изчетох вс коментари, които сте написали...четох с голям интерес... Надявам се, че все още има такива, който гледат тази част ит форума...аз се усмелих да пусна нова тема за Торакс, но за свга няма. Отг там...дано скоро има 
Аз съм пациент на д-р Боргоджийска (трябва да призная, че съм много доволна от нея). Тями следи бременността. Понеже работи с Торакс там ми правят всички изследвания до този момент. В началото, още първия път, когато бях в тази клиника останах очарована от вида, чистотата и обслужването.
Въпреки това обаче се насочих за раждане към хирургиите тук в Пловдив. Не от гледна точка на пари...а конкретно заради доц. Малинова...понеже съм чувала мн добри отзиви за нея...
Само да си кажа...аз съм с двустранна луксация на тазобедрените стави и от малка израснах с идеята, че когато дойде момента...то задължително ще трябва да е секцио. Та...разговарях с доцентката по тел и без да сме се видели тя започна да ме убеждава за нормално раждане...бях изпаднала в ужас...
Затова започнах да се ровя из нета за отзиви и коментари относно Торакс...
Бях чувала едни слухове за там, че анестезиолога уморил няколко момичета и това допълнително ме шашна...все пак искам да съм в ръцете на специалисти, на хора, на които им пука за човека в ръцете им и за мъничкото създание, което е на път да се появи.
Не крия тревогата си и именно затова ви пиша и тук...
Моля ви ако някоя има нови и скорощни отзиви пишете ми...дали тук или на лично...мога да бъда само благодарна на всяка, която го направи!