Отговори
# 165
Ей Дзак, честита неделя!
Виж на какво попаднах ей сега и се сетих за теб http://www.groupon.ie/deals/national-deals/PhotoBox/12125346

Цитат
хем казах на Джон, идвай тук да кажеш една молитва сладкиша да се опече, той вика, бе ще се опече, щото не ми се ядат пак яйца на закуска...мъжка му работа

Joy

Джу  Hug

Ние с малката днес станахме в 11 часа...по новото време. Simple Smile Случих и аз на дете.

# 166
Ъъъъъ, колко е часа при вас, че аз се оплетох?!  ooooh!
Часовникът на телефона ми показва 14.00ч, ама не мога да разбера сам ли се е сверил или пък трябва да го върна с 1 час назад и демек сега да е 13.00ч?  newsm78

# 167
14:36 е в момента.

# 168
Ясно, сам се е сверил значи.
Роска, благодаря ти. Hug

# 169
Ъъъъъ, колко е часа при вас, че аз се оплетох?!  ooooh!
Часовникът на телефона ми показва 14.00ч, ама не мога да разбера сам ли се е сверил или пък трябва да го върна с 1 час назад и демек сега да е 13.00ч?  newsm78

Пак си на линия Simple Smile

Ако е умен телефона трябва сам да си е сменил времето

# 170
Да, Чоси, по- добре съм, слава Богу.
Почивка съм, лежа, мързелувам и зяпам ТВ.  Peace
Тук времето е отвратително и за съжаление не можем да излезем на разходка. Sad

# 171
И в България се развали вчера.

Сега гледах по Европа, че вали сняг и поледици. Много катастрофи и доста тежка ситуация като цяло.

# 172
Пак съм аз с тъпите въпроси Mr. Green
За Хелуин как приготвяте сладките- индивидуално в торбички или в купа кой колкото си вземе?
До тази година купувах само пакетирани и ги слагах в купа кой колкото си вземе.

# 173
  • Cavan, Ireland
Аз купих няколко вида индивидуално опаковани и по един пакет с няколко вида близалки и тези chocolate buttons малки пакетчета и от всичко сложих в торбички, има и в една купа останали ако не ми стигнат торбичките и така

# 174
Пак съм аз с тъпите въпроси Mr. Green

Joy Joy Joy

Гилтиии, само смях с теб напоследък. Wink Hug
За лакомствата - тук У наше село никой не ги слага в торбички и ние не слагахме миналата година.
В купа и кой колкото си вземе.
Тая година няма смисъл да купуваме, защото няма кой и как да дойде вкъщи. Sad
Но ние имаме две покани - едната от приятелка - да ходят заедно с нейните деца при съседите, а другата - от едни съседи от старата къща - там да обикалят заедно с децата.
Още не сме решили къде ще ходим, но където и да е, надявам се да не вали.

О, Дзаки, гостите отидоха ли си? Wink

# 175
  • Cavan, Ireland
Лем, стана, правих banana upside down cake което всъщност си беше нормален кекс с малко орехи в него, просто като го пекох излях сместа в тавичката върху наредени банани  в намазнената тавичка, Джу да преди малко, азне съм фенка на тези гостувания така или иначе, ама, кой ли ме пита, айде звънкай като си готова  tooth

Тц тц зачетох вестника, и кво да видя Тотка и Стефка от България, намичали марковите дрешки и излизали на лов, най вече в центъра на Дъблин, хващали някой да им купи напитки и ако плащал с карта запомняли пина, после гепвали картата и отивали да източат колкото могат за вечерта, правели по 1000 евро на вечер, и после що българите нямат добро име...дано да ги хванат и да им спукат задниците, пикли недни...пфууу

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 19:49 от Dzak

# 176
Дзак в кой вестник го чете това?
Аз питам за сладките защото купих големи пакети и трябва да ги смеся. Та се чудих в какво. Но май ще правя торбички. Някак си не ми се струва хигиенично всеки да бърка в купа.

# 177
Ние сме готови, само чакаме гостите. По обед пък се отбиха на гости едни приятели от Северна Ирландия, та деня мина неусетно.
Дзак, дай моля те рецепта за сладкиша, че ми звучи много вкусно. А правила си пай Банофи? Все му се каня, ама като гледам каква калорична бомба е се отказвам.  #Crazy
Утре ще идват едни приятели на кафе през деня и ще правя нещо ама още не съм решила какво да е.
Гилти, аз купувам мини десертчета и малки пакетчета желирани бонбонки. Слагам ги в голяма купа и всеки да си взема колкото му събира ръчичката. Твоите щом не са опаковани по-добре е наистина да ги направиш на пакетчета, като Дзак. На малката са и давали такива пакетчета като сме обикаляли.
Джу друго си е да почине човек, а?  Hug
Утре за банк холидея кой ще бачка? Аз се уредих с почивка, без да искам и да се натискам.  Laughing

# 178
Така и ще направя с пакетчетата.
Аз днес само мързелувах. Снощи изтеглих 3 книги за киндела и днес ги прочетох. Нищо друго, само на дивана. Дори и вечеря не правих. Но то в това депресиращо време какво друго. И не ми харесва 5 часа да е тъмно. Ужас. Пак се почна от тъмно до тъмно на работа.
Утре и аз почивам. Но мисля да изчистя. Имам и идея да отида до Килкени. Много хубав шопинг център имат и да си харесам нещо по официално за конференцията.

# 179
  • Cavan, Ireland
Гилти в The Irish Sun има и снимки даже  ooooh!

Лем, сега ще ти я пусна на лични Simple Smile

Ние пък с Джу откарахме час и половина на телефона ейсега преди малко хаха...голяма клюка да знаете  Mr. Green

Роска мерси за това, може да ми е от ползаааа Simple Smile

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 21:33 от Dzak

Общи условия

Активация на акаунт