Отговори
# 360
chosito ти няма ли да идваш вече, нали каза на 10- ти?
Джу много съжалявам. Но нали знаеш хубавите неща стават бавно.
Роси честита работа!
Лем липсва тези дни.

# 361
chosito ти няма ли да идваш вече, нали каза на 10- ти?
Джу много съжалявам. Но нали знаеш хубавите неща стават бавно.
Роси честита работа!
Лем липсва тези дни.

На  10 ти чакам да видя какво ще стане с финансите.  Днес обаче се чух с бащата  и още не ги е оправил.  Демек парите ще дойдат пак в старата му сметка.

Ако  в понеделник или вторник има превод (надявам се).  Ще се пробвам да направя една врътка и  се моля дано стане.

Вече  ми е тъпо да си мисля и за дати, че до сега  отмених сигурно 5.  Просто се моля още в понеделник да има пари и да стане това дето съм намислил.

# 362
  • Cavan, Ireland
Чоси, не можеш ли в бг да си отвориш една сметка с карта която можеш да ползваш и извън България?

# 363
Чоси, не можеш ли в бг да си отвориш една сметка с карта която можеш да ползваш и извън България?

На сметката където се превеждат парите не може да се прикачи карта.  Направена  е нова с 2 карти и уж могло на всякъде да ги ползваме.  Просто  от работата трябва да почнат да превеждат парите в новата.

# 364
Здравейте на всички в този прекрасен форум!
От около месец  с мъжа ми се навиваме да отидем и да живеем в Ирландия.
Тук в България е много трудно да се живее!На 24 години съм! Моята заплата е 300евро а на мъжа ми 180евро!Имаме и дете на 1.2 г.Чудя се какво бъдеще ще предложа на детето си тук. Говориме английски на средно ниво!
Въпроса който стои пред нас е дали ако отидем в Ирландия за 2 месеца ще успеем да си намерим някаква работа? За толкова ще ни стигнат финансите.
Тук просто се отчайвам с тази държава!
Благодаря предварително на всеки който се отзове!

# 365
MARCHEE, едва ли някой може да отговори на въпроса, който си задала.
Език на средно ниво не гарантира нищо, а и за професия нищо не си споменала.
Но ако решите да идвате, успех.

# 366
Джу, вземи да си оправяш вече настроението, че темата замира без тебе  Grinning

# 367
Аз съм наоколо, Чоси ама само ви чета, щото няма какво да кажа, нищо интересно при мен.
Чакам да видя ще дават ли боксовия мач с оня нещастник - Кличко, ама нещо се мотаят, май няма да го дават.
Вие къде сте се покрили всички?

# 368
Дават го Simple Smile

След малко се почват.  Даже Слай е гост  Laughing   нали си е "Роки" Simple Smile

Кличко ще мачка пак

# 369
Аре стига, бе, егати постановките!
Това професионален мач ли беше?!
Тоя направо му се подложи!
Еххх, дано не се скрие тая руска мишка и Кубрат му изкърти гадната физиономия догодина!  Twisted Evil

# 370
Ние днес протестирахме срещу затварянето на отделението за раково болни в болницата ни.

Снимките са от фейсбук.

# 371
  • Cavan, Ireland
Добро утро Simple Smile най накрая почивка...и да стана в 4 сутринта и от там няма заспиване, сега едно слънце е напекло, ще изкарам днес на диванчето цял ден ми се струва....малко домакинска работа пране гладене и чистене почти приключих вече...и опъвам краци пред тв-то Wink

Хубава неделя на всички  Hug

# 372
Ето ме и мен!  Hug Наспана най-после.   Wink
Първо да честитя на Роси новата работа!   bouquet Браво Роси! Пожелавам ти свестни колеги и още по-свестен шеф и хубава заплата разбира се!  Peace
Дзак и Чоси много ми харесвате така с аватари!   Hug
Джу, съжалявам, че не се е получило, това на което си се надявала!  Confused Но всяко зло за добро. Може би така е трябвало.  Hug Надявам се скоро да получиш очакваното писмо и да се подредят нещата по правилният начин.  Hug  
MARCHEE добре дошла и от мен!   bouquet Едва ли някой тук може да ти каже със сигурност дали е възможно да се устроите за 2 месеца. Не е невъзможно, но е нужен и много късмет. Зависи каква работа ще търсите.  Peace
Чоси радвам се за теб, че имаш познати-добри хора на кого да разчиташ поне в началото тук.  Peace Дано скоро да се разреши проблемът ти с картата и да пристигнеш най-после. Има голяма вероятност да дойдеш в най-голямото мъртвило за търсене на работа, но хубавото е, че за през това време ще си уредиш нещата с ППС, квартира, книжка(ако ще сменяш) и т.н.  Peace Лошото е, че ще изкараш празниците сам и далече от семейството.  Confused
Гилти това е много тъжно.  Confused

# 373
Аз вчера чух от охраната при нас, че имало някакви промени в процедурите по изкарване на PPS.
Една от тях била, че ти задавали въпроси на собствения ти език, след това ти се обаждали по телефона след няколко дни и ти задавали още въпроси, пак на твоя език.
Тия луди ли са?!

# 374
Привет!

MARCHEE, здравей! Пожелавам ти успех в постигането на плановете ви!
Работа всеки различно успява- някой по- бързо си намират, други по- бавно, така че всичко е относително и трудно бихме могли да отговорим на въпроса ти. Не зная дали си чела, но имай в предивид, че тук до 4 годишна възраст е доста скъпо детето да посещава градина, помислете добре как ще се справите с това. Иначе определено е много по- спокойно от България.

Лем  Hug

Гилти, дано да е имало полза толкова хора да протестират! В България един такъв голям протест веднага би се политизирал.

Джу, това звучи доста странно. Как така ще имат служители говорещи всички езици?!  newsm78

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт