Отговори
# 255
Ама то не, че не съм разбрала, то тя така го направи.
На теб ако ти каже: "Пропусни тази стая" и ти затвори вратата под носа, ти как ше се сетиш, че на леглото ѝ има дрехи, че пък и да ги преместиш?
На боб ли да фърлям, кво?
Другите женички са ми добрички, не мога да се оплача от отношение, някои дори ги чувствам като почти приятелки (особено бабата и дядото, с които винаги пием чай и ядем скоунс, специално печени за мен Mr. Green)
Имах преди време и един доктор от болницата, който ме викаше за по 3- 4 часа гладене (егати панталоните с ръбове, егати униформите  ooooh!), ама после му казах, че не мога да ходя повече, че съм много заета.
Ми не знам, нещо почна да се държи странно и прекалено мило и викам аааа, не!
Та такива ми ти работи. Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 22:44 от Джуличка

# 256
  • Cavan, Ireland
Хахаха викаш, айде да не си въобразява много  Mr. Green

# 257
Хахаха викаш, айде да не си въобразява много  Mr. Green

Хахаха, ми мноу ясно! Joy

# 258
Джу,  Ти нервите на пътя ли си ги намираш?

На тези дето са им останали сладки нека не се притесняват Simple Smile.  Аз ще ги изям. 

Па ако Ви е останала луканка и някакво пиене още по - добре  Laughing

# 259
Аз изглежда съм късметлийка, защото не работя а и не съм работила за кофти хора.  Peace Всички са много разбрани, а повечето са и много мили хора. Слава Богу никога са ми крещяли, нагрубявали, обвинявали или обиждали с думи или жест. Аз също не съм си намирала работа по обяви, а работата ме е намирала. Започнах с три къщи и от там за 4 месеца станаха 11. Нямала съм място където да отида и да не ме викнат повече, нито пък обратно. Навсякъде ми харесва и най-вече много ми е спокойно. Така се случва, че ако някое от семействата се премести някъде и ми се освободи ден, почти веднага ме потърсва някое друго.  Crazy  Може да прозвучи странно, но на мен тази работа ми харесва.  Blush

Чоси, десертчета и бонбони останаха доста, ама луканка не се е случвало да остане у дома.  Wink Пиене се намира всякакво в къщи.

# 260
У нас пък нищо не остана. Пакетчетата свършиха, в една купа сложих всичко което имах в къщи. И като свърши и това минах в нелегалност Laughing Броих и децата да знам за догодина колко пакетчета да правя- 42 минаха. както вървяха по 2-3 и изведнъж че чука на врата, отварям и  Shocked. Питам ви колко сте и едно дете ми отговаря 100.На опашка подредени  между двете коли. В крайна сметка само 20 се оказаха групичката.
Днес пак изкарах дълъг ден, чак нямах сили да стигна до паркинга и да се прибера. Утре пак и след това 4 дни почивка.
Лем много хубави снимки.
Джу и Дзак страшна тема сте отворили. Аз вчера си мислех, че имам кофти работа, като разбрах с кой ще ходя на конференция. Но вашето е къде по зле. Аз пък това не разбирам- всеки знае, че домакинската работа е тежка. И те взместо да са благодарни, че някой я върши вместо тях пък било то и за пари, се правят на ударени. Много искам някой да дойде да изчисти цялата къща вместо мен.

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 23:58 от Guilty

# 261
Гилти, няма проблем, ще оправим с Дзак и твойта къщурка! Wink
Пък и не взимаме скъпо, наш човек си, ще има и отстъпка... Mr. Green Joy Hug

# 262
На пролет ви чакам за основно почистване. Да не се отметнете. Давам ви ключа и кода на алармата и отивам на почивка.

# 263
На пролет ви чакам за основно почистване. Да не се отметнете. Давам ви ключа и кода на алармата и отивам на почивка.
Хи-хи аз така най-обичам.  Grinning

Аз не знам през нас колко деца са минали, тъй като мъжете бяха дежурни да раздават лакомства, а ние с малката обикаляхме. Обаче такива големи групи(20 деца  #Crazy ) не сме срещали.

# 264
Всички бяха от горната улица. Там малко дружно живеят, подозирам че и така са купували къщи. Родители им работят в болницата и са азиатци. Русначето срещу нас пък искренно си призна, че му е трудно да каче думичките и мина на Хепи Хелуин. Но той е само на 4. В нашия квартал има много деца. Нашата къща е точно пред едно голямо зелено пространство и като се съберат да играя там...
За почистването имам всички препарати, кърпи, гъби и т.н . Да не ме пишете след това тук. Wink

# 265
А, ясно.  Peace При нас няма чак толкова много деца. Обаче съседите до нас ми бяха много интересни. Обикаляха заедно с четирите си деца. Майката-маскирана като вещица с боядисано в зелено лице, перука, шапка и голям нос и брадавица, а мъжът й горкият цяла вечер й разнасяше  метлата.  hahaha

В една от къщите пък ни отвори една полякиня с която преди години ходихме заедно на курс по английски. Не бяхме се виждали от тогава и ударихме набързо един лаф на вратата. Добре, че тя ме позна защото аз не можах-беше се гримирала и костюмирала като котка. Crazy

# 266
... Да не ме пишете след това тук. Wink

Joy Joy Joy

Гилтииии Hug
Разсмя ме за добро утро. Simple Smile

Тук пак е голям студ.
Не знам защо, но ми се струва доста по- студено от миналата година.  Rolling Eyes
А при вас?

# 267
  • Cavan, Ireland
Добро утро, така както разбирам ще се налага да паля колата да минавам да взимам Джу  и да отпрашваме към Гилти, аз и без това съм си като свети Петър с една връзка ключове си ходя  Mr. Green

В нас дойдоха само две по две дечица (едното даже си беше тийнче) и сега Джон наваксва със сладкото...

# 268
И при нас е студено-духа студен вятър. Днес съм със скутера и яко ми измръзнаха ръцете.

И у нас ще се дебелее.  Joy Едно, че и на нас ни останаха много сладкиши, но и малката доста посъбра. Но никой не се оплаква.  Grinning 

Тази сутрин докато работих през цялото време си мислех за случките на Джу и Дзак и как бих реагирала аз. Каквато съм ревла сигурно и аз щях да се разрева, ако ми се разкрещи някой или ме обвини в кражба.  Confused Ужас. Най-вероятно бих напуснала и в двата случая.

# 269
А на кой ей сега му се обадиха от Аргос за интервю?!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт