Тука под Тепето се събира, голяма Майна Таун дружина!

• 20 295
  • 426
  •   1
Отговори
# 225
mimka_8, кога се отключиха проблемите с кожата ? забелязала ли си някаква връзка с нещо?
За жалост не мога пъпките да ги вържа с нещо което да е причината. То първо бяха на веждите, след това дупето се подсече и там пламна, после по бузите. И няма как да разбера. Според док. кожата му е много чувствителна, тя му много бяла. Може да има и нещо генетично или от козметиката, която сме ползвали. От самото начало го мия със сапун Нивеа и мажа зехтин. Засега не ползваме никаква козметика докато не се излекуваме.

Kati12 ами преди да почнем да лекуваме, кожата му беше много суха, но не се лющеше. След като започнахме да мажем кремчето кожата се олющи и сега бузките му се оправиха и изчистиха. Тази док.Янкова работи ли с направление. Ще я имам предвид, но дано не ми се налага.

# 226

От самото начало го мия със сапун Нивеа и мажа зехтин. Засега не ползваме никаква козметика докато не се излекуваме.

Махни сапуна според мен ... те много изсушават.
Ние сме с гел за коса и тяло на ХИП ... мием се всяка вечер и добре ни понася  Heart Eyes

# 227

От самото начало го мия със сапун Нивеа и мажа зехтин. Засега не ползваме никаква козметика докато не се излекуваме.
Махни сапуна според мен ... те много изсушават.
Ние сме с гел за коса и тяло на ХИП ... мием се всяка вечер и добре ни понася  Heart Eyes
Сапуна го спрях по нареждане на док. Иначе е ясно че като се оправим ще минем предполагам сигурно на някаква медицинска козметика. Настръхва ми косата като чета че дерматитите не се лекуват за постоянно и пак могат да се появят.

# 228
Добре, че сте го спряли  Heart Eyes
Аз все си мисля, че до пубертета ще израстат много неща, спокойно  Hug

# 229
Добре, че сте го спряли  Heart Eyes
Аз все си мисля, че до пубертета ще израстат много неща, спокойно  Hug
Peace
Само търпение ни трябва  Simple Smile

# 230
  • Пловдив
Мимка, тя не работи с направления.Наистина дано не ви се налага.При нас явно си е точно атопичен дерматит и е по наследство.На моя племенницата е в 5клас и 2 пъти в годината и се появяват.Кофти ама какво да се прави.
Фейт, хемангеома малък ли е?Аз като направи 1г. ще ходя при Стефанова,но едва ли ще се реша да предприема нещо,че ме е страх,но при него е много голям-цялата ръка и част от рамото.
Оф,стига съм ви занимавала с тези кожни.Идват най-хубавите празници.Пожелавам на всички страхотно празнично настроение  newsm44

# 231
  • Пловдив
Връщам се от прегледа за 2ФМ при доц. Малинова. Беше в новия център на Даскалов, на Пещерско шосе, аз грешно бях разбрала, че ще е в Хирургиите  Blush
Ще си имаме момиченце, най-после се показа Simple Smile
Всичко е наред, само доц. Малинова каза, че е забелязала, че едното предсърдие е по-малко от другото и ни препоръча да направим ехокардиография при др. Евтимова- детски кардиолог, който явно също идва в центъра на Даскалов. Имаме час чак за 5и януари. Каза,че може физиологично да е нормално, но тя не може да прецени. Искрено се надявам да няма нищо обезпокоително.

# 232
portokalche , честито момиченце! Hug ще ти стискаме палци за 5-ти и всичко ще е ок fingerscrossed

# 233
Портокалче ... чесито  Hug
Малко ми е съмнително, че те праща на ехокардиография при д-р Евтимова, която пак работи в неговия център  Thinking Изследването ще е поне 50/60 лв. ... Дано наистина няма нищо обезпокоително, но аз винаги съм с едно на ум  Whistling  Hug

# 234
а аз да попитам - от кога Малинова работи с Даскалов?

# 235
  • Пловдив
Не знам и аз от кога доц. Малинова работи с др. Даскалов, защото за първи път отивам при нея.
Fate, и на мен ми мина това през ума. Тя разбира се, че не ме е каралаа при др. Евтимова да направя прегледа, а ми предложи, тъй като въпросната докторка от София идва в центъра...
Това малко ми помрачи радостта от прегледа, но мисля да направя ехокардиографията, за да съм спокойна.
Информативно само казвам, че 2ФМ беше 100лв.
60лв.  ли казахте, че е при др. Троянчев? Той къде прави ФМ?

# 236
Троянчев е в МЦ "Тримонциум" аз бях май месец при него, всичко мина много добре  Heart Eyes

Портокалче честито и от мен, ние много искахме момиче но уви, пак сме си с момченце, но нищо важното е да са живи и здрави дечицата  Heart Eyes

Пожелавам ти лека бременност и дано всичко е наред с малката госпожица  Heart Eyes

# 237

Fate, и на мен ми мина това през ума. Тя разбира се, че не ме е каралаа при др. Евтимова да направя прегледа, а ми предложи, тъй като въпросната докторка от София идва в центъра...

Информативно само казвам, че 2ФМ беше 100лв.
60лв.  ли казахте, че е при др. Троянчев? Той къде прави ФМ?

Естествено ... и аз бих я направила, но просто като прочетох поста ти  първо това ми мина през ума. Сигурна съм, че няма защо да се притесняваш  Hug

И аз съм ходила при Троянчев преди година ... 60 лв е прегледа около 20/30 минути и дава диск безплатно  Heart Eyes лошото е, че чаках въпреки запазения час  Whistling

# 238
Троянчев е в МЦ "Тримонциум" аз бях май месец при него, всичко мина много добре
Д-р Троянчев е преместил кабинета си на ул. Абаджийска 23, в Капана. Преди седмица беше последната ми ФМ при него и той вече беше там. Прегледът е 70 лв., пак дава диск, снимки и обстойна информация за бебока.

# 239
Весела Коледа и щастлива Нова Година!
Нека магията на святата Коледна вечер
влезе в дома ви и донесе здраве, мир и благодат!

Общи условия

Активация на акаунт