Тони
Ели123
Диме
Ени 
Момичета, време е за обяд, а на тръстиката се хапва нещо като това:

Ето и компания
- така се смях на твоята "купчина желязо"
,ама аз за разлика от теб и без Нургюл съм ШъглаШна да се врътна пред нея 
,ако случайно стигна да Париж,първо ще отида до катедралата Нотр дам да видя дали е все още там чешмата на Кольо Фичето и след това другите забележителности от списъка ми...,,купчината желязо''може да я зярна отдалеч,случаино,защото няма да е в списъка.

да изпратим Пънар абла по живо , по здраво 
- добре,че при нас няма някоя кривачка да ме бие през пръстите
- знам,че има "редактирай",ама като бързззззззззззам
благодаря ти миличка,ти си нашата добра фея 
време си и беше на Пънар абла да се раздели с този невероятен екип от талантливи актьори ,които даваха всичко от себе си само и само да си спасят сериалчето ,все се надявах че Пънар и новата сценаристка ще се осъферясат
че всичко трябва да си има граници
то не беше страдание и гадории за добрите и врътките на лошите дето са все с по една крачка пред добрите
такива кадаифи сътвори че ми беше чудно как ще излезем от тях
ама само че сега пък имам притеснения ,какъв ли сценарист/ка ще се залови с нашите Сускунларчета
да не стане работата от трън та на глог та по висок и по боде
дано всичко си дойде на мястото,добрите приятели да се съберат а лошите да си получат наказанието ,за мен чак толкова няма значение дали Еджи и Аху ще са заедно ,само искам да са щастливи с половинките си , а ако стане така че да се съберат това ще е чок харика

Димич
пуснала си страхотни фотки от 2еп.на Лин 
Дано новите сценаристи ми върнат интереса към филма,че напоследък го гледам само заради Мурат и невероятната игра на артистите.Само се чудя как ще се оправи батака,който забърка Пънар ,то не може изведнъж да загледаме друг филм.Интерсно ми е и дали актъорите са доволно от сценария,в който ги набутаха.Препоръчани теми