След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~ 5 в 1 ~ Тема 120

• 30 771
  • 737
  •   1
Отговори
# 345

Фрагмана в Тубето.

http://www.youtube.com/watch?v=sVI4VOMLEfk

# 346
# 347

English translation for the trailer Simple Smile

Nisan: You are trying to silence your conscience. But this is something bigger than you. You can't silence your conscience Ecevit, because it silences you.

Ecevit: I can't look at myself Bilal. Forgive.
...Bilal: I don't want to forgive you, damn it!! I want to burn your soul(hurt you)!
Ecevit: Burn! Okay, burn my soul(hurt me)! Burn. Let me pay for it! I'm willing!
Ecevit: Shoot. Shoot. Okay shoot me!

# 348

Добро утро!

Танче! Страхотен клип си сътворила отново!   newsm10  love001           
Много хубаво събуждане ни направи!

Скрит текст:

# 349
# 350
  • Пловдив

Добро утро, момичета!

Безмълвните - 24 епизод, 1. фрагман

Нисан: Искаш да накараш съвестта си да замълчи.Но тя се оказа по-голяма от теб. Не можеш да накараш съвестта си да замълчи, Еджевит. Защото тя ще те накара да замълчиш.
Еджевит: Не мога да се погледна,Билял...  Прости ми...
Билял: Не искам да ти прощавам! Искам да ти изгоря душата!
Еджевит: Изгори я! Изгори ми душата,добре!
 Изгори я да се разплатим, съгласен съм.
 Стреляй. Стреляй, добре, застреляй ме.

Превод: Невин Иванова

Приятен ден на всички!

# 351
Добро утро и от мен!
Гледам,имаме си фрагман на Тихите-благодаря на Хриси,Таня,Елдо и Невин! Hug
Хриси,благодаря за песента,която си пуснала и която е звучала в епизода! Peace
Танче,много хубави клипчета ни правиш! Hug
А от мен е епизод 19 на Султан!  HugЗасега го открих само на тези 2 места:
http://www.kanald.com.tr/Sultan/Video/19Bolum-izle/14747
http://www.dizi-izle24.com/sultan-19-bolum-izle-22-ekim-2012-kisim-1.html

# 352
Привет сладурки wavey wavey wavey

Хриси Hug   love001
Скрит текст:
за съжаление това което си пуснала за Добро утро не го виждам  bowuu
 нещо май му става на компа ми  Mr. Green защото не ти виждам аватарчето,подписа ,фотките, абе направо празни постове и така е и с постовете на повечето момичета Peace не всичко виждам  което се публикува  #Cussing out
ще трябва да се помоля пак на моя чичо доктор да ми излекува компа ама да видим кога  Rolling Eyes
така че милички ако нещо от постовете ми се дублира с вашите не ми се сърдете надявам се скоро да се справя с проблема Praynig Praynig

Хриси , Ели , Таня , Невин   мерси за фрагмана на Тихичките  Kissing Heart Kissing Heart  Kissing Heart Kissing Heart
за пореден път сценаристките ми попариха надеждите за малко по-добри времена за нашите уж добри стари приятели  #Cussing out е какво сега Били ще се прострелва за това че Еджи ги е предал  Mr. Green ама че сачмалък ама  #Cussing out #Cussing out направо ще ни побъркат тези дами  smile3511
Танче Благодаря за поредния ти клип шедьовър
явно доста си му набрала на адвокат Еджи  bowuu  bowuu но това пък за нас е добре  Peace наслаждаваме се на прекрасна музика ,като едновременно си гледкаме и нашите сладури Еджи и Аху ,е за сега все страдат и ние с тях  Cry но се надявам че ще дойдат и техните щастливи дни  smile3521

Сонче  Hug Heart Eyes Руми  Hug Heart Eyes Тони  Hug Heart Eyes Еничка Hug Heart Eyes

Успешен ден мили момичета !!!

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 09:16 от Свет_ВАРНА

# 353
# 354
Така както гледам май не само на мен ми се ще да видя усмивките на Еджи и Аху smile3521

както и влюбеният му поглед  newsm03

както умее да плаче истински Мурат така и влюбените му погледи са невероятни  newsm03
това хубавичко ни го показа в Линчето  bowuu bowuu

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 10:16 от Свет_ВАРНА

# 355
 бактън ми стана от страдащите и плачещи Еджи и Аху  Laughing Laughing
разсипа ги тази Пънар да ги кара да страдат и да ги  разривава ,никаква милост нито за тях ,нито за нас  #Cussing out

# 356
# 357
# 358

Това пък от къде е? newsm78

# 359
Тони мерси за Чок секси  lovekiss
ама май Еджи няма да го видим от романтичната му страна а само от страдащата  Peace
явно Пънарката не ги обича тия секси - мекси работи  Mr. Green иска да има повече болка ,сълзи и с----и ,пистолети  bowuu тази жена започна наистина да ме тревожи с нейните сценаристки гадории които и измисля главицата   Thinking дали нещо и куца в реала та хиич не и е до целувки и милувки  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт