Тука под Тепето се събира, голяма Майна Таун дружина!

• 20 303
  • 426
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, издирвам един доктор, при който всъщност родих във ВМИ, а дори името не му разбрах. Доста нисък (165см някъде) със прошарена коса, към бяла, слабичък. Ако някоя от вас се сеща ще съм много благодарна за някакви координати, благодаря предварително!

# 241
В документите от изписването няма ли някакви данни  Heart Eyes

# 242
tanchiii една като зализана ли му беше косата ? Аз не че ги знам там докторите ама ми звучи на Керезиев (младия ама не знам кой кой е единия е Борис другия е Костадин), но не  намерих негова снимка в нета за да го видиш.
Фейт не пише винаги кой е бил доктора, пише кой те е приел и завеждащия, на мен на документите ми пише някъв доктор дето не го познавам, а докторката дето ме изражда я няма Simple Smile

# 243
tanchiii една като зализана ли му беше косата ? Аз не че ги знам там докторите ама ми звучи на Керезиев (младия ама не знам кой кой е единия е Борис другия е Костадин), но не  намерих негова снимка в нета за да го видиш.жда я няма Simple Smile
Коларов е дребен и мн симпатичен мъж с прошарена, зализана коса.
Керезиеви: единият, по-възрастният, който накуцва, май не изражда, а др е мн едър и симпатичен мъж, той, заедно с Коларов ме израждаха. Heart Eyes

# 244
Хмм аз не го помня Керезиев като едър, на мен ми се стори нормален на ръст даже леко дребен, ама може и да не го помня добре все пак миналата година имах близка среща с него, помня косата му че беше една като гелосана назад, пък може и да не съм разбрала кой е доктора  newsm78
Ама то там е много сложна работа да разбереш кой кой е. Сори ако съм повела мацката  Blush

# 245
Определено говориш за Коларов. Керезиев, този, който ме изражда е мн едър мъж, около 2-то метра, с прошарена коса, но не ползва гел, Коларов се зализва.
Аз пък ги питах: "А вие как се казвате?", никой не отказа да си каже името. Само с Порязов не успях да се срещна, иначе познавам почти всички лекари от родилния сектор.

# 246
Само с Порязов не успях да се срещна, иначе познавам почти всички лекари от родилния сектор.
Joy Joy Joy Joy как си пропуснала  Mr. Green

# 247
tanchiii една като зализана ли му беше косата ? Аз не че ги знам там докторите ама ми звучи на Керезиев (младия ама не знам кой кой е единия е Борис другия е Костадин), но не  намерих негова снимка в нета за да го видиш.жда я няма Simple Smile
Коларов е дребен и мн симпатичен мъж с прошарена, зализана коса.
Керезиеви: единият, по-възрастният, който накуцва, май не изражда, а др е мн едър и симпатичен мъж, той, заедно с Коларов ме израждаха. Heart Eyes

На документите не пише нищо, освен името на завеждащия отделение.
Мен ме израждаше Керезиев, този много едрия (ако не се лъжа малкото му име е Борис) и явно другия е бил Коларов. Някъде към 45 годишен ми изглеждаше, нисичък точно както го описвате със зализана коса. Страхотен екип бяха двамата! Спасиха ми детенцето! Благодаря им от сърце!  Heart Eyes

А знаете ли дали има частен кабинет и къде? (Керезиев го проучих, интересува ме Коларов)

# 248
  • Пловдив
Честита Нова година и от мен! Да сме жива и здрави и нека само хубави неща ни спохождат през новата година!

Нашият дерматит си изчезва и пак си се появява. Бяхме в кожния с направление за второ мнение по съвет на педи и пак ни казаха "дерматит" и "такава му е кожата"  Tired пак мазахме, пихме Финистил и се оправихме. Е, да ама за малко. Отново има пъпчици по гърдите и коремчето и тук таме по някоя на друго място. Ама каквото е... Вече нищо няма да му давам да видя какво ще стане.  Thinking

# 249
Само с Порязов не успях да се срещна, иначе познавам почти всички лекари от родилния сектор.
Joy Joy Joy Joy как си пропуснала  Mr. Green
Разказвам аз на мамата, с която бяхме в 1 стая за твоите патила и как съм питала всеки път, когато съм ходила във ВМИ, преглеждащият ме лекар как се казва, с надежда да не попадна на Порязов. Та, идва 1 сладур да ме шие и аз го питам със свито сърце как се казва и се моля да не е въпросният. Е, не беше де, ама тя ме пита: "И к'во, ако беше Порязов, щеше да скочиш от магарето и нямаше да му позволиш да те шие ли?", честно казано не се бях замисляла какво щях да правя Thinking.
(Керезиев го проучих, интересува ме Коларов)
И какво проучи за Керезиев?

# 250
хаха, Шушулче, то при всеки доктор може да се случи, за съжаление  ooooh! аз за второто знам, че искам да ме шият на пълна упойка  Whistling
Дони, съжалявам за дерматита - но при него си е така - мое мнение е, че никога няма да изчезне и само класическа хомеопатия може да ти помогне  Peace поне аз знам за няколко случая излекувани на ад с нея  Peace всички тези мазила само потискат и от едно място проблема се появява на друго

# 251
  • Пловдив
Бюти имаш ли идея за някой хомеопат? Аз не съм наясно и не съм чувала за никой из Пловдив, които да е наясно с нещата и то бебешките.

# 252
Цитат
И какво проучи за Керезиев?

д-р Борис Керезиев

тел: 032 608310

# 253
Хмм значи има някаква измама в моите документи, защото на епикризата пише Керезиев, а явно доктора дето ме е израждал е бил Коларов ама тогава не ми беше до питане кой е доктора реално не ми пукаше. На мен лично Порязов ми направи много добро впечатление когато ме приеха втория път, ако не друго поне обясняваше подробно кое как даже ми рисува какво било кюретаж и така нататък, но не знам как се справя с практическата част Simple Smile

# 254
  • Пловдив
Здравейте мамчета и бъдещи такива Simple Smile
Да ни е честита новата 2013! Да ни донесе много здраве, щастие и повече поводи за усмивки!

Да споделя за феталната ехокардиография при др. Евтимова- всичко с нашата бебка е наред, двете предсърдия видяни от различни проекции са нормални и няма място за притеснение. Прегледът траеше близо 1 час, докторката преглежда много подробно. Прегледът струва 80лв., за инфо за тези, които се интересуват.

Тъй като времето малко по малко напредва, а имаме все още само количка, започвам да се оглеждам и за другите неща. Затова да ви попитам някои неща- за легълце- гледам, че има варанти 60/120 и 70/140. Какво позлвате вие и какво бихте ми препоръчали. Засега съм се спряла на дървен вариант, но да видим.
Относно комплектите пелени бархетни и тензухени- по магазините видях на Бертони и още една фирма ( не помня името), може би има и други. Има ли различка в качеството на плата при различните фирми. Бихте ли споделили от  какво сте доволни.

Общи условия

Активация на акаунт