Торакс Пловдив - пак и отново

• 169 330
  • 917
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, преди имах питания....сега информация Simple Smile родих на 25.11.15 в Торакс НОРМАЛНО при Д-р Стратев той е на хонорар. Не дава дежурства , но преглежда там по здр каса. Страхотен лекар. Няма да го сменя никога Grinning приеха ме планово един ден след термина. Дадоха ми хапче в 5 сутринта. В 8 и 30 ми изтекоха водите. Сложиха ми системи и към 10 започнаха по силни болки. Слагат епидурална упойка при 4см разкритие. След нея светът става розов. Родих в 11 и 32. И смея да твърдя, че в днешно време раждането е страхотно преживяване без болка. Докторът си ме знаеше че не търпя хич на болка и се погрижи да родя бързо и безпроблемно. От упойката нямам оплаквания не боли и нямам странични ефекти. Анестезира ме д-р Михаилов. Отношението е прекрасно. Акушерките са много мили и наистина помагат във всичко. Прибираш се в къщи абсолютно смел и подготвен. Може би и защото бебенцата са малко и се обръща внимание на всяка майка по отделно. Викаха ме всяка сутрин да я къпем заедно, за да съм подготвена за вкъщи (в Селена "уж" минават някакъв курс - един път гледат как се къпе бебе хахаха). Следят гърдите да няма проблеми и помагат ако се наложи. Дадаха ми крем за гърди, крем за хемороиди...всичко от тях. Това е което се сещам. Препоръчвам Торакс и Стратев с две ръце. И нормалното раждане е далеч по безобидно и лесно ако си избрал точният лекар. Успех бременелки и избирайте мнооого внимателно. 

# 271
Имам въпрос - някоя от вас запозната ли е дали татуировките на гърба и кръста където се поставя епидуралната упойка или спиналната са противопоказни. Аз чак сега се замислям над това.

# 272
Малко да побутна темата с въпросче newsm78
Има ли мама раждала наскоро в Торакс ,за даде малко инфо относно цените ?Интересува ме конкретно за секцио ......
Благодаря предварително bouquet

# 273
Здравейте, мами. Пиша за първи път. Нова съм в тези неща,първа бременност ми е. В 18та седмица съм и все още всичко ми е шок и ужас, незнам и не разбирам нищо. Въпроса ми е свързан с биохимичния скрининг в Торакс. Тази седмица отидох на преглед и за БХС. Бях гледала  на сайта, че цената е 31 лв в Софийския Торакс, та като ми казаха да платя 90лв се шокирах.
При д-р Паскалева ходя, та като бях за 1ви път на преглед при нея ми беше казала, че нямат 4Д и ми даде 2 телефона на двама  лекари при които имало хубави апарати. Само че сега чета в темета, че тази цена включва и 4D-то. А единственото,което ми направиха е да ми вземат кръв за изследванията в София. Някой може ли да ми разясни ситуацията? newsm78

# 274
Здравей ndb ,на мен ми бяха казали 80лв за БХС в Торакс,но става въпрос за първия в 12 г.с ,
И аз съм в 18 г.с в момента,ходя на ЖК в Торакс при Кунчев,той ми каза че ни предстои 4D ,до колкото четах след 20седмица,а за БХС 30 лв,четах че е втория скрининг,много странно защо са ти взели 90  newsm78

# 275
Да разбирам значи, че си имат 4Д в Торакс и лекарката ме е заблудила ? Ще я сменям май.. И без това с всяко отиване при нея се чувствам все едно съм за първи път там....

# 276
Да разбирам значи, че си имат 4Д в Торакс и лекарката ме е заблудила ? Ще я сменям май.. И без това с всяко отиване при нея се чувствам все едно съм за първи път там....

В Торакс Пловдив има 4Д и преглеждат бъдещи мами на него. Само че се плаща както при всички други лекари, които имат такава апаратура (на частно), тъй като този преглед не се поема от ЗК. Но не всички лекари в Торакс правят 4Д!
Аз лично бих ти препоръчала д-р Троянчев, ако изобщо мислиш да ходиш на 4Д, тъй като това не е задължителен преглед. Феталната морфология при него е 80 лв, дава ти и диск с клипче от целия преглед.
Добър специалист е, внимателен, обяснява много подробно и достъпно, и апаратурата му е модерна. Все пак от ехограф до ехограф има разлика, но пък и най-важното е  кой стои зад този апарат и какво вижда.  Wink

# 277

В Торакс Пловдив има 4Д и преглеждат бъдещи мами на него. Само че се плаща както при всички други лекари, които имат такава апаратура (на частно), тъй като този преглед не се поема от ЗК. Но не всички лекари в Торакс правят 4Д!
Аз лично бих ти препоръчала д-р Троянчев, ако изобщо мислиш да ходиш на 4Д, тъй като това не е задължителен преглед. Феталната морфология при него е 80 лв, дава ти и диск с клипче от целия преглед.
Добър специалист е, внимателен, обяснява много подробно и достъпно, и апаратурата му е модерна. Все пак от ехограф до ехограф има разлика, но пък и най-важното е  кой стои зад този апарат и какво вижда.  Wink

Да, ще го правя със сигурност, а и вече съм дала 90 лв.  Grinning Благодаря за отговорите и за препоръката  smile3525

# 278
Първия бхс и фм струва 80 лв в Торакс, взимат ти кръв и замервания на някои неща на бебето и ти дават касова бележка за това... няма как да те излъжат. А самото изследване се праща в София и от там идват резултатите, а за втора и трета не са задължителни, ако няма индикации да се правят. Но ти подписваш документ, в който пише че ако има проблем ще си ги направиш.

# 279
Преди седмица питах в Торскс-а за първият БХС (до 13+6 г.с.) - струва 80 лв. и включва преглед на бебето и замерване на маркерите на обикновен ехограф + взимане на кръв. 4Д за БХС не е нужно, както казва Кунчев "то е за кеф на мама и татко" Wink Всичко нужно се вижда и на обикновения ехограф Simple Smile

# 280
  • Пловдив
Здравейте, виждам че е задаван и по-рано въпросът за цената на раждането в торакс, но без отговор. Моля ако имате информация, да споделите.

# 281
Извинявaм се, объркaх се с другa клиникa  Blush

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 18:02 от jazzzzy

# 282
  • Пловдив
Благодаря

# 283
Цените в торакс са 700 нормално и 950 секцио!

# 284
  • Пловдив
Момичета, има ли от вас раждали естествено при др Христо Кунчев? Още не мога да реша дали при него или в селена...

Общи условия

Активация на акаунт