Пазаруване от miniprix.bg - 6

• 33 389
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
37-ми, 65
farf още ли са при теб  Praynig
farf ти си истинска вълшебница и късметлийка   smile3501
чак не мога да повярвам че са ми фактурирали ботичките, които ми хвана  Peace
ха сега да видим какво ще дойде, нямам търпение  Praynig Praynig Praynig 

# 316

Е добре де,последно естествена или изкуствена кожа са тези ботуши? newsm78
На кое да вярвам на описанието или на символите? newsm78

# 317

Е добре де,последно естествена или изкуствена кожа са тези ботуши? newsm78
На кое да вярвам на описанието или на символите? newsm78
предполагам естествена ако съдим от описанието в румънския сайт https://www.miniprix.ro/produs/1009974/Cizme - Exterior   Piele naturala Interior  Piele naturala

# 318
  • Варна
37-ми, 65
farf още ли са при теб  Praynig
farf ти си истинска вълшебница и късметлийка   smile3501
чак не мога да повярвам че са ми фактурирали ботичките, които ми хвана  Peace
ха сега да видим какво ще дойде, нямам търпение   Praynig Praynig Praynig  

Късметлийката си ти! Снощи ги пусна, днес вече и с фактура Shocked Дано са читави Peace Да не казвам, че на мен лично са ги отказвали 2 пъти, а на *лаленце* поне 10. Снощи друга мацка взе същите да се надяваме, че и тя е с фактура.
*лаленце*, последно поръчаните ... какво стана с тях?
Иначе и аз имам фактура за Hush Puppies, да видим, надявам се да дойдат без изненади Simple Smile

# 319
  • на земята
FARF, и аз като irim, не мога да повярвам и моите са фактурирани най накрая от 15 опит   Joy  

# 320
  • Варна
Еееее, значи ги имало тия чипици, за какво беше цялата история с отказването ooooh!
До тук 3 чифта 37-ми номер, от които 2 фактурирани и един 40-ти - мацката да се включи и тя с фактура Hug

# 321
  • София
Фарф, а кои са на Хъш Пъпис?

# 322
  • Варна
Това е от кеша на гугъл. Някой ги беше получил и каза, че са Хъш Пъпис.

# 323
  • София
Благодаря, оставам си с търсенето на ТХ..по възможност за събота и неделя да хвана 30%

# 324
  • на земята
 farf ,ТХ,са 38 номер..досега все ми отказваха 37,и един път само 38,сега са ми фактурирани 38..)))Те до събота ще дойдат ще пиша как са що са..)))))

# 325
  • Хасково
Това е от кеша на гугъл. Някой ги беше получил и каза, че са Хъш Пъпис.
Heart Eyes Аз ги получиххх  Heart Eyes Страхотни са

# 326
  • Пловдив
Еееее, значи ги имало тия чипици, за какво беше цялата история с отказването ooooh!
До тук 3 чифта 37-ми номер, от които 2 фактурирани и един 40-ти - мацката да се включи и тя с фактура Hug
Laughing аз съм мацката с 40-ти, но явно няма да ме огрее. Поръчката е от 23-ти сутринта и си стои със статус "приета от оператор"  Crazy
 Peace И да допиша края на одисеята  - отказаха ми ги  Mr. Green Дори по-късно ми се обадиха от Софийски стационарен телефон, да ме уведомят и да се извинят. Беше  любезно девойче с много мило гласче.

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 18:35 от Rusalka:)

# 327
  • София
Драстииии  Simple Smile ,
сега да ви разказвам за новата ми придобивка  15  
Че съм с тънък крак - съм, че няма ботуш, който да ми прилепва плътно горе - няма, обачееее на такова нещо до сега не бях попадала.  hahahahahaha hahaha Обиколката им горе е  45см. #Crazy , а моят крак е 35...
Иначе като номер  ми стават, дефекти нямат, кожата е хубава, нямат  никакви обозначения и етикети  на кутията, на стелката пише единствено BON'A Parte и ако са истински, тия скандинавки с такива яки прасци ли са Thinking  Дъщеря ми, която е била активна спортистка и е много набита и с яки крака и на нея са и  бая широки Laughing
А   тук изобщо не изглеждат такива лопати.  Ей, казвам ви , снощи вкъщи ме попиляха  от майтап, сега е ваш ред  smile3532
Май  приключих с ботушите от този сайт Crossing Arms Mr. Green
А сега гледайте  и  завиждайте  за новите ми ботуши  newsm65 

# 328
  • Варна
  hahahaJoy Joy Joy
Пък какви прибрани изглеждат на снимката

Rusalka:), може да си попаднала на някой мързелив оператор Wink

# 329
  • Бургас
поръчката ми от вторник е фактурирана  Grinning
обаче партньорският продукт го няма.  newsm78

Общи условия