Въпроси към Класически хомеопати 23

• 38 615
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
Angel 2010, хомеопатичното лечение е индивидуално за всеки пациент, независимо от заболяването и следва да се провежда от класически хомеопат. Няма как да получите съвет за лекарство във форум.

# 511
Мечка Малинарка, явно ще трябва да забравиш за ваканцията Simple Smile. Нито съм безсмъртна, нито мога да зарежа всички ангажименти Simple Smile

# 512
  • Пловдив
Като се завъртя темата пак покрай миенето на зъби...  Mr. Green
Какво е мнението ви за йонните четки за зъби - при намокряне отделят водородни йони, които се свързват с плаката и я отстраняват качествено. Съответно не се ползва паста с всичките и химии... Препоръчва се слаб разтвор на хималайска сол, с който се изплаква...

Минава ли това към естествените начини за почистване?

# 513
само за малко, благодарение на много от разговорите тук, вече и ние като пациенти можем да отговаряме на някои от въпросите ... като например да препратим към информативната тема или към разговор с хомеопата .... ще "ударим едно рамо" докато я няма Мечето Simple Smile Където не знам - ще си мълчим и ще чакаме някой от хомеопатите в темата да отговаря.

# 514
само за малко, благодарение на много от разговорите тук, вече и ние като пациенти можем да отговаряме на някои от въпросите ... като например да препратим към информативната тема или към разговор с хомеопата .... ще "ударим едно рамо" докато я няма Мечето Simple Smile Където не знам - ще си мълчим и ще чакаме някой от хомеопатите в темата да отговаря.
Чудесно рамо давате повечето мами Simple Smile Ама когато някой изтресе някоя глупост, е добре да се каже, че е глупост, за да не се подвеждат или плашат мамите Simple Smile

# 515
Здравейте. Няма хомеопат, който да посетя тук. За това питам вас : може л ида ми кажете хомеопатичен препарат за спиране на кърмата?

# 516
slavena80, ние ще ви пратим към темата Информативно за хомеопатията и ще ви повторим многократно казаното в тази тема - хомеопатичното лечение е строго индивидуално спрямо конкретния пациент и без да бъде проведено интервю с хомеопат няма как да бъде предписано каквото и да е хомеопатично лекарство в каквато и да е схема.

# 517
  • Бургас
Здравейте искам да попитам следния принципен въпрос от гледна точка на хомеопатията. Ако човек има хронично възпалително заболяване, причинено от златист стафилокок, и след неуспешно лекуване с антобиотици мине на алтернативна медицина. Ако с течение на времето разстоянието между две остри състояния се увеличава, а времетраенето на острото състояние се намалява, това добър признак ли е.

# 518
Бенита, аз лично не мога да ти отговоря. Не съм запозната с това. Знам само, че йонизаторите на въздуха са изключително вредни.

slavena80, Хомеопатични препарати за спиране на лактацията има. Точно кой ще ви подейства и как да го пиете, трябва да реши хомеопат.

tweetys, принципно е добър признак. Но така, на прима виста. Ако с разреждането на физическите прояви обаче се появят други - умствени, емоционални - принципно не е добър знак. Трябва да се изследват нещата по-задълбочено. Ако се чувствате добре, всякак, не виждам защо да не е добър знак.

# 519
Здравейте , имам въпрос . Дететоми е със астма и след вчерашният преглед пиеме Ликоподиум 30 СН и започна да отхрачва , но дъхът му леко започна да намирисва на ацетон , както преди всяко боледуване . Намирисването е от време на време не постоянно. Въпросът ми е - нещата към оздравяване ли вървят или се влошават ?
 Имайки в предвид , че от оздравяването върви от вътре навън .... newsm78

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 20:38 от klem4e

# 520
Става въпрос за спиране на кърмата, а не за някакво заболяване, което да лекувам. Писах, че няма в нашия град хомеопат, а не мога да пътувам до друго населено място за това, тъй като е свързано с доста време и средства. Не знам защо е тази тема, след като с нея нищо не помагате на хората.
Благодаря на всички, които ми писаха на лични. Намерих своя отговор. Peace

# 521
Не знам защо е тази тема, след като с нея нищо не помагате на хората.
Благодаря на всички, които ми писаха на лични. Намерих своя отговор. Peace

Напротив, темата помага много на онези хора, които имат елементарна здравна култура, и преди да решат да се лекуват по определен метод, си правят труда да се запознаят поне с основните му положения.

А иначе отговорът на въпроса Ви може да се намери в гугъл точно за няколко секунди. Внимавайте само да не постигнете обратния или друг нежелан ефект с него.  Peace

# 522
slavena80, напротив темата помага изключително много. Първото и най-важно нещо, което научаваме е да не предприемаме сами хомеопатично лечение.

Ще ти дам един много прост пример: Двамата със съпруга ми сме определени като едно и също ХЛ, но с абсолютно различен прием. По време на лечението силно главоболие при мен беше преодоляно с промяна на приема на абсолютно същото ХЛ. Представяш ли си, какво може да се случи с някакъв съвсем различен прием? Например при мен със схемата на съпруга ми?

И почети малко преди да си купиш лекарството. Малко по-напред в темата има пример за ХЛ, които биха били предписани при главоболие. Ако не греша броят им беше между 700 и 800.

Другото, което споделиха други пишещи във форума е че избраният от тях хомеопат не е в града където са и пак има вариант за интервю без да пътуваш до там където е той.

Изборът е само твой.

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 20:49 от DarinaK

# 523
Мечка Малинарка,   bouquet

# 524
DarinaK ,   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт