Какви памперси носи вашето бебе?

• 83 142
  • 702
  •   1
Отговори
# 585
А от къде купувате Канбебе? Интересувам се за София, не съм виждала по веригите хипермаркети.

Аз съм от Стара Загора и си ги купувам от Мини Мод  newsm03 незнам за София.http://www.minimod.bg/%D0%B7%D0%B0-%D1%85%D0%B8%D0%B3%D0%B8%D0%B … D1%87%D0%BA%D0%B8

# 586
Влизам да се оплача от Памперс Актив бейби, които пропускат почти на всяко акане. На пишкането също пропускат, но рядко. Останали са 3-4 бройки и минавам отново на Премиум кер.

# 587
Влизам да се оплача от Памперс Актив бейби, които пропускат почти на всяко акане. На пишкането също пропускат, но рядко. Останали са 3-4 бройки и минавам отново на Премиум кер.

В началото и при нас беше така,но после всичко се оправи...Сега други освен Памперс и Либеро не признавам.За две години изпробвах сумати памперси,но тези две марки най-добре се справят Naughty

# 588
Моля за отзиви за тези Еви Бейби, които рекламират в момента? Доста хубави промоции им пуснаха из магазините.

# 589
  • през девет планини в десета
Моля за отзиви за тези Еви Бейби, които рекламират в момента? Доста хубави промоции им пуснаха из магазините.
Аз съм крайно не доволна  Twisted Evil Мокреят през дрехите без да са пропуснали , лично на мен не ми допаднаха Naughty

# 590

Едниствените памперси за които не мога да кажа НИЩО хубаво

# 591
Най - голямото и мое разочарование бяха Evy Baby... Sad Изпускаха ни нас през деня и през нощта, будех се да сменям памперса посред нощ и пак мокър  Cry... и така ни се подсече дупето от тях... Sad

# 592
Малее момичета, благодаря ви! Добре че първо тук се допитах за мнението ви. За малко да се запася с няколко пакета. Цената беше твърде хубава явно, за да са качествени.

# 593
Малее момичета, благодаря ви! Добре че първо тук се допитах за мнението ви. За малко да се запася с няколко пакета. Цената беше твърде хубава явно, за да са качествени.
Изгледах щерката с ДМ и Еви бейби - никакви забележки и към двата вида Simple Smile

Не ви знам кога ги сменяте тия памперси, но аз мокра дреха (освен от 2-3 единични бройки Памперс) не съм имала.

# 594
За Evy Baby при нас - 3 часа бяха много време, бързо ни свърши пакета, така че не си струваше парите.... и въпреки всичко се подсече... Сменям на 3- 4 часа памперс.

# 595
А някой пробвал ли е новите Молфикс? newsm78 Мнения за тях?!Много ми се иска да ги пробвам понеже цената им е много добра 15,69лв. 4ка за 60бр. бройката излиза по 0,26лв.  Money

# 596
  • през девет планини в десета
Изгледах щерката с ДМ и Еви бейби - никакви забележки и към двата вида Simple Smile

Не ви знам кога ги сменяте тия памперси, но аз мокра дреха (освен от 2-3 единични бройки Памперс) не съм имала.
Абе не ги сменяме , защо да го правим криза е  Peace  слагам памперс само за обедния  и нощния сън и 1-2 часа не могат да издържат  #Cussing out

# 597
Минавам да похваля новите Молфикс. Взех случайно заради изгодна промоция и не съжалих. В момента само те се справят с нощното предизвикателство, а съм изпробвала всичко.

# 598
Минавам да похваля новите Молфикс. Взех случайно заради изгодна промоция и не съжалих. В момента само те се справят с нощното предизвикателство, а съм изпробвала всичко.
Супер много благодаря за инфото,а имат ли някакви гелове и аромати?Питам понеже малката е с много чувствителна кожа и много се подсича и я оправям всеки път само с едно кремче,което ми приготвиха в аптеката. Thinking

# 599
Не, нямат аромати и гелове. Детето няма проблем ,но пък тя се е обривала само веднъж от Евибейби.

Общи условия

Активация на акаунт