Коледно-новогодишно- юлска!!!

• 51 946
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Дани, изварата се затопля леко, слага се в найлоново пликче, след това в кърпа и се завързва на врата. Трябвало да стои 8 часа. Ние не сме го пробвали, но сега наскоро ми го обясняваха Христо като беше болен. Той пробва друг вариант, негова колежка му каза, че много помага - суров картоф се настъргва, размесва се с малко пудра захар, слага се на кърпа и на врата. Държи се колкото може да се издържи. Имало и вариант вместо картоф да се направи с намачкан белтък от сварено яйце.

Дано отървете болницата и бързо да се подобри! Ти като й даваш хомеопатия, ползваш ли други лекарства - тантум верде за пръскане, изопринозин?

Ками не е писала, дано да са добре.

Били, къде се губиш?

Вие имахте ли изразен корем в края на третия месец? Аз съм забравила с Кая кога точно ми пролича.

# 376
  • Бургас
Уф Дани, мислех че като не се оплакваш цяла седмица положението е различно в новата ДГ.  Sad Hug

Ивчо в момента е с компрес на врата  ooooh! Снощи каза боли ме главата, меря - 38,1 дадох нурофен. ПРез нощта баща му ме буди, нали спи върху главата му, ами то милото изгаря... изобщо не мерих, сигурно минаваше 40-те, наблъсках го с нурофен веднага, нахлюпих му мокри чорапи на ръцете, челото... - ами те завряха на секундата.  #Crazy Както и да е след около 2 часа я свали. Преди малко се връщаме от лекарката, очаква херп ангина, и ще караме за сега само с тантум верде, компреси и нурофен, ама трябва да си записвам Т. Ще й давам отчет пак всеки ден как се движим.  Tired

# 377
  • Асеновград
Дани , не мога да помогна , не съм го правила този компрес , но стискам палци да ви се размине болницата и да се оправи по-бързо Вероника  Hug.
Тук съм , нещо не съм в настроение , опитвам се да свикна с една семейна драма и което е по-трудно - да накарам родата да не го приема толкова зле.Не е за нас , ние сме добре.
Тедо , когато ми каза "Мамо , корема ти е пораснал , сигурно ще родиш едно бебе" още не бях излязла от третия месец.В началото ми растеше много бързо , отдавам го на това , че е втора бременност , сега имам чувството , че почти не расте и все ми се струва , че е малък за седми месец.
Да ви кажа за любовната драма на моето дете.Вече страда от разбито сърце.Пламена не искала да му е гадже вече , сега била гадже на друго момче.Онзи ден ме караше да изрязвам сърца от хартия , а той ги нижеше на въже , направихме гердан за Пламена и беше много ентусиазиран , че като и го подари , тя пак ще му стане гадже , защото майката на Кан не можела да прави такива неща  Laughing.Да , ама тя прибра гердана и не се върна при него и той сега е нещастен.
Честно , не съм подготвена за това , мислех , че ще давам любовни съвети по-късно.Нито пък съм го насочвала към това , не съм му говорила за гаджета , а за приятели , не съм му правила намеци.
Шуше , и за вас прегръдки и бързо оздравяване.

# 378
Искам вече да захваща един здравословен студ
шуши, Ина беше така преди 2 седмици - за 2 дни мина температурата с  гнойна ангина след това. С тези температури е ужас дано бързо и трайно я свали  Hug
Дани и аз не съм правила такъв компрес, дано се закрепи и при вас положението  Praynig

# 379
  • София
Аз съм правила компрес с извара. Леко затоплена се маже на марля, върху която от външната страна се слага найлон, за да не протече и отгоре се връзва с шалче. Или една приятелка пълнеше изварата в дамски чорап и го връзва на вратлето.
Да оздравяват всички болни.  Hug

