Пазаруване от miniprix.bg - 6

• 33 351
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Момичета,имам още един въпрос. Embarassed Тези от вас,които са получавали пари по банкова сметка от връщане на продукти, за колко дни е ставало това?  Rolling Eyes

Около седмица след връщането при мен,засега само веднъж съм искала превод обаче,обикновено ваучер искам.

# 541
Ще връщам и тези дънки http://www.miniprix.bg/thumbs/picture-780040c08897-90-90-1-85.jpg. Поръчах №31, но според мен са умалени, въпреки размерите, които ми изпратиха във Фейсбук.

Може ли точни размери на дънките ( талия, ханш). Благодаря предварително.

# 542
cydonia, би ли споделила откритието си за определяне точен размер на панталоните.   bouquet

# 543
Ines, късите панталонки какъв размер са? Отговарят ли си? Може ли размери и дали са дълбоки Praynig Отдавна ги харесвам. Плътни ли са?
Ами, плътнички са, стават за това време. Иначе аз поръчах 34 размер и ми става, но мисля, че са леко уголемени, защото ми стоят свободно. Ето ти и размерите - талия 72 см, дължина 41 см, крачол 19 см. Дълбочината им отпред е 24, не са с много ниска талия. Дано съм била полезна. Simple Smile

# 544
Имайте си едно на ум, коя банкова сметка давате за връщане на пари, да не е на дебитна карта в която има пари, да не говорим за кредитна Sick
Аз дадох тази, в която ми превеждат детските, ако нещо стане с повече от 35 лева няма да изгоря.

# 545
  • Бургас
Те нищо не могат да направят със сметката ти, защото разполагат само с IBAN.  Peace

# 546
Много благодаря Инес  bouquet

# 547
  • София
Ееееййй  дами, хайде спрете се малко де, всичко сте изкупили smile3516   newsm62
 Пожалете работническата класа, дето обикаля по пътищата на РОдината в името на насъщния и  без  всякакви мобилни комуникации ooooh! ....Ех, старост-нерадост  yahoo_49smile3538  В тоя сайт гинко билоба дали продават  Mr. Green

Майтапа на страна, успях да прибера  в количката няколко чифта дънки, 1-2 якенца и едни боти за ЛМ и сега почва голямото чудене кое да остане Thinking
М/у другото, някой има ли активиран ваучер от взети  от Миниприкс  продукти във вторник? Все си мислех, че днес като се прибера , ще се зарадвам с една прилична сума за усвояване, но уви....

И още нещо, все да ви питам и все забравям- какво мислите по повод дрехите с отрязани фабрични етикети? Аз си имам моята теория, споделяла съм я и с хора /търговци и други , работещи в бранша на търговията/  , които абсолютно са на мойто мнение, но все пак - вие какво мислите, защо им режат етикетите? Не получих отговор на този мой многократно зададен въпрос към Сайта  noear  А е безкрайно неприятно, особено когато искаш да направиш подарък и в резултат получаваш нещо наистина хубаво и качествено, но с отрязан етикет... Е как се подарява такова нещо Thinking
И накрая,  видях предложението на Цъфс относно тема за "размяна"  и понеже никой не е взел отношение,  аз първа  лично давам глас  ЗА newsm10  Но смятам , че не е удачно да се бъркат темите и ако ще имаме такава тема, нека да си е само за продукти от Миниприкс Peace
Ако болшинството са  съгласни, мисля че  Bubanka , като участник и модератор , би могла да даде най-удачното мнение , дали да се прави нова тема или тук , в тази , да обявяваме несполучливите покупки /то и сега се случва всъщност/ , но все пак друго си е ако се знае , че има и такава опция. А естествено, че всички уговорки ще се правят  на Лични  Crazy

# 548
Влизам да се отчета, 2 поръчки от днес- греда са и двете.
Панталон в 2 номера, 36 и 44.
http://www.miniprix.bg/produkt/105989/

Номерацията си е стандартна за панталони...не се наврях в 44, 36 си е малко...направо не ми се мисли как изглежда 25  Shocked Аз нали гледам с големи очи своите големи дрехи, направо си представям панталон за кукли  Mr. Green. Интересен е иначе, тънък, леко промазан някак...не е лош...Ако искате размери, свиркайте, защото ще ги връщам  Peace
Този е на Мекс (обсъждан) да си кажа и аз...38 е, става ми, харесвам се как ми стои, но десния крачол леко кривее от коляното надолу. Единия шев идва отпред на крака. Ако не го бях забелязала щях да си ги оставя, поръчах ги на редовна цена, обаче така... Naughty

http://www.miniprix.bg/produkt/1004459/
Джинси за мъжо, 44...ми не знам каква е номерацията на Теранова, обаче тези са ужасно тесни. Не стават и те  ooooh!

http://www.miniprix.bg/produkt/1011041/
Та всичко е за връщане. Моля, припомнете ми условието нещо за 25% беше...дали ще е проблем да върна всичко? Имам и ваучер в тези поръчки...

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 18:25 от Анонимен

# 549
  • София
Момичета, моля за съвет, пуснах поръчка в 00:15 но не ми отрази намалението. Дали ще редактират сумата ако им пиша или да анулирам поръчката? И ако я анулирам нещата веднага ли са видими в сайта
? Благодаря!  bouquet

# 550
Ани, пиши им...можеш пък да анулираш поръчката и да поръчаш пак.
Джули, сетих се аз след дъжд качулка, че не е удачно да ползваме онази тема, защото тя е в другия раздел. Та, май по добре тук в На пазар да има тема за размени  Peace

# 551
Момичета,имам още един въпрос. Embarassed Тези от вас,които са получавали пари по банкова сметка от връщане на продукти, за колко дни е ставало това?  Rolling Eyes

Около седмица след връщането при мен,засега само веднъж съм искала превод обаче,обикновено ваучер искам.

Е,добре е,не е чак толкова много.  Simple Smile Благодаря за отговора!   bouquet
Ами...предния път и аз исках ваучер,но сега предпочитам парите. Иначе с ваучера стана доста бързо,пак за около седмица.

P.S. По върпоса за темата за размени...и аз съм ЗАthumbsup

# 552
И аз имам теория за етикетите-режат ги,защото стоката им е останала продукция от ишлемета и нямат право да ги продават като брандирани.
Току-що се сетих,че забравих да мушна фактурата в плика,който им върнах.  Joy Дали ще се ориентират само по R-номера ?

# 553
И аз съм ЗА размените, но трябва да стават бързо. До 2-3 дена. Защото нали срока за връщане е 7 дни и ако никой не иска твоята неуспешна покупка трябва да се върне. Аз лично достатъчно пари имам инвестирани в несполучливи покупки от сайтове, които от 3г не мога да разкарам по никакъв начин и предпочитам да върна нещата

# 554
  • София
И аз имам теория за етикетите-режат ги,защото стоката им е останала продукция от ишлемета и нямат право да ги продават като брандирани.
И аз така смятам - или е останала свръхпродукция от ишлемета, или е неприета от бранда поради дефекти.

Общи условия

Активация на акаунт