ЮНСКИ ЮНАЧЕТА -Тема 116

• 65 494
  • 468
  •   1
Отговори
# 300
  • София
И аз да поздрави всички мъничета, което станаха вече на цели 4 годинки!
Много се вълнувам покрай рождения ден на Кати, и то защото тя много се вълнува и у нас само за това се говори от две седмици насам. Ние решихме тази година да направим шумен купон, незабравим. И сега все едно моята сватба организирам  Embarassed. Аниматори, DJ, украса....
Днес в детската градина е едното парти, в 17ч е тържеството по английски, а след това е тържеството по латино танци  Blush Голям ден, много натоварен и надявам се да е весело сега в детската градина!
А в събота ще е шумната част.

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 12:46 от viper

# 301
Да са ни живи и здрави хубавите 4 годишни дечица.  Gift nbirthday newsm67

Вайпърче голяма програма сте спретнали. Много хубав рожден ден на астралното ни близначе Simple Smile Кати  Hug

Ани и вие много хубава програма за РД сте направили, ще чакам снимки във ФБ.

Петя, много хубави снимки. Явно хубаво сте си починали.  Hug

Иначе аз да се отчета. София е много кротка за сега. Тео (да чукна на дърво) още не проявява ревност, точно обратното, като плаче и той се натъжава и отива в детската да не я чува. Ако пък аз или някой друг я е разплакал (след баня докато оправим пъпче/ носле) и обяснява как ще ни изгони и като детето плаче трябва да го оставим на мира, а не да го тАрмозим. На педиатърката й  е сърдит и й изпрати пиратите да я накажат, че й махна лепенката от пъпа и след 2 дни като й прокърви вече не му е приятелка.
Та такива неща около нас.

# 302
mgamisheva, дано и занапред няма прояви на ревност. Факт, е че колкото е по-голямо първото детенце, толкова по-лесно и безболезнено приема бебенцето. Включвай активно и да помага и всичко ще е наред!

Честито на всички 4г.  юнчета от вчера и ние сме в отбора на четири годишните!

# 303
ЧЕСТИТ 4-ти РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛИТЕ НИ ЮНЧЕТА!ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА НИ РАДВАТ!

На Кати рожденния ден ще го празнуваме в едно заведение с детски кът в Морската градина и се надявам времето да е хубаво че ще е на открито!

Моята мома я е обхванала принцеската мания и само с рокли иска да ходи има претенции и за диадемите абе лудница страшна  Joy

Лека и спокойна вечер на всички!

# 304
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НА ПОРАСНАЛИТЕ ЧЕТИРИГОДИШНИ ГОСПОЖИЦИ И ГОСПОДА! ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!  newsm59

petia_tag, видях снимките във ФБ. Страхотни... Размечтаха ме.      anyto, знам, че е било много уморително преди и след рождения ден на Преси, но така ти завиждаам...Аз много бих искала така да празнуваме нашите празници - в нашата къща, на открито полянка (с райграс, голяма!), навес с пейки и маса... Ехааа!

viper, натоварена програма сте имали в сряда. Как мина откритият урок по английски? Питам специално за него, че танците са ясни. Simple Smile Казахте ли си всичко - стихче, песничка, думички? Нашата Марина като се тръшна - не ще, та не ще да каже нещо, много се изложихме. Simple Smile Всички деца бяха седнали отпред на една пейка, а Марина - при нас родителите. После излезе пред всички и заяви, че щяла да изпее песничката, "като всички тези майка си махнааат!"  ooooh!  Пожелавам ви, на вас и на всички, които ни предстои "малката сватба" по посрещането на РД, весело, шумно и щастливо забавление на малки и големи!  bigdance2 Tada

Михайлова,така сме ние с госпо'иците...То са "принцескини" рокли, диадеми, гривни...и такова ... ние и гримове искаме, лак за нокти, гланц за устни...  ooooh!

П.П. Що се отнася до идеите за подаръци на момченца, не мога да съм от помощ, даже и аз се нуждая от такава.

# 305
  • София
 hahaha твоята Марина направо ме развесели  Joy Ами направо се зачудих за какво сме си давали парите  #Crazy На мен пяна ми излизаше от устата две седмици преди тържеството заради стихчетата: рецитирах и ги вечер, сутрин, през деня... Тя ги научи най-накрая  Tired и очаквах, че ще рецитира, но избраха само две момичета да рецитират. После я попитах защо не е рецитирала тя, и тя ми отговор, че не ги била знаела  Thinking Но Кати беше седнала до най-добрата си приятелка, с която се знаят още от яслата: то беше кикотене, гъделичкане, надуване и пукане на бузи  #Crazy Само и правех забележки да престане и малко по-сериозно да го карат двечките  Embarassed После трябваше да показват какво е животното на картинките и Кати позна рибата. Тя от лиготии сигурно нищо няма да научи.
А за тоалетите... мдам, мадама страшна. Вчера си мереше тоалета за партито утре и дръпна един силиконов конец с въпроса "мамо, какво е това?" и го измъкна целия. Съответно розите на деколтето вече не са рози, по-скоро са увехнали рози, които аха да клюмнат окончателно. Казах и, че роклята вече е скъсана, така че да се качва в стаята си и да си избере анцуг за партито. Леле, какъв рев настъпи. Та ших розички, прах рокля, болеро и чорапогащник  Crazy по сред нощите. Мадами, какво да ги правим.

