ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 28

• 42 825
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
До 6 декември Инициативен комитет „Зелените алтернативи против АЕЦ“ трябва да събере 7000 подписа, за да може да се регистрира в Централната избирателна комисия като застъпник на алтернативна позиция в националния референдум на 27 януари 2013.

Остават само няколко часа. Aко споделяте каузата и искате да помогнете, вижте ЕТО ТУК.

# 241
Ваксините: кой поема рисковете

Пробиотици могат да заместят традиционната игла при ваксинация
Цитат
Ваксината ще наподобява прясно мляко и ще се приема през устата.
  Crazy

# 242
да, да.... на високите нива ваксините целят разболяване и умъртвяване на населението, но това удобно се пропуска от мамите и татковците, като "некви глупаи кунспирации"...
Да, но все по-малък брой са тези индивиди Wink

# 243
Това изкоментирахте ли го? http://www.facebook.com/DaPomognemNaFilipDaSeSbudi

# 244
Ами това?:
Д-р Ангел Кунчев: Хората над 65-годишна възраст е задължително д … инират срещу грип #Crazy

Д-р Ангел Кунчев: Очакваме грипа в края на януари и началото на февруари
Цитат
Вие имунизирате ли се против грип?
Не, тъй като последните години прекарвам по-леко грипа, накрак. Но имунизирам моите родители и родителите на жена ми.
Така-така. По-бързо да се поболеят хорицата и да си заминат.hahaha

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 13:35 от Хамелеон

# 245
  • Варна
Класика. Много пари за пенсии се харчат, хора, ще знаете. Трябва да ги намалим, пенсионерите де.

# 246
Класика. Много пари за пенсии се харчат, хора, ще знаете. Трябва да ги намалим, пенсионерите де.

Няма да сме вечно млади... Един ден да му мислим и ние, ако така говорят младите след нас  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Браво araxna  Twisted Evil

# 247
  • Варна
Лично съм засегната. Почти съм сигурна, че всичките здравословни проблеми на родителите ми са свързани със противогрипните ваксини, които си правят всяка година, но продължават да не ме слушат.

# 248
  • Пловдив
В момента по Нова дават за дете в будна кома от ваксинация  Tired Но родителите все пак Не обвиняват ваксината,а Уж докторите,които са поставили ваксината на недоносено бебе,родено в 7-я месец Sick

# 249
# 250
Това не е ли бебето, което е получило поредната ваксина на 1 г. и след нея остава в кома?

# 251
Направих го за удобство на всички:

Бебе в будна кома след ненавременно поставена ваксина

"Здравей България", Нова ТВ, 10 Декември 2012

Последна редакция: пн, 10 дек 2012, 14:33 от XVisible

# 252
Малко по-назад съм постнала групата им във вейсбук, там има и телк решенията и всички документи.

# 253
  • София и там където не се пуши
Съобщиха за детето - Ненавременно поставена ваксина - като че някой е изпуснал ваксината и то затова се е разболяло.

# 254

Общи условия

Активация на акаунт