Торакс Пловдив - пак и отново

• 169 341
  • 917
  •   1
Отговори
# 255
аз бях със спинална и съм много доволна Simple Smile нито усетих като я сложиха нито после ме е боляло мястото където я биха  Simple Smile Видях и бебето като го извадиха Simple Smile

# 256
Имам 2 спинални до сега,безкрайно доволна съм.Никога не съм ималаа болки,нито при поставянето,нито след раждането Peace

# 257
Аз много държа да е спинална и да си видя бебето веднага. А искам да попитам относно катетъра той след упойката ли се слага или преди? Боли ли поставянето? И клизма прави ли се - аз не искам такова нещо хаха

# 258
Аз много държа да е спинална и да си видя бебето веднага. А искам да попитам относно катетъра той след упойката ли се слага или преди? Боли ли поставянето? И клизма прави ли се - аз не искам такова нещо хаха
Катетъра при спиналната се слага след упойката и нищо не усещаш,а ако си с пълна знам ,че е преди упойката но какво е чувството не знам .А клизма правят но може да се договориш с доктора ти да си сложиш от свещичките предната вечер или със сироп ......

# 259
Катетъра при спиналната се слага след упойката и нищо не усещаш,а ако си с пълна знам ,че е преди упойката но какво е чувството не знам .А клизма правят но може да се договориш с доктора ти да си сложиш от свещичките предната вечер или със сироп ......
Благодаря - предпочитам свещички или сироп от клизма. А този катетър може би ми е най-противното от цялата ситуация.

# 260
Аз раждах преди 3 месеца при Кунчеви баща и син (бях си избрала Видева, но тя беше извън града тогава) - спешно секцио, заради двойно увита пъпна връв. Бях с пълна упойка, катетъра ми го сложиха, когато бях вече на операционната маса, преди упойката. Много беше болезнено - не за друго, а защото имах вече много силни контракции, всички бързаха, защото тоновете падаха и усещанията ми бяха страшно обострени. Трудно излязох и от пълната упойка - около половин час след като ме събудиха не можех да си поема дъх - бях в някакво шоково състояние. Всеки организъм е различен, разбира се... но аз не бих раждала с пълна упойка отново.
Всички в Торакс са страхотни обаче, нямам от какво да се оплача  Peace

# 261
Аз раждах преди 3 месеца при Кунчеви баща и син (бях си избрала Видева, но тя беше извън града тогава) - спешно секцио, заради двойно увита пъпна връв. Бях с пълна упойка, катетъра ми го сложиха, когато бях вече на операционната маса, преди упойката. Много беше болезнено - не за друго, а защото имах вече много силни контракции, всички бързаха, защото тоновете падаха и усещанията ми бяха страшно обострени. Трудно излязох и от пълната упойка - около половин час след като ме събудиха не можех да си поема дъх - бях в някакво шоково състояние. Всеки организъм е различен, разбира се... но аз не бих раждала с пълна упойка отново.
Всички в Торакс са страхотни обаче, нямам от какво да се оплача  Peace
Да разбирам ли от теб, че Видева също изражда секцио? Защото аз се следя при нея и искам тя да ми е на раждането, но никога не е ставало на въпрос дали изражда секцио. Аз като и казах, че невролога ми е казал секцио и тя каза че има време до тогава и за нормално. Та не знам сега, не изражда секцио или просто ми дава шанс за нормално.

# 262
Да,при спинална упойка катетърът се слага след упойката,а при пълна преди.Клизма не са ми правили,защото не пожелах,разбрахме се с лекарката,която ме изражда да не се храня от предния ден и така,не съм си слагала свещички.Когато разбрах,че съм бременна с второ,бях твърдо решена да родя с пълна упойка и когато прочетох,че катетър се слага преди това много се изплаших от всичко написано,може би това ме плашеше повече от самото раждане.Слава Богу,че не настоях за пълна упойка Simple Smile

# 263
А защо искаше пълна? Спиналната не е ли по-добре?

# 264
Veninka aз бях спешно секцио, инaче искaх дa родя естествено при нея... но мисля, че изрaждa и секцио. Успех ти желaя  Hug

# 265
Благодаря много Simple Smile

# 266
И аз не знам защо исках пълна,за да заспя и да се събудя вече зашита и в реанимация.Добре,че ме разубеди лекаря.След две спинални мога спокойно да кажа,че съм за тях Simple Smile

# 267
Здравейте, на 03.12 родих ресекцио моята дъщеричка в Торакс с пълна упойка при д-р Заимов и съм много доволна от грижите и условията, от екипа лекари и медицински персонал като цяло. Препоръчвам д-р Заимов на тези, които се колебаят за лекар - изключително внимателен и човечен, позитивен и обясняващ всичко, за което попитате.

# 268
При пълната упойка първо слагат катетъра - доста неприятно е. Махането му също е гадно. Аз бях шита и отвън с 13 шева, понеже ми махнаха цикатрикса, за да остана само с един белег и на осмия ден след секциото ми махнаха доктора шевовете.

# 269
Здравейте мами,искам да попитам някой има ли актуален телефон на дрХристо Кунчев?

Общи условия

Активация на акаунт