# 306
  • София
Честито на всички сладки, четиригодишни юнчета!!! Да са ни живи и здави, умни и засмени! Много да ни радват и да постигат много успехи!  Heart Eyes

Весело посрещане на рождените дни!

Последна редакция: сб, 08 юни 2013, 18:16 от petia_tag

# 307
Viperмного ме разсмя вашата история. Joy
Ех тез мадами какво ще ги правим. Mr. Green

Днес ходихме и купихме подарък за Кати и не знам да ли се сещате какъв е  Whistling Laughing рокля естествено.
Но тази година реших нещо не толкова официално че да може да си я носи и без особен повод.
За втория рожден ден и подарихме много красива рокля но я носи два три пъти и то лятото свърши.

Играчки вече не купувам почти с нищо не играе но виж с книжки се занимава,та съм решила да и взема и някой интересна книжка като допълнение.

Чакайте да ви разкажа една интересна случка от миналия уикенд.
Понеже валеше много и не можеше да се излиза на децата им дускуча и за да ги разведря реших да им пусна записите като са били малки.
Много обичат да се гледат и на единия запис Алекс на година и половина сниман гол на плажа, еееее Кати като го видя само за това говори цял ден  Joy
А батко и се разсърди как може да сме го снимали гол по чурка сега сестра му да ме се смее  hahaha  Embarassed

Е какво да ви кажа смях ме се много и на двамата   Laughing

# 308
  • София
А сега и на твоята Кати да честитя рождения ден! Да има много искрени приятели, да е здрава и усмихната!
Партито в събота мина страхотно. Не съжалявам нито за един лев, който похарчихме да купона на Кати. Детето ми беше много, ама много щастливо! Аниматорките бяха на ниво, то бяха игри, то беше рисунка, гърмене на шампанско, луди танци, Мини Маус  Crazy, за която още говори малката. Добре, че дойдоха и деца от нейната група, та да стане купон, защото децата на нашите приятели са малко по-големи и не са им интересни феите.
За нашето семейство празникът беше страхотен от 11 до 17 часа.

# 309
Хайде да пораздвижа темата  Hug

Рождения ден на Кати мина чудесно!Събрахме се 12 хлапета почти всички на нейната възраст и 3 по големи.Родители 11 голям купон беше.
Децата играха на воля,времето беше прекрасно.
Кати получи много подаръци рокли,чанти,гримове,диадеми и комплект с гердан както и много играчки.
Също много се впечатли че и тя получи цветя защото била "малка дама"  Laughing Joy

Тортата беше много вкусна а рожденичката си хареса и картинката а аз бях най-щастлива че имаха безплатна доставка  Mr. Green

Сега в събота ни предстои още един празник на баткото ще връчват бележника и ще има малко тържество в двора на Археологическия Музей Варна!

Viper благодаря за пожеланията и вие да сте живи и здрави и много щастливи моменти да имате с малката принцеса!  bouquet

# 310
Един въпрос относно групата "Юнски мами 2009" във фейсбук. От години никой не пише там, Veli Angelova единствено пише пускайки реклами.
Какво ви е мнението за групата - да я трием или?

# 311
Аз предложих, хайде кажете, защото на мен пи омръзна от рекламните съобщения на Veli Angelova, не знам и коя е тя?
Там има много снимки на децата ни, а никой не влиза вече... Много юнските майки не пишат вече и тук...

# 312
Честит рожден ден на патеричка и в аванс на всички юнски юначета  Hug Hug Hug Растете здрави и щастливи, скъпи деца   bdbaloni

Празника на Дари мина чудесно, с много деца и подаръци. Бяхме в детско клубче в нашия блок ,където го правим всяка година и всички бяха много доволни .

По всичко личи,че ще си имам още едно юнче ( термина ми е 1ви юли) , но ще видим Simple Smile
Ще пиша, когато родя .

За групата във фб - може би не бива да се изказвам,защото никога не съм писала там , но ако бях и сега нещата са така изостанали - да бих била съгласна да я закрием.

Поздрави на всички   bouquet

# 313
Аз пак да честитя на рождениците... Честит рожден ден на порасналите четиригодишни сладурчета! Да са живи и здрави и много щастливи! Петърчо, Преси, Криско, Стилианчо, Андреа, Алиджан, Дариа, Ангел, Алекс, Стефан, двете Катета (  Wink )... Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Относно групата, нека админите решат, аз нямам мнение по въпроса.  Хубава идея беше, но наистина никой вече не публикува там.

# 314
  • София
lili_sf , Миличка, ЧЕСТИТА ВТОРА РОЖБА!

Не знам подробности, но днес на бял свят се е появило дългоочакваното бебче! Току що разтръбиха из фирмата и бързам да пиша!

Общи условия

Активация на акаунт