Въпроси към Класически хомеопати 23

• 39 803
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте ,
може ли да ме насочите към сайт където да прочета картината на лекарствата .
Отривам , но за много малко лекарства
Благодаря!!!

Това за какво ти е необходимо?

# 211
Да прочета картините на лекарствата които пие детето.
Ти защо питаш?

# 212
Защото никой хомеопат няма да ти препоръча докато си на лечение с определено лекарство да му четеш картината.

# 213
Simple Smile Нищо, че е казано вече, да го кажем пак Simple Smile
Не ви препоръчвам да четете картинита на лекарството (надявам се, че е само едно в определен момент), защото не се знае дали ще прочетете нещо качествено или не; защото лекарствените картини, както и едно разказче, си имат уводна част, развитие на сюжета, кулминация и развръзка и вие няма как да разберете по какви съображения ви е предписано лекартсвото; и да четете, не помагате нито на детето си, нито на себе си; и не на последно място, това е загуба на време за вас.

# 214
само за малко радвам се когато установя, че съм си научила някой от уроците като пациент Simple Smile))

# 215
само за малко радвам се когато установя, че съм си научила някой от уроците като пациент Simple Smile))
  bouquet

# 216
В допълнение - картините, описани из мрежата, много често не показват поантата. Примерно за лахезис ще прочетете, че страшно много бърбори. И какво? Да не би да се изписва заради това. На всичкото отгоре често в картините се описва задълбочената патология и човек може да се вкара във всякакви филми.

Контролът и притесненията, недоверията, съмненията,  когато задълбочат, са основателна причина да потърсим помощ.

# 217
Здравейте, имам въпросче относно гъбички в ухото. Пием ХЛ от седмица, все още не са се махнали, в ухото  има секрет и корички, които не успявам да изчистя с клечка за уши, а ухото се запушва и не чуваме. Мисля  си, че трябва да отидем на УНГ, който да почисти ухото, обаче той го чисти със спирт и се чудя, дали спирта няма да раздразни гъбичките още повече и да попречи на лечението?

# 218
За антимикотичния спирт, ще попречи, защото потиска. Предполагам и за други вид спирт е същото.

# 219
Имам един въпрос, който не е много насочен към класически хомеопат, но мисля ще може да ми помогнете с правилен отговор.
Снощи спонтанно реших да разчистя "аптечката" от алопатичните лекарства. Не че са кой знае какви, но не мисля повече да ги ползвам. Може би ще оставя аспирин и аналгин (Не всички, които се случат да дойдат в къщи ползват хомеопатия. А и дори да ползват няма как да им дам моето или на мъжа ми ХЛ).

Обаче се спрях - не знам как и къде да изхвърля лекарствата. Дали просто да ги сложа в една торба и в боклука или да направя нещо друго. Видях, че на една от листовките пише - неизползваните да се върнат в аптеката. Ама дали ще ги вземе аптекарката? Все пак са някакви препарати, които се притеснявам някой да не ги извади от кофата и .... бе знам ли какво може да стане.

Вие как постъпихте като изхвърлихте АЛ?

# 220
Тези с изтекъл срок аз лично изхвърлям в кофата.
Тези, които не са, при последните две чистки, събрах и дадох на ЛЛ, защото знам, че при тях ходят доста бедни хора, които трудно си позволяват лекарства (може би за тяхно добро се получава, но...) Разни прахчета тайлол хот и аналгини бяха останали от мъжа ми. Имахме и два неотваряни антибиотика за деца.

# 221
По принцип лекарства не се изхвърлят в кофата или канализацията. Но в България все още няма законов механизъм за връщане и безопасно унищожение на лекарства.

# 222
Мече, при моята ЛЛ не ходят май такива хора, а окол мен не се сещам да има на кого директно да ги дам.
Алексче, знам че няма закон, ама това не пречи да се замисля как да го направя.

Благодаря ви и на двете. Може би ще мина да питам аптекарката за всеки случай.

# 223
Аз също съм се замисляла, но досега нищо не съм измислила... затова си ги държа у нас. Ако някоя аптека се съгласи да ги вземе, най-вероятно ще отидат пак в контейнера.

# 224
Аз ги давам в аптеката (и тези с изтекъл срок, и тези в срок) - знам, че така трябвало. Но не знам после те какво ги правят  newsm78. Ще взема да питам следващия път. Все пак имаме някакви вкъщи де - мъж ми така и не е отишъл още на интервю и не го знам дали ще отиде скоро, та той си гълта разните им там химии  Rolling Eyes. Но идеята на Мечето е добра, може да я крадна Wink

Общи условия

Активация на акаунт