БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-23

• 21 817
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Започнах да давам преди годинка, но само преди обед
Риба давах от пюрета

# 676
Захраних с риба на 10м.,до 1г.давах само от менюта,сега давам всякаква -замразена,прясна,каквато намеря.Отскоро наблягам повече на мазните риби.

Какао след 1г.

# 677
Трябва ли всеки ден да давам глутен и какво количество.Сега заради зъбките малката не изяжда повече от 10-12 лъжички каша и реве за мляко.Давам и го, но не знам дали кашата е достатъчно.

# 678
По колко грама е перпоръчително за ядене на 11месеца, че на моя лакумник напоследък нещо не му стигат досегашните 200-220гр.?

# 679
ние се храним различно, 200-300 грама  Simple Smile

# 680
А и на колко часа, може ли паузата от 4часа да му е много?

# 681
Кога мога да  дам пюре, което съдържа царевица, и кога пюре с грах? За граха съм питала, обаче забравих.

# 682
  • София

Гледай детето то само ще си каже, зависи и какво яде, примерно моя сам започна да си прави часовете.

# 683
Кога мога да  дам пюре, което съдържа царевица, и кога пюре с грах?

След 8-ми месец  Peace

# 684

Гледай детето то само ще си каже, зависи и какво яде, примерно моя сам започна да си прави часовете.

Ами май когато и да му дам нещо за ядене все едно не е ял от доста време. Колко хранения е нормално да има? Сега сме на 4, но май ще трябва да му ги направя на 5.

# 685
За всяко дете "нормално" е различно. Има по-злояди деца...Наблюдавай детето си, то само ще ти покаже от какво има нужда.
Лично аз първо бих давала плодове между храненията, но ако продължава да не му стига или увеличи дозите, или въведи още едно хранене

# 686
  • UK
На 11 мес. вече имахме 5 хранения - закуска, обяд, вечеря и два пъти плодове между тях, в каквото количество той пожелае. Повече от 3 часа между всяко рядко се случва.

# 687
моята шушулка пък огладнява на 3ч. приблизително, зависи и от храната, колко засища. Храненията са ни така : сутрин мляко, преди обедна закуска, обяд, следобедна закуска и за вечеря мляко.  Peace

# 688
Здравейте,

Извинявам се ако вече се е дискутирало (а най-вероятно е), но исках да ви попитам дали се дава райска ябълка на бебоците и ако да в какъв вид с каква обработка? А и също как бих могла да ги съхраня най-добре за няколко месеца? newsm78
Ние сме малки още, но ми попаднаха прекрасни био райски ябълки и ми се иска да ги съхраня за малката принцеса.

Благодаря предварително  за отговорите ви Hug

# 689
  • UK
Не мисля, че има вариант. Узрелите райски ябълки се консумират на момента, твърдите плодове може да престоят няколко седмици на студена тераса или в хладилник. Не знам и кога се захранва с райски ябълки, дали е удачно да е сред първите плодове, не виждам просто как ще ги съхраниш цели 3 (поне)  месеца, докато стане време да ги дадеш.

Общи условия

Активация на акаунт