Пазаруване от miniprix.bg - 6

• 33 389
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Чудех се...след 12ч. нощес дали ще можем да правим поръчки с отстъпката иличак утре след еди колко си часа?

Да вече отстъпката работи.

# 466
  • София
Половината неща, които бях харесала изчезнаха или няма номера вече Shocked

# 467
поръчах, надявам се всичко да дойде  Sunglasses
и да бъде качествено и точно като размер  Laughing

някой питаше за ботуши за широк прасец
не помня другите изисквания, но тези изглеждат подходящи:
http://www.miniprix.bg/produkt/1008492/

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 03:17 от bubanka

# 468
  • Sofia
Оф, аз не мога да реша - питах ги на ЛС във ФБ за дължина на стелката на 37 номер (аз нося 36) и ми отговориха, че е 23см, което си отговаря точно на 36. Обаче не им вярвам  Rolling Eyes Малко след това се появи и 36ти размер от 2 цвята и сега съм пред ужасна дилема - мразя да са ми големи, а ако наистина са умалени  Confused

# 469
  • Варна
Поръчай и от двата номера, после ще връщаш Mr. Green

Рано сутринта гадините ми изпразниха коша. Прибрах повечето неща отново, само че и на Rusalka:) Кубанасите някой ги измъкна Twisted Evil

# 470
  • Sofia
Поръчай и от двата номера, после ще връщаш Mr. Green

Аха, помислих си го  Rolling Eyes Голяма сума се събра, но май така ще направя, че иначе много ще ме е яд. Според мен не са мерили  Rolling Eyes
Моята се запази от снощи, но на 2 ставания през нощта я проверявах да не се изпразни  Embarassed

# 471
  • Бургас
Ей луд умора няма,че и наща работа.Боси и голи останахме  Grinning
Честно казано подозирам,че ако продължавам в същото темпо ще остана бездомно,добре че имам две деца,че поне заради тях да се смили мъжа ми и да ме остави в къщи Laughing

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 08:40 от Elia

# 472
който вече е пунскал поръчка може ли да обясни кога се появява намалението.

# 473
Ей луд умора няма,че и наща работа.Боси и голи останахме  Grinning
Честно казано подозирам,че ако продължавам в същото темпо ще остана бездомно,добре че имам две деца,че поне заради тях да се смили мъжа ми и да ме остави в къщи Laughing

hahaha Бездомни, но поне ще сме облечени Joy

Аз няма какво да поръчам, няма размери.. Харесах само тези ботуши, някой да ги е взимал?

# 474
Не ми излиза намалението.Кога ще се приспадне отстъпката? Rolling Eyes

# 475
  • Варна
След като се въведе адреса за доставка, на следващата стъпка намалението се отразява само на общата сума.

# 476
Благодаря! Simple Smile

# 477
  • Sofia
Дойде куриера Peace Аз пак с нагласа да се отвратя и да връщам, а отново супер доволна  ooooh!
Скини панталонче за малката - Mexx за 5.10лв. страхотно!!!
Подобен за мама - Bershka, стои ми като на манекенката и Слава Богу, че не е прилепнал по мен И... забележете!!! има си и Уъскавото коланче  Joy hahaha
И една много сладка плетена уж рокличка, но за го взех за жилетчица за малката (с копченца отпред), не мога да яизровя нея - страхотничка е, с оригинални етикети на марката и цена 13.90Евро. Тази френска марка http://www.dpam.com/

# 478
  • Бургас
И аз имам пратка.Рокла чудна Еспритска,една жилетчица и едно коланче.Чудана ще съм като от журнал Simple Smile

# 479
Момичета,колко време след като получа пратката, мога да върна дадена дреха?  Rolling Eyes И като съм махнала етикета, дали ще е проблем,иначе пазя фактурата?  Peace
И имам и още един въпрос... Embarassed Понеже съм връщала досега продукт, сега ако върна пак, пак ли ще е за тяхна сметка?  newsm78

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 10:02 от Sassie

Общи условия

Активация на акаунт