БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-23

• 22 541
  • 761
  •   1
Отговори
# 360
Започваме  капките и отлагаме захранването за неопределено време отново. newsm78

Изчакай детето да навърши 6 месеца и започни с оризова каша, тиква, картоф или морков.
Продължи с пробиотика и след навършването на 6 месеца.

# 361
Грозде как се даваше? Без люспата и семките беше май? Нещо друго пропускам ли за това как да дам? newsm78

# 362
Тъй като опасността от задавяне е голяма при бебета - белиш зърната, махаш семките и намачкваш.

# 363
А, да - задължително! Grinning Като я знам каква е фитка, няма да й дам голямо парче скоро. Mr. Green Мерси!  bouquet

# 364
  • Велико Търново
Момичета, сигурно сте го обсъждали много пъти затова се извинявам предварително - Какви сухари ползвате?

# 365
  • София
Аз използвам вече само домашни, видяха ми се най-добре.

# 366
Аз взимам Goldies.

# 367
Аз правя домашни и ги харесва.

# 368
  • София
Използвам сухари на Хип, излиза скъпо. Чат-пат пека пресен ръчен хляб. След навършване на годинка мисля да давам от нашия хляб или Голдис сухари Simple Smile

# 369
И ние сме с домашни сухари и много ги папа.

# 370
Здравейте,
Купих охладено пуешко месо. Моля за съвет как да направя - да го замразя охладено на порции (както е сурово) или да го сваря, пасирам и така да го замразя на порции?
Благодаря  Hug

# 371
  • Велико Търново
Ние в момента сме с на Хип, но са сладки и затова искам да дам нормални. А как приготвяте домашните?

# 372
  • София
Здравейте,
Купих охладено пуешко месо. Моля за съвет как да направя - да го замразя охладено на порции (както е сурово) или да го сваря, пасирам и така да го замразя на порции?
Благодаря  Hug

Мисля, че е по-добре да го замразиш така, от едно време помня, че готовите манджи се развалят по-бързо. Пък и прясно сготвено е много по-добре.

# 373
  • София
Как се въвеждат цитрусовите плодове, с кой е най-добре да започна?

# 374
На кои фирми купувате месо? От големите супермакети или от някъде другаде?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт