След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~ 5 в 1 ~ Тема 120

• 30 749
  • 737
  •   1
Отговори
# 60

Светле,когато харесваш някой актьор,ти харесваш всички негови роли! Аз харесвам и Мурат и Нуришка,затова ще ви тормозя със снимки и клипчета! Joy Joy Joy Joy
На който не му харесва-не мога да му помогна! Peace Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 61
# 62

Светле,кога ще подхващаме еп.4 на Султан?
То като гледам няма желаещи за този сериал!
Бори,ти какво ще гледаш вече? newsm78

# 63

Така като гледам Аху,много ми се иска да проскубе косата на Анаконда! Twisted Evil

# 64
Тони  4еп.на Султан предлагам да го оставим за другата седмица  newsm78 много бързо ще го свършим  Peace
а и може през почивните дни някое от нашите момичета да го гледа и изкоментира  bowuu
Бори и аз това щях да те питам  bowuu Кой от сериалите ще захапваш bowuu ако е Султан можем да те изчакаме   Thinking
Буря е много сладък ,лек сериал а Мурат и Бубето са толкова сладички smile3521
а може и Мълчаливците  bowuu макар че е тежък сериал ще се нагледаш на страхотна игра на невероятни професионалисти , дори децата които играят малките Еджи , Били , Ибо , Зеки и Аху играят много хубаво  newsm53
може да правиш като мен аз си гледах по една серия от Мълчаливците през деня а след това си се лекувах с ЛиН ,Буря ,Султан  bowuu bowuu

# 65
Тони и на мен в този момент ми се прииска Аху да проскубе анакондата  Peace но май анакондичка сама ще си оскубе накрая косите,след като Еджи   и бие шута, защото според мен така ще стане след като адвокат бей разкрие двойната и игра с канибала Гурур   Thinking  снощи анакондата ясно ни показа че се влюбва в Еджи  Peace
а на мен снощи ми идеше да я оскубя Аху  Mr. Greenотново даде надежда на Били ефенди и то за да го накара да се откаже да бъде лошо момче smile3511
да видим до кога сценаристките ще ни пилят нервите с часовникарските си пилички,но дано накрая поне се съберат четиримата приятели  Praynig а всеки от лошите си получи заслуженото наказание  Praynig Praynig

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 17:49 от Свет_ВАРНА

# 66

Всеки намира своят път
сред трудности и неволи
тихо пристъпя друми широки
или се крие край стръмни пътеки
намери някой,който да върви до теб
така пътят не ще е самотен
а ако любов сгрява сърцата
то тогава песен ще бъде живота
песен за любовта
песен за надеждата
че там не ще има тъга
а само надежда необятна
която ще постила пътя ни чак до края!

# 67

Ехооооо...работливи буболечки?! Къде сте? newsm78

# 68

Всеки намира своят път
сред трудности и неволи
тихо пристъпя друми широки
или се крие край стръмни пътеки
намери някой,който да върви до теб
така пътят не ще е самотен
а ако любов сгрява сърцата
то тогава песен ще бъде живота

песен за любовта
песен за надеждата
че там не ще има тъга
а само надежда необятна
която ще постила пътя ни чак до края!

Тони невероятна си слънчице

това което ти си написала  в стихотворението си  bowuu  Саваш и Ясемин  ни го показаха във ЛиН  bowuu

# 69
Светлеееее,изгореш,душо! Познай къде съм на 7-ми епизод! smile3534 smile3534

# 70
Светлеееее,изгореш,душо! Познай къде съм на 7-ми епизод! smile3534 smile3534

Ах тиииии сладурче ,пак се кефииш сама аа  smile3521

# 71
Светле,ако има желаещи можем да си направим преговор! Не че не сте го гледали 1 милион пъти,но все пак?! Става ли? newsm78

# 72
# 73
Светле,ако има желаещи можем да си направим преговор! Не че не сте го гледали 1 милион пъти,но все пак?! Става ли? newsm78

Тони ,От мен имаш твърдо ДА  newsm10 но какво ще кажат другите дружки  bowuu bowuu
защото не ми се ще да си го коментираме само двете ,както се получи със Султан Rolling Eyes
а при положение че  дружките ни са съгласни нека да си направим някакъв план , а не безразборно, хем да ни е забавно, хем да е и подредено,ако някое от момичетата има идея нека да я напише  Praynig Praynig

# 74
Привет! wavey

Светле  Hug, Тони  Hug работливи буболечки сте вие, благодаря ви, че днес  отделихте от ценното си време за да сте в темата.
Най-после, свърши работния ден и ми идва да направя това smile3511
Диме  Hug   bouquet благодаря за почерпката и честит празник на града ви!
Тони, Светле  радвам се, че Султанката сте решили да я оставите за другата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт