Какви памперси носи вашето бебе?

• 83 143
  • 702
  •   1
Отговори
# 570
връщам се от Билла тъкмо - памперси на Клрвър 4-ка има 2 вида, едните 15 и нещо, другите 13 лв, и двата пакета са 50 бройки, защо така 2 разновидности?

Останали са някакви от промоцията на старата цена най-вероятно Thinking

# 571
Може би е обсъждано ,но кои марки имат и памперс гащи ?

Аз намерих още памперси тип гащи- Mania ,Air  Active.

# 572
  • Пловдив
Има ли някой ползвал памперси Фаворит от Т-маркет.Видях ги в брошурата им и ми стана интересно http://bg.catalog-oferta.com/promocii-katalog/t-market-t-market- … -vsichki-magazini

# 573
Аз ползвах 2 месеца и нещо само канбебе 68бр. 3ка за 16,50лв. 0.24ст./бр. и съм много доволна не пропускат,мекички са,тънички-дъщеря ми само от тях НЕ се обрина newsm51,сега ги смених малко с еви бейби 74бр. 3ка за 16,90лв. и те са хубави,малко по твърди от канбебето,но и те не пропускат,тънички са а и ги вземам много изгодно  smile3503 0.23ст./бр.

# 574
Не сме пробвали  Canbebe, но много пропуски имаме през нощта с Evybaby, а сме от спокойно спящите. Будя се в 2 -3ч за да сменя памперса и пак мокри сутрин. Взех за проба Evybaby elastic, колебаех се, имаха и Clasic  Thinking Номер 4 взех тъй като сме си 10кг, но ни изпускат на крачетата, а не в кръста.
Lady_Demonism, като качество кои ви допадат повече? Чудя се дали да пробвам Canbebe. С еластични лепенки ли са и имат ластик на кръста ( като Хъджис)?

# 575
Не сме пробвали  Canbebe, но много пропуски имаме през нощта с Evybaby, а сме от спокойно спящите. Будя се в 2 -3ч за да сменя памперса и пак мокри сутрин. Взех за проба Evybaby elastic, колебаех се, имаха и Clasic  Thinking Номер 4 взех тъй като сме си 10кг, но ни изпускат на крачетата, а не в кръста.
Lady_Demonism, като качество кои ви допадат повече? Чудя се дали да пробвам Canbebe. С еластични лепенки ли са и имат ластик на кръста ( като Хъджис)?

Здравей,petinka5!!!
Аз лично съм най-доволна от  Canbebe  newsm51 меки,тънки,еластични лепки и не са ми пропускали-нямат ластик на кръстчето,иначе с  Evybaby ми се е случвало понякога да пропускат,но рядко.С ластик на кръстчето са Baby love на DM памперсите също са хубави-нямат пропуск!!! newsm10

# 576
Намалени памперси тази седмица по веригите има ли? Някой дали знае?

# 577
В Кауфланд на Премиум кеър.

# 578
  • София
Във Фантастико - Пуфис на 21.99.

# 579
Благодаря!

# 580
А някой пробвал ли е новите пелени на Молфикс? newsm78

# 581
Аз влизам да споделя,че съм много недоволна от Тужур NaughtyВсеки памперс пропуска и не издържа повече от 4 часа PeaceСинът ми по принцип не е от пикливите,но се случва да поеме повечко течности,а аз покрай Памперс свикнах да го сменям по-рядко....издържат по 6-7-8 часа дори Crazy и докато разбера,че Тужура не държат много първите дни постоянно беше мокър ooooh!Докато се усетя да го сменя,уж минали 5 часа той вече пропуснал ThinkingВече не повтарям...
Сега имам малко пакетче Пуфис,обикновени(не фешънските),но все още нямам наблюдения.Купих и Либеро от Кауфланд мин.седмица-тях не ги знам какви са,още не съм ги отваряла,но и Пампрес си взех тази седмица,че както е тръгнало.....май пак ще се върнем към тях Whistling

# 582
Аз бях много скиптично настроена, но си взех КанБебе и мисля, че повече няма да ги сменя, освен ако не надуят цените. Меки са като памперс, вече 5 или 6 пакет и нито един не ми е пропуснал, а цената е повече от добра.

# 583
Аз бях много скиптично настроена, но си взех КанБебе и мисля, че повече няма да ги сменя, освен ако не надуят цените. Меки са като памперс, вече 5 или 6 пакет и нито един не ми е пропуснал, а цената е повече от добра.

На моят син и те му пропускат,но ги пробвах преди повече от година-сега скоро не съм Thinking

# 584
  • В полите на Витоша :)
А от къде купувате Канбебе? Интересувам се за София, не съм виждала по веригите хипермаркети.

Общи условия

Активация на акаунт