ЮНСКИ ЮНАЧЕТА -Тема 116

• 65 488
  • 468
  •   1
Отговори
# 330
Поли, не знам какво да кажа .. адмираций за душите и сърцата ви   bouquet  bouquet  bouquet

Наде - това с училищата наистина е доста изненадващо.. майка ми работи в държавно училище, където много се държи на доброто образование и постоянно вкарват разни новости, аз също съм с педагогическо образование и съм учила,че българското образование е на едно от най-високите нива . Но явно в държавните училища стандарта не е това,което е било, за съжаление ..

Дари замина с татко си на село за два дни. Щастлива съм,че тръгна с радост и желание , за пръв път се дели от мен ( освен в болницата , докато бях ) и се чудех дали няма да страда от това. Нямаше да допусна да тръгне с нежелание, но се оказа точно обратното Simple Smile Сега сме двете с Василена самички . Още не съм я извеждала навън , но тези дни вече ще я показвам за малко на балкона и после - айде на разходки Simple Smile  Засега е добре, суче и спи , спокойно бебенце е  ( пу-пу , да не чуе дявол Simple Smile  )

Прегръдки на всички и до скоро  Hug

# 331
Поли браво искрено се възхищавам на хора които се решават на такава голяма крачка и отговорност!  bouquet

# 332
Поли... настръхнах! Браво! Какво да кажа, от сърце ви желая много щастие петимата и  само доброто и щастието да влизат в дома ви! Прекрасни сте!

Снеже, а пък сега избягах от София за 3 седмици  Simple Smile

# 333
  • София
Поли,браво на вас! Много ме изненда с това ваше решение! Определено не се случват често такива неща у нас, за съжаление! Поздравелния за което!!! Ще чакам с нетърпение разказ за детенцето!   Heart Eyes

# 334
Мале, а аз се оплаквам, че не мога да смогна с едно дете. Поли накара ме да се засрамя и едновременно толкова ви се възхитих - на цялото ти семейство и на хората, който ви подкрепят да направите тази крачка. Адмирации. Вие сте страхотни. Аз не бих могла да бъда толкова благородна. ПОжелавам ви да сте здрави, да ти е лесно и да имате най- веселият дом.  Hug
Лиличестито и от мен.  bouquet

# 335
  • Плевен
Привет и от мен!
Поли, браво на вас, възхищавам ви се!   bouquet Прекрасно решение сте взели! Аз също обмислях този вариант, но засега не се осмелявам. Мъжът ми много иска трето дете, но е много зает и грижите за децата падат основно върху мен и ми е страшно натоварено, въобще не бих могла да поема отговорност за още членове на семейството ни!
Ние сме добре, аз от няколко седмици съм на работа на центъра на Плевен и ми е доста по-добре от преди. Преди няколко дни ни се случиха малко неприятности с колите - първо се спукаха 2 гуми на служебната кола, после моята се скапа, уж стартер, уж акумулатор, и като взели да я карат към къщи един човек я блъснал. Тате е карал, добре, че с малко се е разминало, само задната връта и калника са смачкани. Радвам се, че не сме били вътре ние с децата, че то само уплахата е достатъчна да ме спре да се качвам на колата вече. Та сега много разходи, оценители, застрахователи, полиции..ще ходя с автобуса на работа докато я отремонтират, но пък е малкото зло, добре, че не е било нещо по-страшно.
Мин. седмица бяхме на Беклемето на празник на билките и туризма, Володя Стоянов пя, играхме хора, правихме венци, много се забавлявахме, Преси беше пръв на хорото и от септември го записваме на народни танци.
Вече се къпем в басейна на двора и е много забавно. Мислим и за морето, но то ще е чак края на август.
И така, това е около нас.

# 336
Здравейте  Grinning

Пак изчезнахте някъде... Като се сетя колко много пишехме едно време...

Първо искам да ви благодаря за хубавите думи  Hug  bouquet Радвам се, че срещам такава подкрепа. До края на този месец ще ни впишат в регистрите и от началото на август ще очакваме всеки един ден да ни се обадят за някое детенце. Макар че предвид критериите, които сме посочили, предполагам, че ще имаме доста голям избор и че нещата ще се случат доста бързо. Изгарям от нетърпение да станем петима  Heart Eyes

Много кофти време. Добре че през почивните дни беше топличко. Ние в неделя ходихме до вилата. Запалихме барбекюто, изпекохме си месце и чушки, децата се къпаха в басейна, кучето тича на воля из градината цял ден, изнесохме си масата навън и хапвахме в градината. После опънахме хамака за децата и докато те се излежаваха в него, играхме на табла. Вилата не е нищо особено, но поне има санитарния минимум. По-важното за мен е, че има къде да отидем на спокойствие и да си починем.

Сега посещаваме един курс за кандидат-осиновители, който приключва събота следобяд и възнамеряваме веднага след това да отпрашим към вилата и да спим там. Само дано е хубаво времето.

Ани, къде ще сте на море? Албена?

# 337
Поли, браво!!! Много вълнуващо! Смела и прекрасна постъпка! Стискам палци за бърза адаптация и на петима ви!

Снеже, и аз ще се радвам да се присъединя за среща в Борисоваа, ако съм тук.

