След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~ 5 в 1 ~ Тема 120

• 30 730
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Светле  HugТони  Hug Ели123 HugДиме Hug Ени Hug

Момичета, време е за обяд, а на тръстиката се хапва нещо като това:

Скрит текст:

Ето и компания

# 451
Ени,много хубав коментар за еп.2 на Султан!
Хайде да захващаме и Лин еп.2,че утре сме на еп.3! Peace

# 452
Руми,От мен виртуалната разходка:

# 453
  • Велико Търново
Сонче Hug- така се смях на твоята "купчина желязо" hahaha,ама аз за разлика от теб и без Нургюл съм ШъглаШна да се врътна пред нея tooth

Димич newsm51,ако случайно стигна да Париж,първо ще отида до катедралата Нотр дам да видя дали е все още там чешмата на Кольо Фичето и след това другите забележителности от списъка ми...,,купчината желязо''може да я зярна отдалеч,случаино,защото няма да е в списъка.
http://iliyapehlivanov.blogspot.com/2011/03/blog-post.html

Здравейте момичета! Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Назад съм с материала за Султан и с преговора на ЛиН.Ако се докопам довечера до компа може да наваксам.Сори. Praynig

# 454
Привет ЛИН-ки Hug Hug

Във 2 епизод на ЛИН сценаристите завързаха повечето възелчета,които се мъчеха героите да разплетат до края на филма.Този епизод е един от малкото(даже сега не се сещам за друг такъв),когато Лейля се държа като истинска майка и подкрепи дъщеря си,когато тя имаше най голяма нужда от подкрепа.
Саваш и Чичек са оказаха заложници на традициите,с които на този етап беше невъзможно да се справят.Колкото и да не ми се искаше Саваш да се жени за снаха си,в момента той не беше достатъчно силен,за да се пребори,а и беше съвсем сам срещу всички.Оказва се,че Шахнур е знаела много добре какво е условието на сина и ,за да приеме този брак(Чичек да си остане негова снаха),но въпреки това не престана да му трови живота.Тука много ми беше мъчно за Чичек.А.М.се държа с нея като със животно.То даже нормалните хора и със животните не се държат така.Единствения,който се държи човешки с Чичек е Саваш.Е как няма да се влюби в него.Да не говорим пък колко е чаровен Blush

Засега ви напускам и ви желая приятен следобяд Heart Eyes

# 455
  • БГ
Тони - почвам коментара на еп.2 Peace
Саваш се съгласи за бердела,но явно всичко това му дойде в повече и отпраши при Джем в Бодрум.Трябваше да сподели с някой за абсурдните традиции,който дори в 21 век,управляват живота на хората живеещи в източните и юго-източните райони на Турция.независимо,че семейството му се е преместило в Истамбул преди много години,мъжете Балдар  си остават аги на аширет и това има своите отговорности и последствия.
Всъщност покрай всичко друго в серията ме впечатлиха няколко неща:
 - колко различни групи по отношение на бита има в един град като Истамбул,а вероятно и другаде.
Ето Джем и семейството на Ясемин и Лейля / приятелите им - също/ - те са далеч от т.нар.традиции и много трудно разбират какво и защо се случват някои неща.Техният бит е коренно различен от този на Саваш и семейството му.Затова може би и Саваш криеше много дълго това,че е женен от хората извън семейството му и бизнеса.Невероятно трудно е да обясниш,че си женен само на хартия,че не можеш да се разведеш,защото някой ще бъде убит.
А Шахнур направо ме вбесяваше с философстването си относно брака на Саваш и Чичек,но получи добър отговор от синът си и не само за това ,но и за образованието на пустото ни ненагледно Цветенце Sick
- другото,което доста ме озадачи бе поведението на Ешреф - той не беше откровен със Саваш,когато той го питаше има и далавера в бизнеса им,но напърчи ушляци,когато Агата му го обяви за своя дясна ръка.Още тогава предателството на Ешреф по-късно,май беше предопределено.
Ще има продължение......

