ОКТОМВРИйчето ще духне две свещички, радост голяма има за всички.

• 36 204
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
Миме, можеш да се запишеш, разбира се!

Лелее, Илка, успех днес.

Нико е ок, но пак скача, блъска се и пр. сам си го прави. Пфу.
Освен това стана в 4.30 днес и заспа към 7, точно когато аз трябва да ставам.
Е, не е честно. сега ми е супер криво, ама имаме работа и ще излизаме.

Този уикенд ще съм сама с децата и от сега потръпвам от мисълта.  Mr. Green
Мъжа ми отива в София и дано нямам проблеми само. Иначе е ясно, че ще лудна....

# 226
айде и аз в кюпа на лудналите: и моите кашлят, като Момо е с пресипнал глас и суха, лаеща кашлица, а Мая се дави в храчки. Но утре ще заведа батко на градина, купили сме торта, нека се почерпят, пък после го прибира баба му. Дано се справим с лечението. илка, за сливици аз и преди писах гнусната рецепта : гаргара с урина, но Йоската е малък. На Момо му я приложих лятото на морето и мисля, че помогна  Peace Бързо да оздравявате  Hug и ти да имаш спокойствие и време за почивка.
Сега малко да се посмеете: Откак съм тръгнала на стаж, съм ангажирала цялата рода в гледането на децата - майка ми гледа Мая 3 дни в седмицата, мъжа ми - 2 (защото той винаги работи през уикенда), уикенда ги гледам аз. Та вчера и днес му бяха двата дни с Мая. Момо аз си го водя, аз си го взимам от градината. Ейййй, не спря да мрънка цял ден по телефона за какво ли не - как можело да отиде в банка с Мая и да чака 30 мин - ми аз как чакам и то с двете деца  #Cussing out , освен това го бях пратила на пазар, отделно да купят торта, да отидат до аптеката, трябваше да сготви,  сложи прането да съхне и да пусне прахосмукачка  hahaha  hahaha
Добре го бях наредила, нали  Twisted Evil Twisted Evil
Всичко си беше свършил човекът, но  едва гледаше като се върнах. Да види какво е пък  Crossing Arms
Аз от 4 години съм така всеки ден  Crazy
Мила, предлагам да си направите купон, и тати като се върне да помага в чистенето  Peace

# 227
Диде, честит ти рожденик! Да ти жив и здрав, много силен и умен да ти расте и само радости да ви носи на всички!

Симеон вече не знам кой поредн ден е с Т между 37.5 и 38. На 38 давам Нурофен, защото му е много зле Confused , никога не съм го виждала такъв, а преди ми вдигаше и по над 39... Ужасно недоспал и кисел е, не е спал спокойно от една седмица, ни вечер, ни обед, само се оплаква, че го боли коремче и зъбче, на 2 пъти каза, че и главичка го боли. Не вярвам да си измисля Rolling Eyes .

Дидан, Илка, да се оправят мушмуроците бързо!
За сливици не знам лекове, че аз нямам, само си спомням като много малка и още със сливици, бях с шарка на сливиците Crazy и ми се пълнеха дупките с гной, та голямо бъркане беше с тампон със сода.

Мила, Нико изглежда потресаващо ooooh! , добре че малкият Дявол е бил Praynig

мъжа ми като види семейство, таткото влачи две деца, а майката да се клатушка отзаде с голям корем, вика: "а! ето един, по-невнимателен от мене"  hahaha

smile3532 smile3532 smile3532 tooth

# 228
Да се разпиша, че ще ме забравите:)
Мила, дано никога повече не ви се случва! Tired
Болничките да оздравяват! Praynig
Облаче, как сте с яслите?
илка, преди и на нас ни се разминаваше с физиологичен разтвор, но яслените сополи на моя изобщо не се влияят. До оня ден ми се въргаляха тука 4 вида флакони, ами не стана. Затова директно минах на виброцила, та да поспи нормално. Добре е сега. А Йосито откъде тая алергия?? newsm78
диданче, разсмя ме ей:)
А на моя мъж, само с половин дума да кажа нещо за второ и веднага е готов да поработи за него. Веднъж споменах нещо за трето и ентусиазмът му беше същия. Той е едно дете и ми е казвал, че иска калабалък семейство Crazy
Няма ме, ама не се чудете. Нали реших да се дообразовам... пак...  Rolling Eyes та съм на очни.
лека нощ!

# 229
  • София
писах... писах... и се затри ...  Confused изгубила съм тренинг...  Confused
Ще се опитам да преразкажа...

Много ми липсватееее!!!

Изпуснах всички рождени дни на малките ни диваненца, както и новите попълнения бебешоци!
Все пак по-добре късно отколкото никога Laughing: ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МАЛКИТЕ И ГОЛЕМИТЕ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИТЕ МОМИЧЕНЦА И МОМЧЕНЦА! ДА СА ВИНАГИ УСМИХНАТИ И ДА РАСТАТ ЩАСТЛИВИ!

