Beer, Brats and Babble - Our Tower of Babel (Кафене на езиколюбителите - 8)

• 16 444
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
  • Ænima/Albuquerque
Стигат!
Плюс т'ва рутинната проверка беше направена и патица се прибира след малко. (Подчертавам - не съм звъняла аз! Имам достойнство, я!)
Демек, поминА ми.
Ей, деба, как мразя да го оставям on the loose в петък вечер, като почива в събота!  Crossing Arms

# 691
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...
Аз съм спретнала една класическа шопска салата, не знам дали ще си ходи с бирата, но ето:

...

Laughing ходи, ходи и още как. то само бой с бой не върви Wink и не че не върви, а не бива  Hug

ей такова мазно ми е някак

# 692
  • Ænima/Albuquerque
Laughing ходи, ходи и още как. то само бой с бой не върви Wink и не че не върви, а не бива  Hug

Дадада. Да.  hahaha

# 693
  • София
Днес се замислих и установих нещо интересно.
При думите "малко" и "много" само първата има сравнителна степен, която се използва.

Мими си сипа малко.
Митко си сипа по-малко.
Петя си сипа най-малко.

Обаче:

Мими си сипа много.
Митко си сипа по-много повече.
Петя си сипа най-много.

Благодаря за вниманието  bowuu

Да, да! Криза е! трябва да внимаваме кой колко си сипва... да не остане някой прецакан с най - малко!

# 694
  • Ænima/Albuquerque
А, що бе? Може да е с най-много!  Mr. Green

Розе, може и да е "много повече", що така го зачеркна?

# 695
  • София
важното е за всички да има! Пицата може да е постна, ама да няма гладни! (добре ли го цитирам?)

Аз се наквасих с МакДоналдс! Чакам да почнете да ме замеряте с вкиснали домати!

# 696
  • Mars Hotel

Уф, аз нещо съм се вкиснала.

+1

# 697
  • Ænima/Albuquerque
Леле, Ване, аз ако те подпукам за тоя МакДоналдс...  Close

Убичам та!  Hug

# 698
Я за почест, ей тъй профилактично! Ше ми се вкисват! Ай лека нощ съм аз - малко ливърпулски убийства и после гушкам възглавката.

# 699
  • Ænima/Albuquerque
Я за почест, ей тъй профилактично! Ше ми се вкисват!

smile3519

# 700
  • гр. София
Розе, може и да е "много повече", що така го зачеркна?

Да де, но на принципа по- и най- няма как да стане.
Не може да е много, по-много, най-много.
Това имах предвид.  Peace

Светли, никакво вкисване! Я и ти се почерпи със снимките от края на предната страница (ако Сарки се съгласи да сподели с теб еденьето, пиеньето и мъжовете)!  Hug

Ники къде се покри? Тамън реших да се подмажа, че да даде от онези, хубавите шуколадуви бумбонкишки...

Подмааааззззз

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 22:04 от Зимна роза

# 701
  • Ænima/Albuquerque
(ако Сарки се съгласи да сподели с теб еденьето, пиеньето и мъжовете)!  Hug

А! Как бе, винаги! Мноу я обичам! Heart Eyes

# 702
Мммм, Монитооо... (*мърка доволно)

Све, Саркът, в бойно настроение съм, кажЕте кого трябва да ходя да бия, че да ви пооткисне малко!  Hug Hug
Леле, Розе, тъкмо ми изтекоха лигите по яденето, и видях позабравения ни екип щатни пожарникари. Изтекоха ми и очите, и изобщо де що флуиди ми бяха останали.

Ване, с нищо няма да те замерям, онзи ден и аз "прегреших". Толкова чисто си чувствах тялото от седмици почти-здравословно хранене, че просто трябваше да го замърся с нещо. Пък и всички дрехи ми станаха големи. Което не е толкова готино, колкото си мислех.
Виж, ако беше казала, че имаш останало половин меню в хартиен плик, сигурно щях да те позамеря с нещо, за да ти го взема.  Laughing

Добри, много любимо парче.  Heart Eyes

Е, т'ва е, докато дойда, и Пуцът си легнАл.  Crossing Arms 

Розе, аз съм временно върло злобна и некомуникативна, защото съм запасена с много хубави бунбонкишки и докато не ги изям, ще ги вардя злобно и некомуникативно.  Mr. Green Но ти си ми по-голяма слабост от тях, така че - enjoy!

# 703
П.П. Абе, що някои хора се сещат колко много те обичали, чак когато ги нариташ здраво?

# 704
  • Казанлък of all places
Ъъъъ, туй е риторичен въпрос, неспа?
Имам коняк.15 годишен. Аз коняк не пия. Ама 15 годишен... До преди малко не пиех.
Имам и грозде.

Общи условия

Активация на акаунт