Коледни благотворителни инициативи на ДБМ 2012г

• 29 225
  • 468
  •   1
Отговори
# 105
Гледах предаване по Дискавъри за направата на такива свещи,но не вярвах,че може да има и в България.Вълшебни са  Heart Eyes

# 106
  • София
Много ви благодаря за хубавите думи Hug Окрилена от тях, щерката направи още няколко гривнички: http://milenatodorova.snimka.bg/hobby/grivni.709855.28916350

Колко е голяма? Има невероятен усет и вкус!   bouquet Peace

Показвам нещо готово и от мен - малки коледни картинки върху дърво. Ще съм ви благодарна за всякакви мнения, защото съм леко несигурна в резултата. Търсят ли се подобни неща?

Миналата година в София такива картинки се изкупиха за отрицателно време  Peace

Свещите са уникални!!! Имам огромна молба към момичетата от София: задължително да ми запазите поне 3 от свещите на Doncho_Donev  Praynig, ще намеря начин да си ги взема  Hug

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 11:32 от -=Деси=-

# 107
Г-н Донев, вие не знаете какво си причинихте - сега всички искамееееееее Hug
Моля ви, изпратете колкото и където можете, аз само искам да ви кажа, че това, което правите е красиво, а учейки и други хора е и благородно, дарявайки го е човечно Peace

# 108
Да  покажа  и една завършена чинийка и   да си призная   ми се иска да чуя и критики   относно направата и  защото нещо   с фона имам чувство, че не се справих. Цапах всички  цветове и  то  излезе  мани мани  ...  Confused 

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=542285295786184&set=a … ype=3&theater

и с фотото не се  оправям  ама ...  малко  ми е калпаво апаратчето но с такова  разполагам  към момента Simple Smile

# 109
# 110
  • София
galka 777-не е критика-могъл е фона да е малко по-зелен(но това  е въпрос на вкус Embarassed).Иначе на мен ми харесва как се е получило.

# 111
Гудзи всичко вижда Mr. Green
Свещите са върхЪ   bouquet  bouquet  bouquet
Шош Hug
Криска ето ти снимчици да не плачеш Heart Eyes

мога да направя, само филийки да имам, щото имам 2-3 макс  Tired

# 112
  • пловдив
Днес получих колетче с 6 бр свещи от Дончо Донев. Автора предостави на мен изпитанието да се преборя с изкушението да ги оставя всичките в Пловдив .... много грешни мисли ми минаха през главицата да знаете  Mr. Green но на финала реших да съм само с един грях- да задържа най хубавата при нас   smile3533  Можете да ме биете... бичувате, но... това е варианта... след толкова годинки заедно, ще да сте ме опознали и разбрали, колко нагла нахалница мога да бъда  Joy
И така печелившите са ....
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda-2012.689241.28960858

# 113
Antom,ЗалостИ си здраво портата тази вечер и ги прибери на скришно,че с тези красоти-знае ли се .... Mr. Green

От мен готови 9 броя шалчета,с финансовото рамо на една добра душа   bouquet
Ани,уйкенда ще гледам да мина да ти ги оставя

# 114
Ани от сърце ме разсмя:)
Знаеш ми адреса:)
Трапезица уникалните шалове....разпродадохме ги миналата година Peace

# 115
  • Бургас
Ани  Hug, слънце си ти. Обичаме те мила, знаеш го , нали?  bouquet

# 116
  • София
Аз съм още на 2 и 1/2 шала. Confused

# 117
Антом, прекрасно. Не бързай да пращаш свещта, може да направим още обмен. Аз планирам нещо, макар и  малко за Пловдив.

Дончо Дончев, уникални свещи, ще се поровя във ФБ страничката Ви за това изкуство.

# 118
Готова съм с коледните подложки за сервиране. Направих ги като за чаша кафе или чаена чаша, за да стават и за украса за някой по-голяма елха. Ще са с двойна употреба  Laughing

За Видин са, най-близкия базар до моя роден дом  Simple Smile

# 119
Кой е крайният срок за събиране на продуктите и каква е каузата на пловдивският базар?

Общи условия

Активация на акаунт