# 380
  • София
Милия Тедо, дано му мине бързо  Hug

# 381
  • София,
Е милият Тедо  - Били кажи му да не се връзва, да си хване по готина мацка, че тая не го заслужава!!! Сладур така ме развесели с неговите идеи, но виж как му идва отвърте, браво!!!
А ние до компресите въобще не стигнахме, каква извара, какви пет лева Mr. Green, и болницата уви не ни се размина, даже сме включени в момента не на една а на две системи, с едни кранчета са я увързали тука. Кошмар какво да Ви разказвам вие си ни знаете. Почна да повръща сутринта още от 4 часа и на всеки час по веднъж повръща - така до обяд, после ухо я заболя и като се почна на 15 мин. да повръща, направо се побъраках, едва стигнахме до болницата, и то с такси, нали колата ми е на ремонт- думи нямам. А тя горката нямаше силици нито да стане, нито да ходи, нито главата да си вдигне, на ръце я носих тук от кабинет на кабинет по прегледите на които ни изпратиха, на изследвания. Сега се посъвзе милата, ще я стабилизират ама защо трябва да се стига до тук винаги! Вече нямам вяра на никой нито на лекари, нито на хомеопати, за нищо не ставата - аман!
Шуше да се оправя Ивчо, ти поне слагай компресите и да му минава по бързо, а защо ще докладваш за температурата. Аз вече толкова не и се шашкам, даже не я свалям, убедих се наистина че не е нужно, тя сама си я свали - днес нямаше вече температура, но пустите инфекции и действат на слабия стомах и почне ли с повръщането - няма спирка!!!
Айка как е Кая - поуспокоиха ли се пъпките?
Днес попаднах на един необикновен шофьор на такси - татко на пет годишна щерка, докато ни докара до Токуда колко съвети ми даде човека Flutter, и колко информация за болести и лекари обменихме,  Mr. Green.

# 382
Eee Дани, жалко, че пак сте стигнали до болница  Sad Бързо да оздравява Вероничка и много прегръдки за двете ви  Hug

# 383
  • София
Леле, Дани, какви неща ви идват все до главата... Hug Не разбирам много от хомеопатия и съм "за" по принцип, но ми се струва, че не е за случаи като вашия. Дано се оправите бързо и да се разреждат вече тези преживявания.

Кая е добре вече, събежът днес драстично намаля.

# 384
  • USA
Дани, много ми е мъчно за вас с Вероничка! Педиатърът ни каза да очакваме К да е болен поне веднъж месечно, докато свикне с новата флора и фауна на училището. Сигурно и при вас е подобно, но доста по-изострено. Надявам се бързо да се оправи душичката и да имате по-малко такива епизоди на новото място. Много прегръдки от нас!  Hug

Айка, радвам се, че при вас се развиват добре нещата и К е вече по-добре.

Аз бях на страхотно парти за Деня на благодарността при едни приятели. Храната беше супер, хората също. Или просто съм зажадняла за контакт с възрастни хора.. Mr. Green Ема беше с нас, после 3 часа я дундурках да заспи, стискайте палци тази нощ да е по-лека.

# 385
  • Бургас
Ох Дани, да се оправяте бързо и да се прибирате.  Hug

Давам отчет, защото на практика освен температурата и подутите лимфни възли нищо няма. Гърлото дори не  е червено. Ама тя тази Т над 40 я качва, то изгаря милото.  Tired

# 386
  • София
Шуши, ти какво даваш за температурата? Цяла нощ ли поддръжа?

# 387
  • Бургас
Не, за щастие не я държи постоянно, след 10 мл нурофен я сваля, ама като тръгне на горе и много бързо я повишава.  ooooh!

# 388
Дани, много силни сте и двете с Вероничка  Hug Hug
Winx, Ема с характер се оказва  Heart Eyes Дано бързо отмине този период  bouquet
Шуши, бързо оздравяване и на вас  Hug
Милия Тедо  Heart Eyes , много са сладки с първите си любовни терзания  Laughing  Ина  преди няколко дни ми разправяше как едно от момченцата в нейната група и казало, че я обича и почна да се пазари да и дам моята булчинска рокля да я носи на сватбата  Mr. Green И планове в коя къща ще живеят и в едно тефтерче си записва кой ще кани на сватбата  Joy Няма пък да  ви обяснявам мъжа ми каква физиономия направи  hahaha

# 389
  • София
Ехе, Ина много сериозно подхожда към въпроса  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт