Beer, Brats and Babble - Our Tower of Babel (Кафене на езиколюбителите - 8)

• 16 435
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
  • гр. София
Ииииииииии, леле каффа фкуфутияяяяя (говори с претъпката с шоколад уста, та затова много не й се разбира, а не че някой й е избил половината зъби  tooth )
Нифи, нали фнаеф, фе те обифам?  Hug

П.П. Абе, що някои хора се сещат колко много те обичали, чак когато ги нариташ здраво?

Скрит текст:
Щото на някои хора любовта им минава през г*за и колкото повече ги риташ, толкова повече я стимулираш. Грозно звучи, но от опит говоря... Tired

# 706
  • Пазете Гор
Коняк с грозде! Правилно. Трънчани казват: Най-убавото мезе за секо пиенье е макя ву.

На теста се представихме зле, въпреки че излъгахме два пъти. Имах се за по-отворен.

# 707
Фнам, Фофе, и аф тефе!  Hug
(*не с шоколад, с мезетата на Розето съм се натъпкала  Mr. Green )

Розе, много си права в скрития текст, много.

Ъъъъ, туй е риторичен въпрос, неспа?

Спа, спах, ама се събудих.  hahaha

Сега се изкушавам да завидя за 15-те години, ама пусто и аз коняк не обичам.

Куркума, а изразено в цифри?  Mr. Green

# 708
  • София

П.П. Абе, що някои хора се сещат колко много те обичали, чак когато ги нариташ здраво?

Скрит текст:
Щото на някои хора любовта им минава през г*за и колкото повече ги риташ, толкова повече я стимулираш. Грозно звучи, но от опит говоря... Tired
[/quote]
Жива да си, Розе, че ми отвори очите! Това било значи! И аз минах през това скоро. Два пъти  ooooh!

# 709
Атти, душо! ЕлА да си пиемье!  Hug

# 710
  • София
Носа! Носа...

Hug

...нихната мама...

# 711
  • гр. София
Хайде и малко мезе, че предното свърши (а който пие без мезе после много връща):

# 712
  • София
Начи Саркът шма бие за Макдоналдса!
Ники ще ми го краде!
Пуцът шми се кара, че ме нямаше на вечерната проверка!
Розето изяде бонбоните докато дода! (ако искаш още ще ти донеса)

Обещавам повече няма да чета красива мама по никое време (тук плача от мъка) много се разсейвам!

# 713
Носа! Носа...

Hug

...нихната мама...

hahaha Придава нов смисъл на израза "да удавим мъката".

Розе, много изкушения, много.

# 714
Охх, Ванеее..., милото!  Hug

Значи, да ви кажа, подир нас върви модератор и ни заключва темите. Surprise surprise, ще кажете, ама за мен беше surprise. Щото пробвах да взема по-важните части от инвентара на последния ни шарен първи пост и нъцки! Изпратих учтива молба да отключат временно 4-та тема, че да си вземем нужното, но не знам дали, и кога, та викам да ви информирам.

# 715
'Ma това беше само информация, не съдийски сигнал за прекратяване на мача...  newsm78

Вижте какво намерих. Да си го сложим негде?  Mr. Green

# 716
  • Казанлък of all places
На вратата на следващата тема?

Остарявам и ставам раздразнителна. След многократните уверения на една особа,че няма как да каже "някои", без да и се изсипе херния ми иде да залепя един цигански на следващото мярнало се пред очите ми чудо :
Цитат
чувала съм стандартните клишета за хавай, малдиви и т.н. но искам нещо по винтидж.
Вий туй винтиджа като как го разбирате? Хеле като туристическа дестинация?

Оф, коняче...

# 717
  • София
ми... винтиджа е едно момче ей там някйде между арабия-та и индия-та... или бъркам... (може би щот само момчета са ми пред очите)

# 718
Ах, да, тази особа и аз я четох. И винтиджа четох. А в "Смешките" какво се извихри днес, не е истина. Изобщо, днес или на мен ми е ден с нисък праг на толерантност към каквото и да е, или на всички им е някакъв такъв... пълнолунен ли, що ли.

Поради липса на алкохол край мен, се разтушавам с Боби.

Де да знам какво е винтидж туристическа дестинация, може би да полегне младата двойка на задната седалка на дядовото жигули и да се отдаде на бурни страсти под борчето-ароматизатор.

# 719
  • в сърцето на един мъж...
Хм, винтидж да не е Куба, нещо соц страни Thinking

Общи условия

Активация на акаунт