Какви памперси носи вашето бебе?

• 83 116
  • 702
  •   1
Отговори
# 615
Някой с мнение за памперсите на Бочко?

# 616
Вече сме на 10 м и смяната на памперс е някаква борба Laughing да ви питам гащичките-памперс също ли са добри както памперсите с лепки? (ползвам Памперс, Молфикс или каквото намеря на промоция  Laughing) притесняват ме да не пропускат покрай крачетата, от кога могат да се ползват гащички?

# 617
Вече сме на 10 м и смяната на памперс е някаква борба Laughing да ви питам гащичките-памперс също ли са добри както памперсите с лепки? (ползвам Памперс, Молфикс или каквото намеря на промоция  Laughing) притесняват ме да не пропускат покрай крачетата, от кога могат да се ползват гащички?
Лично не съм ползвала гащички, но ми похвалиха приятелки на Либеро.

# 618
Аз не съм доволна от памперс гащите -ползвах на Памперс и някакви Мамия или нещо такова .Първо ,че са много дебели и второ при третото събуване ,понеже се приучаваме на гърне се скъсваха .Та имаше случай да са сухи ,но скъсани и трябваше да ги хвърлям .

# 619
ell7 благодаря ти са отзива. Точно за гърнето щях да питам, те ако се късат толкова лесно, няма да си хабя парите за тях Sad много време залепям лепките и се мъча докато е прав и исках едни гащурки да ме улеснят. Жалко

# 620
Гащички ползвах на Хъджис, от Англия си ги взимах. Но 1-2 месеца само и то нощем.. и лятото вече беше без памперс Simple Smile На мен ми бяха удобни (дребната пишкаше поне 2-3 пъти нощем и ги събувахме и обувахме по няколко пъти - не са се късали Simple Smile
Huggies pull-ups се водят.

# 621
  • Пловдив
radystin4ety мисля , че трябва да пробваш с памперс гащите. Аз последния път купих на Памперс и мога да кажа,че издържат на течове почти колкото памперсите.На Либеро не ми харесаха многото ластици в кръста, защото се отбелязваха по кожата. Нашето момче засега съобщава след като е свършил работата в памперса. Засега нямаме успех с гърнето, даже като го види и бяга. Започвам да се отчайвам. А така бях ентусиазирана, че от 8-ми месец го слагах на гърне и имаше попадения.Но от както проходи си има собствено мнение, изпъва се и отказва да сяда.

# 622
Доволна съм от Памперс, сина ми никога не се е обривал от тях. Сега минахме на Клевър от Билла, по-евтини са, а като качество са като Памперс. Пуфис ни пропускаха. Доволни ли сте от памперсите на Еви бейби и Бейбилов? А тези на бейбилов от ДМ на каква цена са и колко бройки? Интересува ме 1-ца и 5-ца.

# 623
Доволна съм от Памперс, сина ми никога не се е обривал от тях. Сега минахме на Клевър от Билла, по-евтини са, а като качество са като Памперс. Пуфис ни пропускаха. Доволни ли сте от памперсите на Еви бейби и Бейбилов? А тези на бейбилов от ДМ на каква цена са и колко бройки? Интересува ме 1-ца и 5-ца.
Бейбилав на ДМ най-евтино излизат, когато ги пуснат на Бейбубонус промоция (-20%) + ползваш още -15% отстъпка за рожден ден Simple Smile Ей така ги купувах памперсите 2-3 пъти годишно и си излизат на 1/2 цена почти Simple Smile

# 624
Бейбилав на ДМ най-евтино излизат, когато ги пуснат на Бейбубонус промоция (-20%) + ползваш още -15% отстъпка за рожден ден Simple Smile Ей така ги купувах памперсите 2-3 пъти годишно и си излизат на 1/2 цена почти Simple Smile
И аз съм чувала добри отзиви за Бейбилов, но не съм ги ползвала лично. А Еви бейби съм ползвала и бях доволна.

# 625
  • Пловдив
Аз съм много доволна от Babylove памперсите.Съжалявам,че късно ги открих. Бели са отвън и отвътре,неароматизирани, с ластик на кръста и еластични лепенки, ластиците между краката са по-тънки и не се отбелязват по кожата. Малките номера се продават и в кашони по 3 пакета и излизат много на сметка. По спомен от преди повече от 6м- № 4 кашон от 104бр. за 42лв.

# 626
Явно тези от Билла са по на сметка. № 4 пакет от 50бр. са около 15лв.

# 627
  • София
Моят син е на "Canbebe", доволна съм. Бях купила 4+1, но пропускаха през нощта, върнах се на 4-ка и за сега няма проблем.

Искам вече на гърне, та от пролетта ще почвам с гащички. Сега го слагам на гърне, има някакви попадения, но в повечето случаи предпочита да съобщи постфактум. Grinning

# 628
  • Пловдив
Ако се интересувате памперсите Babylove са на промоция 84бр за 24.90лв. http://www.proomo.info/2014/01/dm-bg-dm-katalog-brochura-23.html

# 629
И ние сме на Can Bebe, доволна съм от тях, от скоро взимаме гащите на Памперс, целта ми е да я науча по-лесно на гърне, че както е свикнала с памперса й е много лесно, но за сега няма особен резултат.

Общи условия

Активация на акаунт