Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 8

• 117 277
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Пена отишла в града и се хванала на работа. Срещнала Рада:
- Пено ма, що работиш у градо?
- Ами секретарка съм.
- А какво значи секретарка, ма? Що правиш?
- Ами държа пениса на шефа.
- Какво е това пенис, ма Пено?
- Ами, също като к.р, само че по-меко.

# 436
  • София
Ставай за училище!
- Мамо, не ми се ходи! Учениците ме мразят, учителите ме мразят,....дай ми някакви причини, за да ида!
-Първо си на 55г. и второ си Директорът на училището...

# 437
Перничанин тича при лекаря:
- Докторе, ухапа ме змия.
Докторът:
- Къде те ухапа?
- Е, па, зад трафопосту.
- Не бе, за какво те ухапа?
- Е, па, ей така без нищУ!

# 438
Мъж пита съпругата си дали може да отиде да кварталната кръчма.
- Защо да не може, да не съм те вързала за рогата!

# 439
Мъж влиза в бара и вижда приятеля си много омърлушен. - Какво ти е, пич? - попитал го той. - Помниш ли онова дяволски красиво момиче, което исках да поканя на среща, но всеки път, когато я видех, получавах ерекция? - казал тъжният. - Разбира се! - отвърнал първият. - Е, най-после я поканих на среща! И тя се съгласи! - Чудесно, браво! И какво после? - Ами тази вечер имахме среща. Обаче аз се притеснявах, че пак ще получа ерекция. Така че залепих пениса си за десния крак със скоч, така че, ако се възбудя, да не си личи. Отидох да я взема. Звъннах на вратата. И тя отвори във възможно най-прилепналата рокличка, която можеш да си представиш! - И? Какво се случи после? - попитал нетърпеливо неговият приятел. - Ами какво... забих ѝ десен шут в лицето!

# 440
Привлекателна дама сяда на бара и започва да жестикулира подмамващо към бармана. Той, разбира се, реагира незабавно. След като го приканва да се приближи до лицето й, дамата започва нежно да го гали по голямата му брада:
- Ти ли си управителят? – пита тя, нежно потупвайки лицето му с две ръце.
- Ами, не. – отговорил притеснено мъжът.
- Би ли го извикал, моля те? – казва тя, галейки косата и брадата му.
- Не мога. Не е тук – въздъхнал барманът. - Мога ли нещо да направя за теб?
- Можеш, да. Остави му следното съобщение – продължава тя, галейки с палеца си устните на бармана и лукаво пъхайки останалите си пръсти в устата му, позволявайки нежно да ги засмуче.
- Какво трябва да му предам? – едва-едва промълвил барманът.
- Кажи му – прошепва тя – че няма тоалетна хартия, сапун за ръце и кърпички в дамската тоалетна!

# 441
  • Galaxy 13197853088

Три блондинки попаднали на остров сред реката и не знаели как да се измъкнат. Тогава дошъл Добрия дух и им обещал да им изпълни по едно желание. Първата казала:
- Искам да ме направиш умна, че да се измъкна.
Речено-сторено, направила си сал и минала.
Втората казала:
- Искам да ме направиш по-умна от първата.
Речено-сторено и тя си направила лодка и минала по моста. А третата казала:
- Искам да съм по-умна от втората.
И тогава духът я направил мъж и тя минала по моста.

# 442
Скъпа, какво кафе предпочиташ?
- Бих искала да е силно, но меко, нежно и стремглаво да обърне моя вътрешен свят с краката нагоре, да открие за мен изкушенията в този свят и да донесе нови усещания...
- Дали да не ти сипя една ракийка? hahaha

# 443
# 444
Стар, но любим:
Скрит текст:
2 часа през нощта, бар, всичко е затворено.
От дупката се показва немската мишка, оглежда се - няма котка, тичка към бара, налива си бира,
изпива я на екс и с всичка сила тича обратно към дупката.
След минута се показва френската мишка, оглежда се - няма котка, тича към бара, налива си вино,
изпива го и бяга към дупката.
Мексиканската мишка - показва се, няма котка, бар, текила, дупка.
Показва се българската мишка - няма котка, тича към бара,налива си 100 грама ракия,
изпива, оглежда се, няма котка, налива си втора, пие - няма котка,
трета - няма котка, четвърта, пета… след петата сяда, оглежда се - все още няма котка,
започва да разгрява мускулите и злобничко така си мърмори: “Ми че го чекаме, деба маа му”…

