Какви памперси носи вашето бебе?

• 83 125
  • 702
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Само веднъж съм купувала Молфикс и не си спомням старата опаковка.Новата така ли изглежда http://www.minimod.bg/molfix/%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D1%8 … D1%87%D0%BA%D0%B8

# 601
Турски Памперс,обаче са ужасно ароматизирани.Мога да ги подуша през неотворения пакет  Sick

# 602
Не, нямат аромати и гелове. Детето няма проблем ,но пък тя се е обривала само веднъж от Евибейби.
Много благодаря тогава ще ги пробваме,дано и на моята дъщеря да са и добре  newsm17

# 603
Само веднъж съм купувала Молфикс и не си спомням старата опаковка.Новата така ли изглежда http://www.minimod.bg/molfix/%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D1%8 … D1%87%D0%BA%D0%B8
Не това е старата опаковка,новата изглежда така http://www.krisieli.com/category/96/molfix.html

# 604
  • Пловдив
Благодаря.Ще търся опаковка с нарисувани тревички.Но не разрах ароматизирани ли са или не ?

# 605
Благодаря.Ще търся опаковка с нарисувани тревички.Но не разрах ароматизирани ли са или не ?
Не са ароматизирани,днес тъкмо си купих един пакет засега съм доволна няма пропуск,мекички са и красиви с голяма картинка отпред,а вътре имат зелен слой за абсорбиране,но нямат гелове и гранули Heart Eyes https://www.facebook.com/photo.php?fbid=502666133159637&set= … ype=3&theater

# 606
Здравейте,
влизам само да се похваля, че успях да купя памперси на Хъджис турски и съм много доволна.
Не са ми пропуснали досега, много хубави картинки и са много тънки. Да се надяваме, че мъката с подсеченото дупе ще спре newsm68

# 607
Здравейте,
влизам само да се похваля, че успях да купя памперси на Хъджис турски и съм много доволна.
Не са ми пропуснали досега, много хубави картинки и са много тънки. Да се надяваме, че мъката с подсеченото дупе ще спре newsm68
И ние имаме такъв проблем подсича се-оправя се... после пак същото ooooh! и така вече 6 месеца изкупих всички възможни кремове,смених почти всички марки памперси  Bangheadи сега купих Молфикс и аз се надявам с тях да е добре,направиха ми е едно кремче в аптеката с което я мажа и има ефект с него.А тези Хъджис как изглеждат,може ли линк???

# 608
Здравейте,
И ние имаме такъв проблем подсича се-оправя се... после пак същото ooooh! и така вече 6 месеца изкупих всички възможни кремове,смених почти всички марки памперси  Bangheadи сега купих Молфикс и аз се надявам с тях да е добре,направиха ми е едно кремче в аптеката с което я мажа и има ефект с него.А тези Хъджис как изглеждат,може ли линк???
Те са ги променили - сега са за момчета и момичета. Ние сме с тези http://www.bebo.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=85 … ;products_id=3083, но сякаш са умалени, защото тя е по-малко от 11кг и са й точно  newsm78

# 609
Здравейте, момичета! Ние ползваме Пуфис от самото раждане и до скоро бях много доволна. Но 4+ започнаха да му се отбелязват на крачетата и да се зачервява, взех 5 - те пък са много големи, но на крачетата пак му е стегнат ластика и се отбелязва. Сега съм в дилема какви да изпробвам. Имали ли сте подобен проблем?

# 610
Здравейте, момичета! Ние ползваме Пуфис от самото раждане и до скоро бях много доволна. Но 4+ започнаха да му се отбелязват на крачетата и да се зачервява, взех 5 - те пък са много големи, но на крачетата пак му е стегнат ластика и се отбелязва. Сега съм в дилема какви да изпробвам. Имали ли сте подобен проблем?

Явно структурата на детето е такава....крачетата му сигурно са по-пухкави и затова така се получава Thinking
Пробвала ли си Либеро.....Ние сме на 6-ца от тях-те са от 12кг нагоре,но 5-цата е от 10кг и външните ластичета ми се струват не толкова стегнати Peace

# 611
Здравейте ! Да изкажа и аз мнение  Grinning .. Не съм  доволна от" Молфикс " пропускат , не попиват добре и  детето ми се подсече  Crossing Arms "Пуфис" също ми пропускаха взимала съм и на "Либеро"(от тях получи памперс дерматит) и за сега най-доволна съм си от "Памперс ". Явно детето ми е с чувствителна кожа и спрях да си права експерименти : )

# 612
Ами ние сме 8,400кг , малко по-пухкави са крачетата Simple Smile Последните 3 сутрини се буди в ранни зори, мокър до уши, направо ужас. Сега взех 4+ на Памперс, ще видим как ще е, дано да ни паснат и да не пропускат. Искаше ми се да взема единични бройки различни марки, но в аптеките продават само Памперс ...

# 613
Здравейте! И извинявайте, ако не е подходящо да пиша тук, но не успях да намеря тема за бебешки бодита. Къде мога да си намеря за подарък на моята приятелка, която роди? Искам да си го поръчам онлайн?

Много благодаря за отговора!

# 614

Общи условия

Активация на акаунт