Въпроси към Класически хомеопати 23

• 38 698
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
Joy Супер е. Щом и до Шанкаран стигна накрая...(ако визира метода на усещанията, разбира се, който си е висш пилотаж според мен; на мен ми е рано да го изучавам прецених, когато прочетох основното за него)

Мече, извинявай, не е висш пилотаж, а е друга бира. Съвсем различно е Simple Smile
Може, запозната съм с него само отгоре, отгоре като метод. Просто навсякъде обясняват колко е трудно и аз съвсем антихомеопатично взех, че се вързах на общоприетото.  Joy

# 316
Споко, раздаваш се достатъчно всеотдайно тук. Който иска - чува. Който обвинява, просто не го съветвай Simple Smile

# 317
Мисля си за мекотата на чуждестранните хомеопати, поне така им се носи славата, може и да греша. Суза може би може да се включи като пациент на чужд хомеопат. То не че и в България не е така. Tired
Там поддържащи негативни причини за състояние рядко казвали, въпреки че съм убедена, че ги виждат, и то още отначало. И какво се получава? Галят ушите, галят неврозите, подхранват ги, не изправят пациента срещу реалния му проблем, а той си им плаща ли плаща, и те си го лекуват, ли лекуват. Няма кой да ти каже, че детето може би кашля ли кашля от потиснатия си гняв например, а си палиират кашлицата, палиират. Дава лекарство, детето спира да кашля, започва да провява здравословен гняв, "НПП" (негативната поддържаща причина) мачка тези детски опити още в зародиш като проява, след месец детето пак си започва да си каааааашля, хомеопатът пак си дава лекарство и си взема таксата. Е, ми боли ме. Неслучайно хората сме специализирали в подлизурства, ласкателства, фалшиви усмивки, щото право, куме, в очи боли.
Споделям си хомеопатични и не толкова хомеопатични мисли, ще се радвам на вашите.

# 318
Здравейте! Имам въпрос към пишещите тук хомеопати.
При температура над 39 градуса, почти 40  на 3 годишно дете, след даване на хомепатично лекарство, след час температурата падна на 35,3, което според мен е ужасен шок за организма. Как ще коментирате тази реакция?
Вие съвет от хомеопат ли искате или само се изпробвате? Защото никой не е длъжен да дава добронамерени и безплатни съвети на невярващи. Ок, ако не ви харесва тук, няма проблем, но оценете, че получавате съвети съвсем от добро сърце.

Съвсем добронамерено попитах за коментар. Съвет не съм получила, а констатация, че няма какво да се коментира.

Мечка Малинарка, моля Ви престанете да ме притеснявате на лични с жалките си напъни за психоанализа. Това, че не отговарям на провокативните Ви съобщения не е ли достатъчно за Вас, за да се спрете?
Явно без да искам съм Ви настъпила по някое болно място, за да изпаднете в такава истерия.
Професионализмът не предполага ли малко повече самоконтрол?

# 319
Първата мисъл, която ми идва е, че чуждестранният хомеопат е чуждестранен. Не е съпричастен, не е активен, недостъпен е. Но звучи чуждестранно. Вярно е, че добрите  български хомеопати сега се раждат.  Но всеки сам избира и всеки знае от какво има нужда. И в крайна сметка си го получава Simple Smile

# 320
Шайн, имате ли в момента хомеопат, на когото имате доверие?

# 321
Да, грешката е моя, че не ви унижих публично, в опита си да посоча нещата, върху които да помислите. bowuu Приемете извинения.

# 322
Не. Изборът ми се свежда до хомеопати, които предписват коктейл от боаронски гранулки, заедно с основното хл и такива, които имат определен по 1 час на ден за контакт с пациента. В останалото време не отговарят на обаждания или смс.

Хомеопатичното лечение е прекрасно, но много трудно се намират хомеопати.
Също както и повечето лекари са невероятни, но медицината повсеместно е завзета от фармацевтичната индустрия.

# 323
Само в София аз познавам поне трима, които отговарят на условията за добър хомеопат. Препоръки от мен ясно, че няма да приемете, така че може да разпитате пишещите тук. Из страната също се намират.

# 324
Да, грешката е моя, че не ви унижих публично, в опита си да посоча нещата, върху които да помислите. bowuu Приемете извинения.

Май така и няма да проумеете, че унижавате и излагате себе си, но това е полезно за четящите Ви, така че Ваша воля- продължавайте в този дух.

# 325
Единият от тях е и добър психотерапевт.

# 326
Не. Изборът ми се свежда до хомеопати, които предписват коктейл от боаронски гранулки, заедно с основното хл и такива, които имат определен по 1 час на ден за контакт с пациента. В останалото време не отговарят на обаждания или смс.

Също както и повечето лекари са невероятни, но медицината повсеместно е завзета от фармацевтичната индустрия.
Намерете своя хомеопат и ще видите, че необходимостта ви да задавате въпроси тук ще отпадне.  Наблюдавам трайна такава тенденция тук. Когато някой намери хомеопата, на когото има доверие, няма вече необходимост да пита тук. Защото знае, че винаги ще получи отговори на въпросите си. Желая ви успех!

# 327

Намерете своя хомеопат и ще видите, че необходимостта ви да задавате въпроси тук ще отпадне.  Наблюдавам трайна такава тенденция тук. Когато някой намери хомеопата, на когото има доверие, няма вече необходимост да пита тук. Защото знае, че винаги ще получи отговори на въпросите си. Желая ви успех!

Разбира се , че е така. Аз рядко задавам въпроси и когато го правя е , за да си обясня какво се е объркало , а не да се заяждам. Не задавам въпроси за всяко кихане на детето или за всяка пъпка. Питам за наистина фрапиращи реакции на организма.

Мечка Малинарка, ако този психотерапевт е водил Вашата терапия, правите му много лоша реклама.

# 328
Не ви ли олекна вече?  Аз не критикувам човека персонално, критикувам принцип.

Само за малко, можеш ли да обясниш що е то астмата психодинамично и хомеопатично, ако си още тук?

# 329
Тук съм, но не зная дали е редно да коментираме оплакванията психодинамично тук.
Иначе, астматикът вдишва повече, отколкото издишва. Иска да изглежда по-силен, отколкото е. Иска да го обичат, нещата да стават както той смята за добре. И ако не полкучава нужното му внимание, "свири" с дишането си, за да го чуят.И това му позволява да не е толкова силен, дава му оправдание.. Не приема своите слабости, иска много, а не смята, че има да дава.
Сега ще възникнат въпроси защо децата страдат от астма. Затова смятам, че не е тук мястото за психодинамичниобяснения. Има причини и децата да страдат от астма Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт