Торакс Пловдив - пак и отново

• 169 138
  • 917
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте, бихте ли ми дали мнение за д-р Главчев? Налага ми се да се подложа на лапроскопия заради ендометриозна киста и се двоумя на кого да се доверя да я направи?

Аз лично съм много доволна от него, проследи ми бременността и родих секцио при него, проблеми не съм имала, а и ме предразполагаше да се чувствам спокойно.

# 721
Преди два месеца ме оперира Паскалева заедно с него, работят в екип.Тежка операция, коремна, заради множество големи миома.Постоператовния период мина без никакви усложнение, последва а бързо възстановяване.Единственото, което ме притесни, че месец след операцията на десния яйчник се появи фоликулярна киста, а преценката на лекарите е била да се запазат яйчниците, защото не са имали показания за премахване.Надявам се, че фоликул ще се реформира, и се е появил заради стреса и хормонални проблеми

# 722
Д-р Чокова от лабораторията върна ли се?

# 723
Здравейте, бихте ли ми дали мнение за д-р Главчев? Налага ми се да се подложа на лапроскопия заради ендометриозна киста и се двоумя на кого да се доверя да я направи?

Моето мнение е на доктор Кунчев!

# 724
Потвърждавам, за д-р Лазороски. От 2 години ходя на прегледи само при него и съм изключително доволна. Препоръчвам го на всяка приятелка.

Препоръчвам д-р Лазороски мога да кажа само хубави неща за него - изключителен лекар и специалист. Раждала съм при него и съм изключително доволна, раждането ми мина леко и ако трябва отново да избирам пак избрала него. Много адекватно водена женска консултация. Не претупва, а обръща достатъчно внимание. Препоръчвам го с две ръце  newsm10 както за раждане, така и за прегледи.

# 725
И на мен ми се стори много приятен, въпреки че го познавам само от визитации. Simple Smile

# 726
Аз също съм с много добро впечатление от  д-р Лазороски,преди да родя се наложи да ме прегледа веднъж,после на визитациите също много добре преглеждаше майките.

# 727
Здравейте! Някой ходил ли е на ФМ при д-р Мандов? Моля за мнения!
Хубав ден на всички!

# 728
Здравейте, някой скоро раждал ли е нормално в Торакс да сподели впечатления

# 729
Здравейте, някой скоро раждал ли е нормално в Торакс да сподели впечатления
Аз родих преди 8 месеца втората си дъщеря при д-р Христо Кунчев. Мина леко, бързо и ми остана хубав спомен. Беше лято и имаше много бебета, преместиха ни горе във вип стаите, моята съквартиранка я изписаха и стоях сама няколко дни. Ако имаш въпроси конкретни питай.

# 730
Здравейте! Някой ходил ли е на ФМ при д-р Мандов? Моля за мнения!
Хубав ден на всички!

Аз се следя при него по ЗК, а понякога ходя и на частни прегледи при него. Внимателен е. Но за ФМ не съм ходила при него.

# 731
Маминки,ако тръгне раждане преди 36 седмица торакс не е опция нали ?
Аз родих 5 седмици по-рано, тоест в 35-та. Не транспортираха бебето, не лежа и в кувьоз.

# 732
  • Майна Сити
Вече нали уж има кувьози в Торакс, както и неонатология, защо се налага транспортиране?

# 733
  • Plovdiv, Bulgaria
Ако не си се следял в Торакс, можеш да идеш да родиш там, нали? За секцио става въпрос. Предполагам все пак предварително трябва да се уговори де. А ако случайно тръгне по-рано бебето, би трябвало да те поемат отново, нищо че става спешно секцио, нали?

# 734
Ако не си се следял в Торакс, можеш да идеш да родиш там, нали? За секцио става въпрос. Предполагам все пак предварително трябва да се уговори де. А ако случайно тръгне по-рано бебето, би трябвало да те поемат отново, нищо че става спешно секцио, нали?

Можеш, избираш си лекар евентуално, когото искаш от там, обаждаш му се и обсъждате как стоят нещата Simple Smile
Наскоро питах др Паскалева за моя приятелка, която не се следи там, та това ми каза докторката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт