Всяка мама чака с нетърпение на МАЙското бебче първото движение!

• 34 081
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
добро утро момичета,
Аmen и аз вчера имах същите терзания за ДМ  Grinning но всичко даа е наред пък... живот и здраве след още 6г пак може да дойдат, малко поостарели  Laughing но пък тъкмо ще заведем и човечето  dance
Нанина, черен чай уж не било хубаво да се пие. ама то и какао не трябвало, пък аз не се удържам.. вчера пак правих едни трюфелчета  Whistling
а Мон хубаво ти е казала за лимони с мед  Peace
Анум ... Hug  искам вече и аз да те сънувам, че след стадото мечки, дето ме гониха преди няколко нощи ( забележи по покривите на някакво средновековно село  Crazy ) и след тазнощните вампири, искам и аз нещо положително   Thinking
Това с вампирите сигурно заради БХС днес, че ще ми точат кръвчицата  Laughing чак в 12 ми е, но съм се ококорила още в ранни зори.
anni2002 безпроблемна и лека процедура ти желая  Hug
повече усмивки и по-малко неразположения на всички  Hug

# 256
  • Бургас
Ani111, aз от 11г.с. усещам нещо в корема си... Сега вече почти съм сигурна, че е бебето.

Аз и първия път много рано го усетих и не спря да мърда, рита и блъска през цялото време, явно и сега ще е така  Heart Eyes
Ама ми е кеф Heart Eyes

# 257
Здравейте мами,искам да ви питам на вас още ли са ви болезнени и напрегнати гърдите или вече по не са.Аз от един два дни като че ли не ги чувствам толкова напрегнати и се чудя това нормално ли е ,въобще от първата си бременност до сега всичко съм забравила.

# 258
  • Бургас
Моите са все така напомпани и напрегнати, но не ме болят толкова вече или аз свикнах на болката и не ѝ обръщам много внимание  Crazy Mr. Green

Но не е задължително да са така. По време на първата ми бременност не бях така.

# 259
Мон, аз бая лимони с мед пия, успокоява ми е гаденето, и сега смуча и лукчета.Няма да го пия тогава тоя чай, някакъв без черен чай ще си взема.А за но шпато- боли ме, но не толкова колкото преди, на моменти ме преболява, затова го пия още.Като ида на преглед , ще видим, доки каза, че след третия месец, се обръщала матката ( не знам дали правилно съм запомнила) и най-вероятно няма да го има това усещане, че всеки момент ще ми дойде, надявам се да е така.

# 260
Добро утроооо!!!  Simple Smile Много се вълнувам, че днес ще ходя на фетална морфология при Др. Марков. Не съм си виждала бебенцето от 1 месец и нямам търпение вечееееееееее!!! Дано всичко е наред!  Praynig

Хубав ден на всички!   bouquet

# 261
  • София
Анум – благодаря мила  Hug. Дано скоро започнем да поспиваме по малко, че не се издържа вече.
Мон –  Heart Eyesдано мине наистина скоро тази серия. Предполага се, че му е паднал яко имунитета, защото му никнат последните 4 кътника (малко къснозрейка е;) и за 1 месец изкара поне 2 стомашни вируса, отслабна много и явно това беше капака. Сега е диша тежко, със сериозна кашлица е и тъкмо мисля да грабвам и да го водя на лекар, да видим. Иначе и хрема имаше, но с Коризалия я пресякох за 1-2 дни.
Аnni – преди седмица и аз си мисля, че усетих нещо, но ми се стори раничко и го отдадох по-скоро на други неща, които много ми вилнеят в корема  Laughing...а последната седмица седейки си у дома как се освиних, че вече нищо не усещам да ми шава в корема  Joy
Liliq - преди седмица спряха да ме болят и останаха една идея по-големи. Разбира се веднага се притесних дали всичко е наред и да видиш от вчера отново се появи болка, абе всеки ден едно изчезва друго се появява после обратното - луда работа  Laughing

# 262
успех и да се върнеш с най-прекрасните новини  Grinning
за един месец, кой знае колко се е променил вече бебока, да се отчетеш после  Hug

# 263
Felicity,  дано скоро се оправи детето, бая ви се е струпало за един месец  Hug Praynig  bouquet, Neveroqtka, успех и после да разкажеш колко се е променил бебчо Simple Smile

# 264
Здравейте момичета  bouquet
И мен вече спряха да ме болят гърдите и да ми тежат , само са твърди и подути...
Вече съм +1 кг и забелязах, че  коремчето започна да ми се оформя Simple Smile
И предната бременост и сега от време на време имам кръв в носа Thinking

# 265
Добро утро майчета,
Нямам търпение сутрин да пусна компютъра и първо да изчета всички писания в темата, а след това гузна (че нищо служебно не съм свършила цял час) да се захвана за работа с пълна сила Simple Smile
Радвам се че групичката ни е толкова страхотна - всякаш не ни обединява само това, че сме бременни и чакаме бебенца през май, а много повече неща, като мироглед и начин на живот.
 Hug и само позитивни мисли ви пожелавам.
Felicity аз на моя дребосък му купих Биогая след стомашно-чревните болежки, защото хем помага на коремчето и червата, хем засилва имунитета. Питай д-ра дали е подходящо да му дадеш.

# 266

добро утро и от мен!днес  правиме две години от сватбата ни...събудих се и си спомних,колко вълнуващо ни беше...ПОЧЕРПЕТЕ СЕ КОЯ С КАКВО ИСКА ДНЕС ЗА НАШЕ ЗДРАВЕ Grinning Grinning Grinning
момичета съветвайте ме какво да правч с тези пъпки,по цялото ми лице има,аз никога не съм имала толкова много пъпки...какво правите вие,с какво се мажете???

# 267
  • Бургас
eli_181288, oт промяната в нивата на хормоните е сигурно. С каквото и да се мажеш, надали ще има някакъв главозамайващ ефект. Би трябвало малко по малко да започнат да се изчистват... знам ли.
Аз откакто се тъпча с хапове поне имам бебешка кожа и два пъти повече и по-хубава коса... Не ми се мисли само след раждането какво ще стане. Първия път такъв косопад имах, че още изтръпвам от ужас като се сетя.... отплеснах се, простете Mr. Green

п.п. И честита годишнина!!! Grinning  bouquet Здраве и любов! Hug

# 268
На мен сега много ми пада косата. Надявам се, че е от сезона. Отделно си имам пъпки по лицето, не са страшно много, но се намират по 3-4... Laughing По деколтето и гърба вече имам бая. По принцип си имам мазна и проблемна кожа, но тъй като много време съм пила противозачатъчни и ми се бяха пооправили проблемите с пъпките. Точно ги спрях, забременях и се изпъпчих пак.  Close  Tired

# 269
Ели, честита годишнина, много любов и щастие Ви пожелавам. Аз също съм така с пъпките- по гърба, раменете и деколтето, по лицето, ситни са и нямат връх и е много гадно, случвало ми с ее и преди 3 години една зима и тогава с елоком мина, но е кортизоново и до колкото знам не може по време на бременност. Мисля, че като родим ще минат, но и аз от години не съм имала с противозачатъчните и по принцип кожата ми е гладка, но нека само това да е, важното е бебето да е добре

Общи условия

Активация на акаунт