Пазаруване от miniprix.bg - 6

• 33 365
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Момичета ,помагайте че куриера ще дойде а аз се бутам,искам да върна едни неща,отива за заявка за връщане на продук и ми ми пише че ще бъде актуализирано в най кратък срок...)))Фактурата не мога да намеря къде я набутах от бързане,опаковах нещата за връщане и отгоре какво да пише,нпкой набързо да ми каже и какв номер се пише отгоре и какв адрес да пиша като получател   Praynig

Получател:

M-FASHION COM  (miniprix.bg)
Тел: 0885 255122

ID номер на заяка за връщане на продукт: R........

# 346
Пишеш номера, който започва с R............ Получател е M-Fashion com, Русе,ул. Тулча 15

# 347
и като говорим за огромни неща, преди време си бях поръчала тези боти - има ги в няколко цвята; за моя крак #40 бях взела #41 и ми бяха доста големи; вчера ги пробва едно момиче, което носи #42 - лепнаха й, а тя в #41 не влиза  Rolling Eyes

трябваше да ги върна докато можех  Twisted Evil
ако някой си ги познае, носени са два пъти, взех ги за 49 лв., а не за 70 лв.
Чудни са, точно като за мен и аз в 41 не влизам. Само ето сега пари нямам Sad..

# 348
  • Варна
Момичета ,помагайте че куриера ще дойде а аз се бутам,искам да върна едни неща,отива за заявка за връщане на продук и ми ми пише че ще бъде актуализирано в най кратък срок...)))Фактурата не мога да намеря къде я набутах от бързане,опаковах нещата за връщане и отгоре какво да пише,нпкой набързо да ми каже и какв номер се пише отгоре и какв адрес да пиша като получател   Praynig
Карай без фактура, а там където пише  ще бъде актуализирано в най кратък срок - по-горе в дясно има едно сиво бутонче - цъкаш там

И другия път първо подготвяш и после викаш куриер, за да не си създаваш стресови ситуации Simple Smile

Предния път никой не прояви интерес, може сега някой да си ги хареса 36-ти и 39-ти

white_oleander, че каква вина имаш ти, когато продукта им не е наличен. Това си е тяхна грешка, да се оправят както могат, само не в твой ущърб Naughty

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 15:27 от farf

# 349
  • София
Лаленце, това им е адреса:
M-FASHION COM на адрес гр. Русе, ул. Тулча 15, тел.02 49 17 574

Не разбрах за какъв номер питаш Blush

# 350
Отказаха ми и сутчъра, и роклята, понеже нямала 15 лв. и нямало как да ми я изпратят. Много съм ядосана. Ако съм искала да я поръчам отново на редовна цена.
И аз имам частично потвърдена поръчка със само един панталон за 13лв, но ми е фактуриран и вероятно ще го изпратят.

И роклята е фактурирана, но като ги попитах дали ще я пратят, казаха Не  #Cussing out А още ми стои фактурирана и потвърдена поръчката  Sad

# 351
  • софия
Драстииии  Simple Smile ,
сега да ви разказвам за новата ми придобивка  15  
Че съм с тънък крак - съм, че няма ботуш, който да ми прилепва плътно горе - няма, обачееее на такова нещо до сега не бях попадала.  hahahahahaha hahaha Обиколката им горе е  45см. #Crazy , а моят крак е 35...
Иначе като номер  ми стават, дефекти нямат, кожата е хубава, нямат  никакви обозначения и етикети  на кутията, на стелката пише единствено BON'A Parte и ако са истински, тия скандинавки с такива яки прасци ли са Thinking  Дъщеря ми, която е била активна спортистка и е много набита и с яки крака и на нея са и  бая широки Laughing
А   тук изобщо не изглеждат такива лопати.  Ей, казвам ви , снощи вкъщи ме попиляха  от майтап, сега е ваш ред  smile3532
Май  приключих с ботушите от този сайт Crossing Arms Mr. Green
А сега гледайте  и  завиждайте  за новите ми ботуши  newsm65 
Joy Joy Joy

# 352
 Joy Joy Joy Joy Joy

Ти си с много финно краче Wink
Аз пък съм с обиколка на прасеца 41 см и ми е много трудно да си намеря ботуш, който да ми е по мярка.

# 353
  • Варна
Отказаха ми и суитчъра, и роклята, понеже нямала 15 лв. и нямало как да ми я изпратят. Много съм ядосана. Ако съм искала да я поръчам отново на редовна цена.

Тези пък два пъти не действат еднакво - аз имах поръчка, пусната основно заради един панталон, който ми отказаха, но не пропуснаха да ми изпратят останалите "пълнежи" за 6,50 лв. Rolling Eyes

jully mJoy Joy Joy

# 354
  • на земята
Написах адреса за връщане ,но ми дадохте различни телефони кой е актуалния момбилния или софийскип номер  newsm78 само кода с R .... ли да пиша или и номера на самата поръчка ?

# 355
  • на брега
и двата телефона са актуални
само кода с R

# 356
  • на земята
Само мобилния написах,мерси много на всички  Hug

# 357
  • при моите любими
А момичета някой дали е поръчвал тези , дали имат от вътре пух/вълна. Или тези или тези ....

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 16:13 от cydonia

# 358
Сега пък ми звъннаха и ми казаха, че ще ми доставят роклята. Но пък си имам ваучер в леи  hahaha Няма празно в този сайт  Wink

# 359
  • София
А ботуши Тамарис дали сте засичали?? днес бях в един магазин в Люлин и мерих едни и онемях от кеф Simple Smile само дето са много скъпички- 128 лв.

Общи условия

Активация на акаунт