Пазаруване от miniprix.bg - 6

• 33 357
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Сега пък ми звъннаха и ми казаха, че ще ми доставят роклята. Но пък си имам ваучер в леи  hahaha Няма празно в този сайт  Wink

Аз пък да се оплача нямам ваучер  Crossing Arms Пратката ми е взета на 19.10 и все още нищо....

# 361
Сега пък ми звъннаха и ми казаха, че ще ми доставят роклята. Но пък си имам ваучер в леи  hahaha Няма празно в този сайт  Wink

Аз пък да се оплача нямам ваучер  Crossing Arms Пратката ми е взета на 19.10 и все още нищо....

Това ми е стар ваучер, който бях ползвала за суитчъра, който ми отказаха  Peace

# 362
  • Бургас
Е ,разочарована съм Sad Разработиха се иначе  бързо и поръчката ми вече е фактурирана ,но за съжаление са ми отказали Кубанашите     ( благодарение на farf-наистина е късметлийка:)) Само един мъжки панталон за 15,60лв. от намалението ,трябва да получа   http://www.miniprix.bg/produkt/1011041/,дано поне той да ми хареса.
 Иначе от предната поръчка ,получих ботите на Gaastra  http://www.gaastraproshop.com/com-en/women-shoes-ankle-boots-ric … ac/3287-6144-260- много си ги харесвам ,отговарят си на номера и едни  мъжки ботуши на Алдо (няма ги вече) също много хубави - http://www.amazon.com/ALDO-Ballew-Men-Casual-Boots/dp/B005TOYW5Q/ref=pd_sxp_f_pt

# 363
  • Варна
Сега пък ми звъннаха и ми казаха, че ще ми доставят роклята.

Според мен четат в темата. Crossing Arms Mr. Green Лошо няма, щом води до подобряване на обслужването. Peace

Поръчките ми от вторник са обединени, обработени и подготвени за изпращане. Нищо отказано нямам. Party

# 364
# 365
  • на земята
Момичета като се обадих за куриер,те ми поълниха всичко адрес,товарителница,аз само го опаков и за всеки случай пак написах всичко кодове,адрреси,и на спиди дадох тоз R ..и те го поалниха в товатителницата,и ми викат тез от тоз сайт  ни побъркаха  Joy   А каква е гаранцията ,че ще ни дадат ваучери,нещо разписка или друго искате ли  newsm78

# 366
  • София
Според мен четат в темата. Crossing Arms Mr. Green Лошо няма, щом води до подобряване на обслужването. Peace
Поръчките ми от вторник са обединени, обработени и подготвени за изпращане. Нищо отказано нямам. Party

Отдавна ги подозирам /по друг повод/ , че четат Mr. Green
До сега не съм имала случай на нещо отказано, за сметка на това получавам коя от коя по-приятна  изненада Laughing
Лаленце, кода с R... е трябвало да си го напишеш на лист и да го мушнеш в пакета Peace , щото едва ли гледат товарителниците newsm78 Пиши им един мейл за по-сигурно и им дай номера, въпреки че те би трябвало да  го виждат в профила ти.
Куриерът не ти ли остави и на теб копие от товарителницата ?

# 367
  • на земята
Ами ще го пъхна ей сега,вътре в кутията ли да го сложа? само този код..)))Куриерът дойде одеве но си бил забравил нещо и сега пак го чакам  Joy

# 368
Лаленце, аз написах номера на листче+ адреса и го залепих върху плика  Peace

# 369
аз го написах с едри букви върху моята опаковка
спийди го опаковаха отгоре

# 370
  • на земята
И аз така направих,написах с едни големи букви,получател,подател код.всичко на пакета,те като искат пак да си го опаковат,и вътре  в кутията пак сложих кода  Joy да та видат добре..)))И какво след колко време ще ми дадат ваучера,и кога ли ще го вземат,тоз от СПИДИ каза че в събота ще е там..))) И как се пазaри с този ваучер после  newsm78

# 371
  • София
Едва ли ще го вземат в събота - в понеделник ще е най -рано! После си следи в профила в "Заявки за връщане на продукт"  статусът  на ваучера ти. Като ти изчезне  надписа "В процес на обработка", на другият ден /а може и в същия/ ще имаш активен ваучер и ще си го видиш в "Моите ваучери" .  Всичко това се случва обикновено до 5-6 дни след като са си взели пакета.
После като сложиш нещо в кошницата, най-отдолу в ляво ще ти излиза номера на  ваучера - преди да приключиш поръчката, кликваш на номерчето, което виждаш, то се прехвърля в сметката ти до момента и намалява автоматично сумата и  натам си финализираш  поръчката по стандартният начин Simple Smile

# 372
  • на земята
 jully m   bouquet

# 373
  • Пловдив
 Тези ботуши получавал ли ги е някой? Отзиви?

# 374
И аз ще се оплаквам - имам частично потвърждение, но са ми махнали роклята, а продължава да я има в сайта.

Общи условия

Активация на акаунт