# 445
# 446
nela_66 , целия отдел забавляваш  Mr. Green Само копи-пейст и всички се хилим тук  Mr. Green

Един крадец влязъл посред нощ в една къща, сигурен, че няма никой.
Както си тършувал, чул един глас:
-И аз те гледам, и Исус те гледа.
Поогледал се крадецът, не видял никого и продължил да тършува.
Гласът пак се чул:
-И аз те гледам, и Исус те гледа.
Светнал крадецът с фенерчето си и гледа един папагал.
-Ти кой си ?-попитал крадецът.
-Аз съм Методи.-отговорил папагалът.
-Какъв Методи?Това име на папагал ли е?
-Абе и Исус не е име на доберман, ама виж как те гледа.

-----

Ако не обичате Новата година, то има 83% процента вероятност вие да сте мандарина.

# 447
  • София
Стар, но любим:
Скрит текст:
2 часа през нощта, бар, всичко е затворено.
От дупката се показва немската мишка, оглежда се - няма котка, тичка към бара, налива си бира,
изпива я на екс и с всичка сила тича обратно към дупката.
След минута се показва френската мишка, оглежда се - няма котка, тича към бара, налива си вино,
изпива го и бяга към дупката.
Мексиканската мишка - показва се, няма котка, бар, текила, дупка.
Показва се българската мишка - няма котка, тича към бара,налива си 100 грама ракия,
изпива, оглежда се, няма котка, налива си втора, пие - няма котка,
трета - няма котка, четвърта, пета… след петата сяда, оглежда се - все още няма котка,
започва да разгрява мускулите и злобничко така си мърмори: “Ми че го чекаме, деба маа му”…

ХАХАХАХАХХА  Joy

# 448
Един магьосник отишъл в едно село и почнал да се хвали,че може да прави абсолютно всичко с магия.И понеже на бай Ставри от години не му ставала оная работа,излязъл по-напред от строя и казал:
-Искам да ми стане х*я!
Мага щракнал с пръсти и оная работа на бай Ставри ХОП и станала.После плеснал с ръце и тя пак спаднала......а бай Ставри:
-Аааааа,не вярвам аз,това беше инсценировка,я дай пак да се уверя!
Мага отново щракнал с пръсти и х*я на бай Ставри пак се вирнал.Бай Ставри само това и чакал-извадил два патлака и зловещо казал:
-А някой е плеснал с ръце,а съм му еб*л мамата Laughing
-----------------------------------------------------------------
Двама старци си говорят:
-Наборе,станал съм като стенен часовник.
-Що,бе,наборе?
-Ми ей ма на-в главата ку-ку,а от долу махало! Laughing
------------------------------------------------------
Катаджия спира кола за проверка през нощта.Поглежда през прозореца-водача с колан,с хенсфри-всичко както е по правилник.Полицаят се усмихва и казва:-
-Честито,спечелихте 500 лв по програмата "Водач за пример"!Какво ще правите с парите?
-Ами на първо време ще взема да изкарам шофьорските курсове-казал човекът,а до него жена му го потбутва и усмихвайки се,казва на полицая:
-Не го слушайте,г-н полицай,то като е подпийнал и само глупости говори!
От задната седалка се навдига едно момченце и казва:
-Абе казах ви аз,че с тая крадена кола до никъде няма да стигнем,ама кой да ме слуша!
А от багажника се чува глас:
-Кво става ,бе,минахме ли границата вече?!?
 ooooh! Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 12:04 от нова мама84

# 449
Баща намира вибратора на дъщеря си ,чуди се човечеца как може такова хубаво момиче така да нЕма късмет в любовта че да прибягва до такива инструменти ,станало му тъжно ,мъчно .
Сипал си една ракия да удави мъките ,сложил вибратора на масата срещу себе си и го гледа. В това време се прибира дъщерята ,вижда баща си и вибратора и пита :
-К'во пра'иш бе баща ми ?
Той отговаря с малкото гласец който му е останал:
- Па е те ,пия ракия със зета ..

Общи условия

Активация на акаунт