Маааалко се работохолизирах и съвсем изпуснах нещата... не съм влизала от повече от два месеца тук  Cry Но понеже вчера нещо ми накривиха шапката и сега съм сърдита "служебно", реших че е време да погледна колко големи са станали сладурковците!
Добре, че има скайпчетата на няколко мами, та поне те ме дърат от време на време в течение с новостите  Hug И докато не съм забравила - Злати, едно сладко пиленце ми подшушна, че ти организираш инфо-то за коледните позравления - късно ли е да се включа  Blush  Hug
Малко късничко, но да ви почерпя за моя РД през септември и за порасналата ми Мартини миналия месец:

DSC_0062 by марвина

То, парното го пуснаха вече, ама аз по навик да ви позавия с юрганчето  Blush  Mr. Green Hug

# 230
  • София
 Whistling
Днес ми е по-леко на душата. Петък е! Нашият татко благополучно се завърна снощи и вече няма да съм сама на фронта. Освен това приключихме и с ходенето по лекари. Вчера с хомеопатката говорихме близо час. Тръгнахме си с поредната рецепта и й гласувах доверия, така че ще пробваме първо по нейния начин. А и някак си свикнах вече с хъркането му и не ми се струва толкова трагично, колкото преди два дни.  Mr. Green

Малкия съвсем подивява у дома. Точно беше започнало да му харесва в градината и да влиза с кеф и спряхме. Вчера така се разигра като отидохме да вземем сестра му. Не му се тръгваше. Пощуря като видя деца.  Crazy Надявам се скоро да се оправя и пак да тръгва, защото определено има нужда от разнообразието и играта (а аз от свободното си време  Whistling).

Диде, ти пък като за сефте си предоставила пълна програма на мъжа си! Горкичкия! Внимавай, че да не побърза да излезе от схемата на детегледачите.  Mr. Green

# 231
Здравейте !Да не сте ме забравили!Всеки ден ви чета ,в течение съм на всичко ,не пиша поради липсата на настроение ,а и няма какво да кажа!
Здрави сме всички и се гледаме!
Правих аз торта за дъщерята на моя добра приятелка.Ще правят тази вечер каубойско парти и искаха такава торта.В сладкарницата им казаха 120 лв,което си е доста.Тя докато се чудеше ,аз подхвърлих"дай да я направим" и тя веднага го реши съсвем насериозно.Та направих я и тя ми помагаше ,та ето я http://pashic.snimka.bg/cooking/torti.709514.28959019  МНого съм доволна ,втора торта ми е ,надявам се довечера да се хареса от всички!Но приятелката ми и рожденничката бяха очаровани! Heart Eyes Blush Такова удовлетворение отдавна не  съм изпитвала!
Марви,разкошна торта !Имах сумати питания в тортения форум ,някой път и към теб ще се обръщам!

Дано всички дечица са здравички!

# 232
  • София
Диданчице, не е само у вас така, хихихи! И моя мъж скоро беше "на паргара", ама без дете. Нищо не съм му поръчвала, а вечерта беше свършил доста домакинска работа. Така беше прострял прането, че щипките си личат точно централно на всички дрехи, ама най-централно, на гърдите  hahaha Ама аз му казах "браво"  Wink
Пашик, ти пък! Как да сме те забравили.... Тортичката ти е мнооооооого хубава  newsm10
Марвиииии, откога те чакам! Липсваш много тук! И твоята торта е произведение на изкуството!
Хейли, а каква е диагнозата на Симеончето? Милото...
Мила, Нико изглежда доста стряскащо във Фейса  ooooh! Милото детенце... Хубавото е, че децата се оправят много бързо. Дано и той се оправи бързичко!
Илка, да се оправя и твоето мъниче!

Ева снощи на прибиране от яслата: "Никам кътиии..." (не искам в къщи)
Аз: "А къде да ходим, миличка? Виж колко е тъмно и студено"
Ева: "Вънь, вънь!"    hahaha

Тази сутрин: "Никам яфааа" (не искам на ясла)
Вътре в яслата: "Еве гай цата, пе пеники, папа, пинка" (Еве ще си играе с децата, ще пее песнички, ще папка, ще спинка)  Joy

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 13:58 от Arim

# 233
Привет на всички!
Аз от понеделник почнах работа и ето чак днес успях да седна и да пиша...Иначе хвърлям по един бърз поглед де.
Днес оставихме Йоана на яслата в 7.15 и в 10 ми звъннаха да ходя да си я прибирам, че кашляла и повърнала...Тя наистина последните дни кашля по малко, но този път явно се е задавила, или е яла скоро и затова така е станало. Водих я при личната лекарка- здрава като бик, гърло спокойно, гърди чисти, всичко е ок, няма температура. И тъкмо стоя и се чудя каква може да е причината и прочетох, че тази седмица в Ст. Загора пак яко си ни обгазяват #Cussing out #Cussing out #Cussing out, вече за четвърти път, не знам кой и защо го допуска, ужасно е чувството на безсилие, че не можеш да промениш нещата...

