лестиче на кръстчето-няма пропуск но за лятото са дебелички.Сега последно 4ти пакет използвам сме на Canbebe Heart Eyes те и допаднаха най-много на нежното дупе-тънки,меки,няма пропуск,няма и следа от подсичане,не са ароматизирани и са на добра цена!Това е опита ми дотук,надявам се да съм помогнала на някой!Иначе искам да помоля тези мами,които ползват Clever на Била за една снимка как изглежда 3 или 4 интересно ми е дали вървят по-малки или са нормални,понеже Evy baby са по-умалени и 3 ни е малка вече от тях. Grinning

# 533
Pufies и Babylove са всичко друго, но не и дебели  Crazy

# 534
Pufies и Babylove са всичко друго, но не и дебели  Crazy

Явно не си изпробвала най-тънките Pampers Sleep & Play или  Premium Care за да направиш разликата. newsm12 Всички други са една идея по-дебели,но това не ги прави лоши!Както вече казах въпреки,че са по-дебелички DM baby love нямат пропуск,имат ластик на кръстчето,което при другите изброени от мен липсва,но ще си ги оставя като идея за зимата smile3503 понеже сега в тия жеги дъщеря ми се обрива много спарват я!!!
За Pufies мога да ти кажа само ,че много ни пропускаха  newsm61 малката все мокра,уморих се да пера!

# 535
Преполовихме пакета на Клевърските пелени. За сега пропуск няма. Голямото подсичане, което ни причини Молфикса почти изчезна.

# 536
Моето момченце е на почти 7 месеца.като се роди започнахме с Либеро.Перфектни са,без пропуск,но за лятото са малко дебелички.Минахме на Пуфис-и от тях съм много доволна.С каката ползвахме същата комбинация.

# 537
  • Бургас
В момента Памперс Премиум.
Пробвах и Пуфис, но не ми харесаха.

# 538
Canbebe  Heart Eyes от всички, които съм ползвала тези са ни най най  Heart Eyes Сега сме на 4+-54 бр. за 18 лв.

# 539
Ползвам Пуфис.Подходих с предубеждение,но останах доволна.Засега само от тях купувам.

Общи условия

Активация на акаунт