Тука под Тепето се събира, голяма Майна Таун дружина!

• 19 864
  • 426
  •   1
Отговори
# 360
Портокалче, имаше сайт, ама го обновяват, ето фейсбук
http://www.facebook.com/guga.sling
Даже и мен ме има на две снимки  Mr. Green много е готина мацката!

# 361
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Да ви питам нещо- в 9и месец ходехте ли всяка седмица на запис на тоновете? Аз досега съм правила веднъж запис в края на 8и и началото на 9и месец. Лекаря ми по ЖК каза, че ако няма някакви проблеми прави запис само 2 пъти. Лекаря, който посещавам частно (но няма да раждам при него) каза 2 пъти седмично или да се доверявам на автоконтрола- ако бебчето си шава нормално, нямало за какво да се притеснявам.

И се чудя сега- бебката си се движи нормално из мен, да ходя ли на запис...
Иначе съм решила да раждам в ОБ без избор на екип.

# 362
Изобщо не съм ходила на запис на тонове  Crazy в девети месец ходих на два прегледа само.
Тези, които са ходили да споделят  Party
Аз също ридих в ОБ без екип, останах много доволна  Hug

# 363
Не, поне не инициирано от следящата ме.

# 364
разбрах какво са запис на тонове като отидох да раждам  Mr. Green споко, и леко раждане   bouquet

# 365
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Портокалче то в ОБ няма да ти направят запис, освен ако не те хоспитализират.Ако нямаш проблеми и щом бебе шава, мисля че няма нужда от запис, имаш и време до термин  Peace

# 366
Аз ходих на запис на тоновете от 8мия месец всяка седмица, но моето си беше за по-сигурно не че нещо го е налагало. Просто имам патология в тоя период от бременността и си намерих доктори дето ми следиха бременността изкъсо и така.
Иначе не е задължително да се ходи на тонове. Според мен ако бебчето си шава и няма нищо необичайно в поведението му може да отидеш още веднъж около седмица до няколко дена преди термина, хем да видиш дали има подготвителни контракции хем да проверят как е бебето и после чак в болницата при раждането Simple Smile

# 367
  • Пловдив
Благодаря ви за отговорите, момичета! Успокоихте ме.
Аз днес за всеки случай отидох на запис, имах две значителни контракции, на които бебка реагира добре според докторката.
Стискайте ми палци, не остана Simple Smile направо не мога да повярвам вече

# 368
Портокалче то вярно не е останало вече. Много мами има дето раждат по-рано така че бъди готова да ни изненадаш тези дни с хубава новина Simple Smile Стискам палци да мине бързо и леко като на Фейт примерно  thumbsup

# 369
Мдааа ... нека всичко мине като Фейтски  Mr. Green за има няма час и половина от контракциите, до ходенето в болницата и самото раждане  Crazy Успех мила  Hug

# 370
  • Пловдив
portokalche стискам палци всичко да мине бързо, леко и безпроблемно...и скоро да си гушкаш малкото бебоче Hug

# 371
Ами,да се наредя и аз с Фейското раждане-за 1 час Mr. Green.

На запис на тонове си ходих във ВМИ,там раждах и доктора при който родих ме викаше през 4-5 дни да видим скоро ли беба ще ни изненада,та един петък ми каза: "До неделя ще родиш" Crazy

# 372
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета  Hug
И аз си пожелавам раждане по фейтски Simple Smile и скоро да си гушкам малката бебка Simple Smile

# 373
Ами,да се наредя и аз с Фейското раждане-за 1 час Mr. Green.

браво  Joy Hug

# 374
Portokalche eee и да не е като раждането на Фейт за час, ти пожелавам като моето за 2 часа в това число и пътуване от 50 км Simple Smile
Леко и безпроблемно да е раждането и знай че не остана до мигът с твоята бебка.

Общи условия

Активация на акаунт