Торакс Пловдив - пак и отново

• 169 329
  • 917
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, мами. Скоро ми предстои раждане в Торакс и имам едно въпросче. Кога и на кого давахте почерпка и въобще давахте ли? Ние с ММ не сме запознати много добре, но мислим при изписването на акушерката един хубав букет, бутилка уиски и някякви бонбони, а за докторката-коняк и бонбони(но кога да й дадем почерпката? След като родя? Или в деня на изписването? А тя присъства ли в деня на изписването?) Надявам се да сте ми разбрали въпроса ми. Embarassed bouquet

# 286
  • Пловдив
Хубав въпрос. И мен ме вълнува. Моля мамите с опит да споделят.

# 287
По принцип се дават на изписването ние занесохме букет за акушерката,питка с мед и кутия бонбони Simple Smile не се знае кои лекар ще е на смяна тогава и коя акушерка ...

# 288
Здравейте! В 28 г.с. съм и мисля да раждам в Торакс, но консултациите ми се водят от друг лекар (тъй като не съм от града). Как се процедира в случая? Кога да отида на преглед там и бихте ли ме насочили към някой конкретен доктор?  Благодаря ви! Hug

# 289
Здравей, Анелия_888. Не знам как се процедира, но ако отидеш на място веднага ще ти обяснят. Всички са много учтиви. И аз ще раждам в Торакс и съм вече в 39 седмица. От самото начало бременността ми я наблюдава д-р Паскалева. Много съм доволна! Винаги е усмихната и всичко ти обеснява подробно, дори повтаря ако се налага без цупене. Когато ми се е налагало да й звъня по телефона, винаги вдига, дори в почивния й ден. Но има и други много добри доктори там. Мога да ти предложа и доктор Кичеков-той също е много любезен и внимателен, и също обеснява много подробно. bouquet

# 290
Малее, на тебе малко ти остава! Късмет ти пожелавам! Благодаря за бързия отговор. Надявам се още майки да се включат. Очакваме и теб скоро с добри новини и отзиви от самото раждане и грижите по време на престоя ти в болницата - ще следя с нетърпение!  newsm44

# 291
  • Пловдив
Аз мога да препоръчам д-р Христо Кунчев. Много спокоен, показва и обяснява всичко. Моят термин е след две седмици. Ще ви пиша и след раждането Simple Smile

# 292
  • Пловдив
Здравейте! В 28 г.с. съм и мисля да раждам в Торакс, но консултациите ми се водят от друг лекар (тъй като не съм от града). Как се процедира в случая? Кога да отида на преглед там и бихте ли ме насочили към някой конкретен доктор?  Благодаря ви! Hug

Хубаво е да отидеш няколко пъти на консултация при избрания лекар, за да се запознаят с теб и състоянието ти. И евентуално да се разбереш с доктора, че искаш да раждаш при него/нея. Но дори и да не си ходила на ЖК там и да отидеш да родиш няма проблем. При първото ми раждане бях посетила веднъж Торакс в 8-ия месец и след това отидох като раждах.

С второто до 6-ия месец консултациите си ги водех другаде. След това си взех направление за смяна на АГ-то и направо се прехвърлих в Торакс при д-р Видева. Имах малко проблеми и реших, че е добре да си избера доктор и той да се запознае със състоянието ми и да знае за какво става дума като отида да раждам. Изроди ме д-р Паскалева, ( тъй като Видева беше в отпуск), но беше запозната и предупредена от д-р Видева. Не беше на смяна, обадиха ѝ се и тя дойде.

Дано съм била полезна!  bouquet

За почерпките. ММ носеше цветя и бонбони при изписването и ги даде на дежурните акушерки. На докторката нищо не сме давали а и тя не беше на смяна като ме изписваха.

# 293
Аз исках да попитам какво си носихте като багаж, тя е частна и си дават всичко уж, но примерно като ти дадат една нощница и като я изцапат дават ли ти друга или си носиш твоя? И помпа за кърма, твоя или тяхна?

# 294
Нощниците са от тях,сменят ги постоянно.Аз си носех моя помпа,защото е електрическа.Вземи си само лични принадлежности-четка и паста за зъби,джапанки,защото те дават едни платнени чехли с които не можеш да се измиеш.За бебето нищо не ти трябва,всичко е от тях.Може да си вземеш една биберона,защото когато аз родих за моето нямаше и се съдра да реве цяла нощ Simple Smile

# 295
Аз исках да попитам какво си носихте като багаж, тя е частна и си дават всичко уж, но примерно като ти дадат една нощница и като я изцапат дават ли ти друга или си носиш твоя? И помпа за кърма, твоя или тяхна?
До колкото разбрах, четка и паста за зъби, както и комплектче за изписването. Всичко друго е от тях  Simple Smile

# 296

Хубаво е да отидеш няколко пъти на консултация при избрания лекар, за да се запознаят с теб и състоянието ти. И евентуално да се разбереш с доктора, че искаш да раждаш при него/нея. Но дори и да не си ходила на ЖК там и да отидеш да родиш няма проблем. При първото ми раждане бях посетила веднъж Торакс в 8-ия месец и след това отидох като раждах.

С второто до 6-ия месец консултациите си ги водех другаде. След това си взех направление за смяна на АГ-то и направо се прехвърлих в Торакс при д-р Видева. Имах малко проблеми и реших, че е добре да си избера доктор и той да се запознае със състоянието ми и да знае за какво става дума като отида да раждам. Изроди ме д-р Паскалева, ( тъй като Видева беше в отпуск), но беше запозната и предупредена от д-р Видева. Не беше на смяна, обадиха ѝ се и тя дойде.

Дано съм била полезна!  bouquet

За почерпките. ММ носеше цветя и бонбони при изписването и ги даде на дежурните акушерки. На докторката нищо не сме давали а и тя не беше на смяна като ме изписваха.
Да, благодаря! На мен ми предстои преглед при ортопед и чак след това мога да си запиша час, защото след прегледа ще знам какво ще е раждането (нормално или секцио), но мисля и аз да се запиша при др. Видева. Ако има още някой отзиви за нея специално ,ще съм много благодарна да ги чуя Simple Smile Peace

# 297
Аз съм при доктор Видева и съм доволна, за нищо не съм имала проблеми с нея. След 2 3 седмици ще раждам при нея Simple Smile

# 298
Аз имам още един въпрос. Знаете ли как стоят нещата с припознването на бебето в торакс, тъй като ние нямаме брак.

# 299
  • в сърцата на децата <3
Здравейте, може ли да споделите мнения за д-р Кичеков?

Общи условия

Активация на акаунт