Торакс Пловдив - пак и отново

• 169 350
  • 917
  •   1
Отговори
# 300
  • Майна Сити
Аз имам още един въпрос. Знаете ли как стоят нещата с припознването на бебето в торакс, тъй като ние нямаме брак.

Взимаш личната карта на таткото с теб и на другия ден след раждането ще го запишат с неговите имена.

Здравейте, може ли да споделите мнения за д-р Кичеков?

Уникален доктор, учтив, мил, не претупва пациентките, обяснява като имаш въпроси. Добър избор правиш  Wink

# 301
Благодаря много, аз попитах моята лекарка и тя ми каза, че на втория ден бащата ще дойде да попълни един документ и ще се подпишем и двамата и това е.

# 302
Здравейте аз съм в 24г.с и ходя на ЖК в Торакс при д-р Краевска. И сигурно ще раждам живот и здраве при нея,но ми се иска нормално,ако позволява, но хич не трая на болка и много ме е страх. Някои раждал ли е при нея нормално?

# 303
Аз мога да кажа само хубави неща за д-р Кичеков. Не ми е водил бременност или пък да ми е личен лекар, но случайно беше на дежурство вечерта когато раждах и сам по собствена воля помагаше на моето АГ, постояно усмихнат и много позитивен ми изглежда.

# 304
Момичета да знаете актуална информация за цена на аборт по желание в Торакс?
Бременноста е установена,но моя АГ ме праща в непозната за мен клиника св.Валентин зад автогара Юг и за това се чудя дали да не потърся и друго мнение.

Последна редакция: нд, 17 апр 2016, 13:30 от Gali D

# 305
Здравейте, някой раждал ли е секцио при д-р Видева? С кой работи в екип?

# 306
Аз. Миналия понеделник. При мен беше с д-р Кичеков.

# 307
  • в сърцата на децата <3
Бременноста е установена,но моя АГ ме праща в непозната за мен клиника св.Валентин зад автогара Юг и за това се чудя дали да не потърся и друго мнение.
Не мога да помогна с цена, по-добре се обади направо в клиниката. А в т.нар. "частна клиника св. Валентин" - абсолютно НЕ препоръчвам. Мястото прилича на долнопробен бардак от филм, условията са същите  Sick

# 308
може ли малко впечатления, за др. Видева?  Thinking

# 309
аз съм много доволна от нея. Цялата бременност ми следи, както и раждането.

# 310
Направо се обади на регистратурата в Торакс и питай за цената. Преди повече от половин година правих аборт там (но по медицински причини Sad ) и доколкото помня беше 250 лв. За 4 часа и си бях вкъщи. Не се доверявай на измислени клиники, не е шега работа аборта! Peace Hug

# 311
Благодаря! Записах си час за понеделник при нея Simple Smile

# 312
Здравейте. Назад в темата прочетох добри отзиви за анестезиолог на име Ничев. Имате ли идея дали все още работи в Торакс? Предстои ми консултация с анестезиолог и бих искала да е при него, ако все още е там 😊

# 313
Как си след секциото? Възстанови ли се вече? Как е бебчо? 😊

# 314
  • Plovdiv
Здравейте, мами 🌞 може ли да ми дадете актуална информация за цената на секциото в Торакс 😊 

Общи условия

Активация на акаунт