# 456
# 457
# 458
  • Варна
SUSKUNLAR'IN SENARİSTİ PINAR BULUT, DİZİDEN AYRILDI
/Сценаристката на Безмълвните Пънар Булут се разделя със сериала.../

http://www.habershow.com/v4/46997-suskunlar-in-senaristi-pinar-b … t-diziden-ayrildi

Изглежда не са доволни от рейтинга
и след като повечето критики на публиката към сериала
са насочени към сценария са решили да се разделят с Пънар Булут.
26 епизод ще е последния, чийто сценарий е неин.

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 14:54 от keii

# 459
  • БГ

http://www.habershow.com/v4/46997-suskunlar-in-senaristi-pinar-b … t-diziden-ayrildi

Е-е-е, най-после smile3508 да изпратим Пънар абла по живо , по здраво box
Пък да вземе малко да се полекува тази жена , с тази нейна психика и нездрава фантазия е опасно да се живее. Rolling Eyes Дано сега ни пратят някой от сценаристите на първия сезон на нашето филмче,ако не ме лъже паметта те бяха сценаристи и на 1001 нощ

Така се зарадвах от тази вест,че доста буквички разбърках Joy - добре,че при нас няма някоя кривачка да ме бие през пръстите Joy Joy - знам,че има "редактирай",ама като бързззззззззззам ooooh!

# 460
Ох,момичета,много се радвам! Най-накрая ще я махнат тази луда дженъ! newsm68 newsm68
По случай случката да ви пусна един красив пианист! Hug

# 461
И след това ще има:

Bad boys coming! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 462

Изглежда не са доволни от рейтинга
и след като повечето критики на публиката към сериала
са насочени към сценария са решили да се разделят с Пънар Булут.
26 епизод ще е последния, чийто сценарий е неин.

КЕИИ  Hug благодаря ти миличка,ти си нашата добра фея  newsm51

Ееееее и мен ме зарадва тази блага вест  newsm44 време си и беше на Пънар абла да се раздели с този невероятен екип от талантливи актьори ,които даваха всичко от себе си само и само да си спасят сериалчето ,все се надявах че Пънар и новата сценаристка ще се осъферясат   Peace че всичко трябва да си има граници  Peace то не беше страдание и гадории за добрите и врътките на лошите дето са все с по една крачка пред добрите  #Cussing out такива кадаифи сътвори че ми беше чудно как ще излезем от тях   newsm78 ама само че сега пък имам притеснения ,какъв ли сценарист/ка ще се залови с нашите Сускунларчета  newsm53 да не стане  работата от трън та на глог та по висок и по боде  newsm12 дано всичко си дойде на мястото,добрите приятели да се съберат а лошите да си получат наказанието ,за мен чак толкова няма значение дали Еджи и Аху ще са заедно ,само искам да са щастливи с половинките си , а ако стане така че да се съберат това ще е чок харика  smile3521 smile3521 smile3521

Еничка страхотен коментар за Султан  newsm10
iia  lovekiss Димич  lovekiss пуснала си страхотни фотки от 2еп.на Лин   bouquet
много ми харесаха вашите коментари за 2еп.на Лин  newsm10

# 463
Кеи,много ти благодаря за новината  bouquet Дано новите сценаристи ми върнат интереса към филма,че напоследък го гледам само заради Мурат и невероятната игра на артистите.Само се чудя как ще се оправи батака,който забърка Пънар ,то не може изведнъж да загледаме друг филм.Интерсно ми е и дали актъорите са доволно от сценария,в който ги набутаха.

# 464
Ето моят коментар спрямо Саваш!
Нима любовта е толкова близо
нима е и толкова далеч,
искам да протегна ръка,
да я хвана,
но тя отлита като лист,
повят от вятъра свиреп
и все те диря,
 и все за тебе питам
моя фея,долетяла в нощта
 и отлетяла само за миг...