Аз съм много заета, за нищо не ми остава време и отдавна не съм влизала тук. Палави са ми децата много, но и все повече си играят заедно и все повече нежност проявяват един към друг, което е толкова хубаво! Поздрави на всички!

# 338
Поли браво на вас!Ще чакаме с нетърпение да разказваш как се справяте като "Великолепната 5-торка"  bouquet

Аз съм още в отпуска всеки ден ходим с децата на плаж вече доста сме почернели.
Бяхме и малко на почивка на едни бунгала,чудесно си изкарахме с хубава компания,прекрасен закътан залив с кристална вода и най-хубавото изключихме си телефоните  Grinning и няколко дена тишина  Mr. Green

Хайде чао от мен морето ме зове Laughing  grinning039

# 339
Поли и аз ще чакам прекрасен разказ как ви се е увеличило семейството.

Ние също сме за 3 деца, но мъжа заяви, че няма да издържи още един път да съм бременна  Mr. Green явно съм голямо зло. Освен това аз пак качих 40 кг. и това качване и сваляне май не е много полезно и за мен. Та още от сега обмислям варианта да си вземем и ние едно детенце, толкова ми е мъчно за тези душици.

Михайлова завидях ви Simple Smile ние края на месеца заминаваме на планина и чааак от 1-ви септември на море

anyto ще чакаме снимки с носия Simple Smile

viper дай линк към статистиката за училищата и аз от една година се чудя какво ще правим с тях.

Направихме чудесен рожден ден на Тео. Сега е при мама и татко, че няма градина. Хич не ми се иска да ги деля двамата, определено му е мъчно за нас. На мен пък ми е много гузно, че нямам достатъчно време за него, не мога много да му обръщам внимание, но се надявам София като си изгради режим, да имам повече време, и най-вече се надявам скоро да започне да се храни поне за половин час, сега яде по час и половина и накрая се цедя ... Нооо да не ви занимавам толкова с нас Simple Smile

Прекрасен ден ви пожелавам   bouquet

# 340
  • София
viper дай линк към статистиката за училищата и аз от една година се чудя какво ще правим с тях.
http://offnews.bg/index.php/207112/vizhte-zashto-mon-skri-rezult … ite-sled-vii-klas
Извинявай, че се забавих.

# 341
Вайпърче, мерси   bouquet
Препратих го и на мъжа и ще мислим какво ще правим. Според мен за някои от училищата (Италянския лицей примерно) по-лесно е влизането през детската градина, отколкото кандидатстване в първи клас. Така, че добре че сподели информацията  Hug Благодаря

# 342
Ех, аз записах отсъствие повече от месец... и вижда се, изтървах новините. Лили, честито ти детенце! Да расте здрава и да ви радва и да си живеете добре!

Поли, от къде тази амбиция (не с лошо) и енергия, направо струи от теб. Аз видях и във ФБ, че се движат нещата, и тогава пак се замислих, колко много неща вършиш, как все повече добавяш, все едно мира не си даваш и не искаш да спреш и за миг. Страшно се възхищавам на решението ви и ви подкрепям, както и момичетата тук. Добрите дела трябва да стават повече.

Снеже, изтървала съм седмицата ти... за жалост. Ние постоянно сме някъде, което не е лошо, но е малко изморително. Ще те чакам пак Simple Smile

Аз нещо изпитвам липса на енергия. И като стане така, започвам да се разболявам. Планина, разходки, семейство, и пак се чувствам изморена...

Hug за всички!

Ани, каква работа в Плевен, разкажи? С апартамента напредвате ли?

# 343
  • Плевен
Здравейтееее  Hug

Поли, много ми е интересно и чакам с нетърпение какво се случва с вас и как напредват нещата.
Маги, Св., така е, доста по-трудно е с две дечица, но пък радостта и щастието са двойни  Wink

Грети, аз от 1 г вече работя в аптеки, техническо лице съм. Дълго време бях в единия плевенски квартал, но от преди 2 месеца ме преместиха на центъра на града, точно срещу символа на Плевен съм - Музеят с вечния огън и ми е много по-добре.

Ох, в петък се случи много неприятна случка - една жена се хвърли от 5-я етаж на поликлиниката и подна точно на плочата върху главата ми Sad Шумът беше ужасен, много се уплаших и после гледах как я изнасят от гражданска защита и как и оказват първа помощ медиците и много се натоварих психически Sad

Поли, да, на Албена ще бъдем и тази година. Хубавото е, че ще сме и с брат ми и снаха ми с малкото и дано да се изкараме хубаво, както винаги. Ясно е, че всички детски дискотеки ще бъдат посетени, децата от сега загряват Simple Smile Много ми се иска да се видим с някои от вас, дано, дано!

Яна, браво, вие явно сте от варненците, които редовно плажуват. Винаги, където отидем на море местните хора казват, че не ходят ня плаж или са ходили веднъж-дваж. Ние плануваме след Албена да идем с децата и с мама и с тате на Обзор веднага след това ама да видим дали ще успеем да направим организацията.
Грета, Hug, взимай някакви витамини или добавки де, и по-спокойно - гледай си живота, семейството и здравето, пък всичко останало оставяй на заден план.
Много поздрави на всички ви и до скоро!

# 344
Малко като на чат, ама Ани, аз знаех, че аптека, но не знаех, че в Плевен Simple Smile пропуснала съм.

Общи условия

Активация на акаунт