Пазаруване от miniprix.bg - 6

• 33 342
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
very nice, да първо ще изчезне статуса "в процес на обработка", после ще се появи ПДФ и едва след това можеш да очакваш превод. При мен ПДФ издадоха в събота и в сряда имах пари по сметката.
perkoto, за тяхна сметка връщаш.
Greene и моите още не са взети, единия виси там от вторник, другия от сряда ... да се надяваме че до края на деня ще си ги приберат Twisted Evil

Най-после, получих си ботичките ТХ , без видими дефекти, чуднички Heart Eyes много съм щастлива.

# 406
  • Sofia
Най-после, получих си ботичките ТХ , без видими дефекти, чуднички Heart Eyes много съм щастлива.

Еее, да са ти честити  Heart Eyes
Писна ми с тоя асос да рифрешвам  Twisted Evil Зарязвам и чанта, и суитчер и всичко

# 407
тези ботуши
наистина изглеждат широки. Като гледам обаче за размер 39 обиколката на прасеца е 38 см. Обаче дали модела стои по крака или е по-широк и биха ми станала  newsm78

# 408
  • на земята
 farf,най накрая,много се радвам че си доволна и че са ти харесали,и моите са пратени ,утре ги чакам ще дам отзиви  Peace  Да те попитам отговарят ли си на номера ,аз поръчах този който съм,дано ми станат..)))

# 409
  • Варна
farf,най накрая,много се радвам че си доволна и че са ти харесали,и моите са пратени ,утре ги чакам ще дам отзиви  Peace  Да те попитам отговарят ли си на номера ,аз поръчах този който съм,дано ми станат..)))
Даммм, точно 1 месец от първата ми поръчка с тях и около 10-тина отказвания Twisted Evil Струва ми се, че ако не бяха сгафили с погрешно върнатите пари нямаше да ги пратят, но вече няма значение - мои са Mr. Green
Според мен тези си отговарят, стелката им е 26,5см., имат лек аванс на дължина, но за зимна обувка мисля, че е нормално Peace

ПП:
Greene и моите още не са взети, единия виси там от вторник, другия от сряда ... да се надяваме че до края на деня ще си ги приберат Twisted Evil
Пакета от сряда е получен от Барбу, по-стрия - не ooooh!

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 11:41 от farf

# 410
  • на земята
farf ,значи ще ми станат суперр,чакам да стане утре  Joy

# 411
ЕЕеее ще ги поздравя.Бързи са! Във вторник поръчах,днес получих смс,че утре са при мен Crazy

# 412
И моята поръчка пише, че е пратена и най-вероятно утре ще цъфне при мен, а така не ми се ще точно в събота Crazy Всички ще видят, ще трябва да мисля какво да обяснявам Mr. Green

# 413
  • Варна
 hahaha
май ще има масово отлагане на доставките за понеделник Embarassed

# 414
  • на земята
^Милена^    Joy да така е,и моя мъж пак ще каже че съм луда и съм изкупила света,комшийката ,сестра ми и две приятелки и те взимат от моя профил и сигурно си мислят че съм луда в СПИДИ   #Crazy    farf ,аа не аз ще си я прибера утре  Joy

# 415
И на мен никак не са ми удобни тези доставки в събота,понеже ми ги доставят на работа и все трябва да ги отлагам.Поръчвам и аз на приятелки и последните пъти куриера ми носи цели чували hahaha,а колегите ме гледат така Shocked

# 416
  • София
hahaha
май ще има масово отлагане на доставките за понеделник Embarassed

Казвайте на куриерите да идват в понеделник, с този който е на нашия район имаме уговорка събота и неделя да не идва/ казах му, че обикновено отсъствам да не се разкарва излишно и за него добре и за мен добре/

# 417
  • София
Оф, имам смс, че утре ще донесат нещата... ooooh!
Дано поне е сутринта, защото следобед не съм вкъщи пък Crossing Arms
А не ми се чака до понеделник Mr. Green

# 418
Поръчка направена във вторник късно вечерта, ще ми бъде доставена утре.
Обаждам се да я отложа за понеделник Simple Smile

mamamishi, а при нас забраниха да получаваме лични пратки.

# 419
  • София
И аз моята май ще я отлагам за понеделник.  Whistling Едно, че се вижда от всички какво съм поръчала  Laughing, второ че миналата събота ми казаха да очаквам куриера от 8.30 до 17ч. (през седмицата ми пишат, че ще мине до 12.30). Съответно цял ден трябва да има някой в къщи, пък аз предпочитам да излезем някъде семейно, децата да спят спокойно на обед, а не някой да звънне и да ги събуди, защото миналия път към 14.30 дойде куриерът и т.н.

Пред мен сега друг проблем се появява - от сряда започвам нова работа,на служебния адрес не мисля, че ще е удобно да получавам пратки, в къщи няма да има никой и май ще трябва да ги изпращам към офиса на мъжа ми.  Rolling Eyes Питате ли ме ...и той ще трябва да ги плаща. Поне да приемаха плащане с карти, щеше да е една идея по-добре, а така ... всичко ще се вижда.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт