След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~ 5 в 1 ~ Тема 120

• 30 777
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
и още една:

# 331
  Здравейте, момичета! Hug Hug

Аз ще се включа в преговора, но сигурно по-късно. Така го налагат обстоятелствата. Но ще ви следя подробно. Все пак става дума за Лин, моята първа и последна тръпка, за сега, защото адвокатчето много го обичам, но много нерви ми прави. Дано се вземе в ръце. Нали знаете, той е от онези любимци,  без които не можеш и  им се ядосваш и в същото време прощаваш и винаги намираш оправдание за действията им. Слабост!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
  Хриси, хошгялдин!  Ще има много да разказваш и показваш. Simple Smile Надявам се да си опитала паста, пица, сладолед... и да споделиш, освен, разбира се, фотките и пътеписите. Hug

И понеже тази вечер съм на сантиментална вълна Heart Eyes Това е един от любимите ми, да не казвам фаворита. Не знам защо, но това е песента, която винаги ме вади от равновесие. Heart Eyes

Малчо, прекрасни фотки и щастливи фенки. Simple Smile

# 332
Сонче Hug
Скрит текст:
Във ВВ Ейшан се казва Ферузе.Още не съм гледала новите серии и не знам как се развиват нещата,но Нургюл хвърля много готини гюбеци и би се оправила добре в харема.Ще омете пода с Хюрем сто процента съм сигурна  Joy Joy Joy Joy Joy
Танче Hug
Тони фотките са много хубави  smile3521

# 333
# 334

Ени,Танче,фотките са качени преди няколко часа! Peace Съвсем пресни! Twisted Evil

# 335
Кеии Hug Heart Eyes добре тренира Султанчето , Шехмус ще издържи ,якичък е   bowuu bowuu
Тони мерси за  фотките    bouquet
 завиждам им на тези фенки как ли са се уредили до нашето хубаво момчето  newsm03
доста са му намалили къдриците галиба  newsm78
Танче Hug когато,тогава   Rolling Eyes ние си те знаем  че Линчето ти е първата любов  bowuu bowuu а Саваш ага е главния виновник да се заловиш да правиш клипчета и то какви  Peace  истински шедьоври  smile3521 smile3521 smile3521

а за адвокатчето ни и аз съм му Чок късгън   Mr. Green ама повече съм ядосана на Били и Ибо  #Cussing out
Сонче  Hug хиич и не се съмнявам че ако играеше Нургюл като Фирузе щеше да отсвири Хюррем завинаги и Сюлеман нямаше и да си спомня за нея  Peace

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 22:33 от Свет_ВАРНА

# 336
  • Разград
Atv Kurban Bayramı Tanıtımı!

# 337
Ваня,благодаря за клипчето! Много е хубаво
Момичета,аз вече смятам да заприличам на това:
Скрит текст:
А вас ще ви оставя на сладка раздумка тук!

# 338

Лека нощ, момичета!
 Сладки и хубави сънища след толкова много красота!  

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 22:28 от Свет_ВАРНА

# 339
# 340
  • Велико Търново
Сонче Hug
Скрит текст:
Във ВВ Ейшан се казва Ферузе.Още не съм гледала новите серии и не знам как се развиват нещата,но Нургюл хвърля много готини гюбеци и би се оправила добре в харема.Ще омете пода с Хюрем сто процента съм сигурна  Joy Joy Joy Joy Joy

Сонче   Hug хиич и не се съмнявам че ако играеше Нургюл като Фирузе щеше да отсвири Хюррем завинаги и Сюлеман нямаше и да си спомня за нея  Peace

newsm10 smile3501 smile3532

Брех,за това не се бях сетила newsm78 newsm78 newsm78.Каквато ни е оправна,докато се усетят,набързо ще прекрои сценария Thinking Mr. Green.

# 341

Тази вечер в серията на "Султан" беше пусната една песен, която е използвана и в "Буря".В старите теми писахме за изпълнителя на песента-Казим Коиунджу.Умира много млад на 34 години, ако не ме лъже паметта в страшни мъки от рак на белите дробове.

http://www.youtube.com/watch?v=My2LvqSKo_o 

http://lyricstranslate.com/bg/KAZiM-KOYUNCU-Gidiyorum-lyrics.html

# 342
# 343
Охоооо като гледам снимките от новия епизод на Султан ,Фаък сериозно се намества в живота и.
Хриси мерси за новия фрагман на Сускунлар  bouquet
Еджи вика прости ми,Саръ вика няма и вади пистолет при което Еджи казва добре давай стреляй ,ноооооо Саръ си опира дулото на пистолета в собствената глава .Чооооок драматик ,но пък Мурат ечок секси и вади много готини очи  smile3521
Хайде момиченца аз ви пожелавам лека нощ  Hug Hug Hug

# 344

Общи условия

Активация на акаунт