Тука под Тепето се събира, голяма Майна Таун дружина!

• 20 304
  • 426
  •   1
Отговори
# 255
Да споделя за феталната ехокардиография при др. Евтимова- всичко с нашата бебка е наред, двете предсърдия видяни от различни проекции са нормални и няма място за притеснение. Прегледът траеше близо 1 час, докторката преглежда много подробно. Прегледът струва 80лв., за инфо за тези, които се интересуват.

Така си и знаех  Wink но наистина трябваше да се успокоиш  Hug

Нашето легло е 60/120 и е от ПДЧ ... мястото ни е кът, за това прибегнахме до него. Иначе 70/140 може да се ползва по-дълго време  Heart Eyes
Иначе не би трябвало да има разлка в пелените  Rolling Eyes
Моите ги взех от Стеда и съм супер доволна  Heart Eyes

# 256
  • Пловдив
F.a.t.e., да, трябваше и ние да се успокоим, иначе се бях настроила, че всичко е наред.
А Стеда какво е? Магазин на детски стоки? Ако да, къде се намира? Все още не съм запозната с магазините, ходила съм само в Касида, Бейби ленд, Хиполенд и Вис Виталис.
Миналия ден мернах и един магазин Щъркел, но не съм влизала.
Предполагам, че имат разлики в цените...

# 257
ОООо ти си от Пв  Crazy Магазин Стеда има в базар Илианци Heart Eyes Като влезеш от централния вход и вървиш само на право се пада точно в дъното /от дясно/ цените са идеални за джоба  Mr. Green
Основно от там си пазарим всичко .... бодита, ринанки, пелени, халати и кърпи ... абе май всичко  Crazy Те са фирма производител и нещата им много ми харесват. Пера и гладя нон стоп и нищо о бодитата не е мръднало. За турските няма да коментирам  Whistling

сори за правописа, но с бебе в ръце  и с една ръка е мнооого трудно Mr. Green

ако имаш въпроси ... питай Hug

# 258
  • Пловдив
  bouquet F.a.t.e. Ще го посетя този магазин
В Пловдив съм, но преди не съм обръщала внимание на детските магазини Simple Smile Сега ще ги разуча:)

# 259
Portokalche не знам какви са цените на пелените, но имаш и друг вариант да си купиш плат - тензух и бархет и някой да ти ги ушие. Така май ще излезе по евтино, поне мамите от темата за Ноемврийки така бяха казали. Да има хубави БГ производители, но и турските не са за пренебрегване. На каката почти само такива дрехи купувам. И сега съм много доволна, че отвориха H&M доста неща имам и от там.
Браво и за хубавите резултати от феталната ехокардиография.

# 260
Portokalche не знам какви са цените на пелените, но имаш и друг вариант да си купиш плат - тензух и бархет и някой да ти ги ушие. Така май ще излезе по евтино, поне мамите от темата за Ноемврийки така бяха казали. Да има хубави БГ производители, но и турските не са за пренебрегване. На каката почти само такива дрехи купувам. И сега съм много доволна, че отвориха H&M доста неща имам и от там.
Браво и за хубавите резултати от феталната ехокардиография.

И шиенето става, но аз предпочетох готовия вариант  Mr. Green
Два пакета от тях мисля, че ще са ти достатъчни. Аз продължавам да си ги ползвам. Основно след баня. Постилам в/у хавлията и става по-меко и повечко попива и не дразни нежната бебешка кожа, особено в началото Heart Eyes

Иначе не знам как са цените в ХиМ. Колко е едно боди например  newsm78

На Стеда има бодита по 3/4/5 лв. А ританките са по 2 лв бройката  Heart Eyes

# 261
  • Пловдив
Шиенето го отхвърлям като вариант Simple Smile

В ХиМ също гледах да, две бодита са около 17-18лв. Струва ми се ок, но не съм сравнявала с други магазини.
Сетох се, че в мола има магазин Fox, там често съм виждала табели с намаления.

# 262
И шиенето става, но аз предпочетох готовия вариант  Mr. Green
Два пакета от тях мисля, че ще са ти достатъчни. Аз продължавам да си ги ползвам. Основно след баня. Постилам в/у хавлията и става по-меко и повечко попива и не дразни нежната бебешка кожа, особено в началото Heart Eyes

Иначе не знам как са цените в ХиМ. Колко е едно боди например  newsm78

На Стеда има бодита по 3/4/5 лв. А ританките са по 2 лв бройката  Heart Eyes

И аз затова ползвам пелените.
Да БГ бодитата са по токолва. Аз ританки не ползвам, не ми допадат. Иначе две бодита за 17.80, което за мен е поносима сума.
И аз винаги съм виждала добри намаления във FOX, но досега не съм купувала. Замислям да прескоча уикенда до МОЛА да видя намаленията.
И в Карфура иам хубави неща на приемливи цени.

# 263
Портокалче, хубаво е, че си се насочила към дървените кошари. Аз си взех от тези за игра, които стават и за спане, но сега съжалявам. Въпреки че дървените са по-груби и по-грозни (мое мнение) са доста по-удобни. Можеш да наблюдаваш бебчето без да ставаш (надигаш), а след като бебето прогледне ще наблюдава какво става около него, а няма да вижда някаква мрежа.
Колкото до пелените, няма разлика. Аз ги ползвам като подложка на възглавничката на бебка, че понякога връща.
Аз също пазарувам доста от H&M и съм много доволна.
Колкото до други магазини (освен споменатите) аз поне не знам.

# 264
Портокалче най-добре си вземи дървена кошара, ако е по-голямата става после и за по-голямо дете, но ако имате детска стая вземи по-малка и после направо ще си купиш легло, ние имаме детска стая с две легла и затова моята кошара е сгъваема, ама като стане на 2 год. ще го слагам на леглото да спи .

Пелените, аз си взех на Бертони, и във Виталиса са толкова пари, че и повече, ама аз не ги използвам много, той не повръща, и го бърша само с хавлийката, в началото само слагах пелена.

Стедата е хубав магазин, ама за бельо, боди, ританки, пижамки и хавлийка може от там да си вземеш, че са по-евтини и са хубави .

H&M са турски, ама наистина са им хубави нещата и на FOX също са хубави, аз имам доста неща и от двата магазина, основно блузки , панталони и дънки .

В Карфур не ми се струват толкова хубави нещата, по-добре от Стеда да си купиш .

# 265

H&M са турски, ама наистина са им хубави нещата и на FOX също са хубави, аз имам доста неща и от двата магазина, основно блузки , панталони и дънки .

Mmm, на нито едно от нещата, купени от H&M, не пише made in Turkey Simple Smile Има Индия, Бангладеш, Китай, дори България, но не и Турция. Не че има кой знае какво значение и да са турски.

# 266
Нас ни пращат на ортопед в 5-та поликлиника, но доколкото знам там ще снимат с рентген, а аз не искам. Ние се поинтересувахме и ни препоръчаха д-р Хазбун, не работил със здравната каса, но бил мн добър. Та утре имаме записан час. Дано всичко е наред. Отзиви?

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 19:15 от Manique

# 267
аз не останах доволна от Хазбун....като професионалист, иначе като отношение, държание  - ок е

# 268
аз не останах доволна от Хазбун....като професионалист, иначе като отношение, държание  - ок е

Защо?

# 269

Защо?

ако държиш ще ти пиша на лични Wink

Общи условия

Активация на акаунт