Марви, Пашик, страхотни торти!
Бързо оздравяване на Йоси, симката и всички други болни дечица!
Милла, много неприятна случка сте имали, дано не се повтаря никога повече! На мен по колко пъти на ден ми спира сърцето като я видя моята хубостница как безстрашно се катери по масата, скача по леглото или се люлее права на стола и аххаааа да го обърне. А тя ми се смее насреща и го прави пак, и пак, и пак...
Много се радвам, че още мами се записват за картичките, аз вече съм в подготовка на материалите и скоро почвам.

Ely-st, радвам се, че при вас всичко е наред с изследванията, какви години настанаха да не смееш да си пуснеш детето на екскурзия- или автобуса ще е счупен, или шофьора пиян, или в хотела или ресторанта нещо ще стане...

Аримче, голяма бъбривка е Евчето hahaha! При Йоана репертоара е подобен, но след "аз игая дИцата, папкам, пинкам" следва "...и мама дойдИ земиии".

# 234
Марвиии, аз аз събирам желаещи, пращай адреса.  Hug

Пашик, супер тортичка! Браво.

Буболече, ами хайде де, още едно бебе вече. Wink

Краси, пфу, много неприятно. Оправяйте се...

Дидан, купон и да не спретнем, други неща му готвя аз другата седмица.  Naughty
Ще се поизгърчи малко, няма как, хехе.

Нико  е ок, дори успя пак да се цапне в масата, този път обаче беше главата.  Mr. Green

# 235
Привет!
Много болнички, бързо да оздравяват. Алекс още го мъчи хремата.
Вчера семейно ходихме на преглед - бебка е вече 2900 и 49 см.
Марвиии много ни липсваше  Hug

# 236
Мила, с тази снимка си само за социалните.  Laughing  И сериозно, добре че се е разминал, голяма поразия е можело да стане.  Hug

Ние сме до никъде с яслата. Но, и не даваме много зор. Носим се по течението и нищо не става така.  ooooh!

Марта, няма град, където да не ги обгазяват с нещо. Не го казвам успокоително, защото не е. То не е Кремиковци в София или Шише Джам в Търговище или за който и завод да се сетиш. Ужасно е, а още по-ужасно е, че децата ни страдат от това ни безсилие.  Tired

# 237
  • София
Привет!

Много се радвам, че стават повече желаещите за картички. Ние почти приключихме с направата им - Рая миналата събота твори, докато Гого спа на обед. На мен ми даде да направя само една картичка - всички други тя. Така че, не бъдете много критични като ги получите - все пак й е за пръв път.

МартакЕли - много неприятно е това с обгазяването. То да не знаеш кога да изкараш детето на вън. МНого целувки на Йоанка от нас.

Пашик, Марви - прекрасни торти.

АЗ пък тая седмица го закъсах с болки в гърба. Днес най - накрая отидох до личната.Тя  Тръгна да ми изписва някакви хапове за болката, ама като разбра че кърмя се отказа. КАза - някакво мазило на билкова основа, и ако не помогнело - другата седмица да ида да видим какво ще правим по - нататък. Ама то и аз съм си виновна - научих Георги да го нося постоянно и сега няма отърване.

Мила - Горкия Нико. Надявам се, че изглежда по - зле отколкото е. Наистина снимката е доста шокираща.

Аз имам още 2 седмици и се връщам на работа. Хем ми е хубаво, че ще сменя средата, хем ми е мъчно. Луда работа.

# 238
Нинка, онзи билков мехлем с арника дали няма да помогне? Пише за мускулни и ревматични болки, болкоуспокояващо и противовъзпалително действие.

БебОле, много си права, навсякъде е така, с единствената разлика, че поне другите знаят кой и с какво ги трови, пък при нас уж все не могат да разберат кой е причинителят... newsm78

# 239
Здравейте!

Пашик, каубойската торта е страхотна, не мога да повярвам, че ти е втора.  Hug Марви, и вашата е много хубава.  Hug

Момичета, много го закъсахме всички, Борис се разбива да плаче и крещи нощем. Ужасно е, през час се буди, реве, буйства, с баща му сме недоспали от две седмици. Иначе в яслата всичко е наред, весел е, спокоен, не плаче, гушкат се с госпожите, яде, спи. Но нощем започва кошмарът.

Аз започнах нещо като почасова работа, но засега няма да разказвам, дано потръгне.  Praynig

Хейли, дано да се оправи по-бързо Мони, сега вирусите май че не са тежки, но са продължителни.  Tired

Болничките да оздравяват бързо!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт