Отговори
# 585
Ихууууу, имам си писмо от България, имам си писмоооо!  Party
Доживях да го получа - 26 дни, след като аз пратих мойто!
Баси пощите, баси чудото!  ooooh!
Но пък ето - днес съм щастлива.  Peace

П.С. Нищо не мога да сложа на първа страница сега, защото може да се редактира само в първите 24 часа, след като е пусната темата.

# 586
Фризьорката, чийто мобилен номер е написала Гилти, е в Дъблин 16.
Има много българки в Северен Дъблин, а на Графтън близо до мола има български фризьорски салон /на Гроздан/.

Джу, явно докато писмото ти стигне до летището в Дъблин минава време....Wink Важното е, че е пристигнало.

Тази зима може и сняг да видим. cold

Чоси, какво стана с работата?

П.С. Децата, които никога няма да проговорят български Sad

Статията е изтрита, което е много много странно!  Shocked 19:19 ч, Дъблин

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 21:19 от немирница

# 587
Нищо чудно няма в тази статия да.  Това  за съжаление е дело на нашите мили управници през всичките години от как съществува изобщо България.

Като бях на летището и ме беше яд, че не съм някой афганистанец фанатик. Да си метна няколко бомби на кръста и да се бутна в народното събрания когато всичките 240 помии са вътре.  Аз  дето се кълнях, че никога няма да замина от България бях на летището по път за Ирландия.

Дето семейството ми беше най - големият износител на мебели за САЩ.  Дето съм бил собственик на ресторанти и т.н.

Аз заминавах и си оставях семейството точно преди НГ  дето толкова много обичам, защото никога не се научих да лижа задници и да навеждам глава.  А съм се кълнял, че аз България няма да я напусна никога...

# 588
Чоси, за мен е чудно, че има българи, които не искат по никакъв начин децата им да учат майчин език. Статията е за това. Няма значение кой от къде е тръгнал, как е дошъл, защо, заради какво....но всеки език е ценност. Всеки. И когато аз избирах накъде беше основно заради образованието тук и заради БГ училището "Азбука". Още не бе стъпвал на английско училище, когато синът ми посети неделното българско. Късметът им бил такъв на моите дребните, че от българският няма да се отърват. Mr. Green

# 589
Чоси, все едно чета себе си! Sad
И аз не исках да напускам България, и аз се кълнях, че няма... Sad

# 590
Горе главата.Никога не казвайте никога и извличайте максимални ползи от всяка една ситуация. Света е голям и шарен и отворен за всички нас.

Поздрав

# 591
 Здравейте момичета и момче(само 1 е доколкото разбрах от темата),не си падам много по форуми,за това и до скоро нямах регистрация.Реших да се присейденя към вас,защото четейки ви ми е един вид контакт с други българи в Ирландия.Тук съм от 5,5 години,познавам няколко българи тук,но с много малко поддържам някакъв контакт,дали от липса на време или нещо друго не се виждаме често,трудно е да създадеш приятелства tyk (поне за мене е така). До колкото разбрах от прочетеното ,по вечето от вас живеят в Дъблин,работата ми е такава, че поне 1 в седмицата имам по нкаклко свободни часа  там,много бих се радвала ,ако някой има желание да се видим на кафе. Лека и топла вечер на всички Simple Smile

# 592
vlaseda добре дошла  bouquet
А ти къде живееш?

# 593
Благодаря ,живея в Корк

# 594
Добре дошла и от мен.   bouquet
Ако имаш път към каунти Кери, бих се радвала да се видим. Simple Smile

# 595
Здравейте момичета, от доста време ви чета и съм много благодарна за насоките, които дадохте на подвизаващият се с моя профил.  Grinning

Някъде из темите четох, че Дъблин 8 е добър квартал. Може ли спокойно да се стигне пеша от гара Хюстън до Хилтън(Kilmainham) вечер или е препоръчително да се вземе такси? Гледайки в гугъл разстоянието е около километър.

п.п.Опитвам се да го накарам да си вземе такси от летището. За първи път ще е в града и точно вечерта да се лута.

# 596
п.п.Опитвам се да го накарам да си вземе такси от летището. За първи път ще е в града и точно вечерта да се лута.

http://www.aircoach.ie/
е по-доброто решение вместо такси.

Д8 за мен не е добър квартал, другите да кажат.

# 597
Ени, значи мъжът ти пристига, така ли?
Кога?
Има ли готова оферта или на място ще търси?
Ами ти кога ще се присъединиш? Wink

# 598
Идва за интервю в понеделник. Ще кацне към 22:30.
Видях 747 коуч, който от летището стига до въпросната гара и е препоръчан на сайта на хотела. Чудех се за ходенето пеша толкова късно ...

А аз съм лесна тръгвам веднага  Wink Стискам му всичките си палци. Пък каквото и да стане ще е за добро.

# 599
Ени, желая му успех!
Да пишеш после, да кажеш как е минало.

Общи условия

Активация на акаунт