Въпроси към Класически хомеопати 23

• 39 014
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте на всички ,
присъединявам се към горния пост за темите .Прочела съм всички теми от началото до сега и смея да кажа ,че доста съм се ограмотила.Поне за себе си разбрах кое е правилно и кое не . Искрено благодаря на Само за малко , Александър ,Мечка ,Nial i Lavander -за съжаление те вече не пишат.Наистина има много потребители който не четат,влизат задават си въпроса и темата зацикля .Едно и също се повтаря многократно .Искам да кажа на всички майки като мен - Нека поддържаме темата свежа - за нас майките които искаме най-доброто за детето си тя е един безценен източник на информация и прасветление . И не без значение -безплатно .
Така че нека уважаваме труда на хората които ни дават съвети и си отделят от ценното време.Защото скоро да не останем и без тях .  И аз имам много въпроси -вече 3 год се лекуваме с хомеопатия .Първоначално при лекар хомеопат с няколко вида ХЛ на Боарон ,сега с класическа хомеопатия .Надявам се че с нашия хомеопат сме се открили и е Той .Силно се надявам .
А въпроси много Просто трябва да се чете .

# 76
В този ред на мисли , в един от последните постове Nial беше писал че започва да пише книга ,дали има някакъв резултат?Някой знае ли ?
И още един   въпрос - къде мога да проследя лекции от ХУ
Дали ги има качени някъде .Срещала съм някой в Ю туб на Иван Кацаров.(
И изобщо може ли сайтове с информация за класическата хомеопатия .
ПП - Чела съм Информативно за хомеопатията и  всички връзки дадени там
Отново благодаря

# 77
Ще се чуе, когато Иван напише книга. Ще ви кажем.

Има качени примерни лекции, явно сте попадали на тях. За повече информация, трябва да се учи и това не е безплатно, така, както не е безплатно обучението по електроника например.
Аз лично не търся сайтове, така че не мога да помогна. Лекциите ми са достатъчно обширни, а когато имам въпроси, ги задавам към лекторите си. Пък и доста от информацията в нета е трудна, предвид, че човек трябва да започне от А.

# 78
Така е .
Мисля си,че трябва да си пречупеш мисленето ,да си готов да приемеш хомеопатията.
Може би догодина и аз ще се запиша  да уча,а до тогава има много да чета .

# 79
Тия дето учат ще ме поправят, ако греша.

Ако мислиш да се записваш да учиш, може би е по-добре сега да не прекаляваш с четенето. Има някаква вероятност да не съвпада с това, което би учила. Поне аз не бих го направила. Едиствено и само до толкова до колкото да бъда що годе грамотен пациент.

# 80
Моето мнение относно заглавието на темата е такова ,че то трябва да остане .Предполагам,че е направена с цел помощ на всички -знаещи,можещи,учещи и не чак дотам запознати.Друг е въпроса ,че за да не зацикля темата, може да се направи нова-свежа и на по високо ниво.А който смята ,че има време и възможност нека помага на питащите.Винаги има хора ,които сега решават да се лекуват с хомеопатия ,които не са видели първа страница на темата ,които са притеснени.Не е глупаво да попиташ-глупаво е да си мислиш,че всичко знаеш!

# 81
# 82
Без значение дали ще се сменя името на темата или не, моето мнение е, че не трябва да има друга тема. Тук е изписано толкова много. Не виждам за какво по-високо ниво можем да мечтаем, освен ако не му се учи на някой.

# 83
О, и аз не искам друга тема - тази си е супер и си е достатъчна. Но май никой не е говорил за друга?

А "Класическа хомеопатия - споделяне на опит и знания" ми харесва и на мен!  Peace

Усмихнатото внимавай как се изказваш за ХЛ, че някой страничен наблюдате може да си представи някакъв вид халюциноген  или опиат Joy

hahaha Като нищо, да  Mr. Green.

# 84
за малко да ви изпусна  Peace

# 85
В духа на желанието за знания, предстои нов хомеопатичен семинар за мами. Но, за да не спамя темата, за интересуващите се да изберем имейл Simple Smile

# 86
И да добавя, че през ноември ще има и за варненските мами Simple Smile

# 87
  • Варна
И да добавя, че през ноември ще има и за варненските мами Simple Smile
Може ли повече информация или линк. Кой го организира, кой ще го води?

# 88
  • София - Варна - Бургас
И аз да допълня, че тази Събота и Неделя - 27 и 28-и Октомври започва нов ТРИГОДИШЕН КУРС ПО КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ към "Хомеопатично общество", като Уводният семинар ще е безплатен.
 - Повече подробности тук:
http://bghomeopathy.org/bg/news_bg.php

# 89
http://bghomeopathy.org/bg/news_bg.php

Някой знае ли какви са цените?

Общи условия

Активация на акаунт