Отговори
# 645
Джу не ми отговаря втори ден и във фейса Sad чакам до довечера след работа и звъня да видя какво става  Naughty
Наистина ли? Дано всичко да е наред.  Praynig Надявам се просто да е заета.

# 646
Ехо, тук съм, споко, после ще пиша. Wink

# 647
Джу-у-у така се радвам, че се появи!  Hug Сигурно си заета и нямаш време за нас.  Flutter
Ама то като гледам май всички  са заети напоследък и никой не пише.  Sunglasses
Чоси, къде си бе човек? Да не започна работа? Наред ли е всичко?  Rolling Eyes

# 648
  • Cavan, Ireland
Аз чета, не пиша много, време нямам пък и нещо настроението ми бяга напоследък, ето днес пак ме ядосаха и ще има рязане на крила баш по Коледа!

Аз за тоя референдум не съм много в час, но чух по радиото, че само 30 процена са гласували...явно и хората не са в час твърде...ако става дума за същото нещо дее...

Лем, аз не пушех много, 2-3 цигари на ден, предимно сутрин с кафето, физиотерапевтката ми каза да ги спирам, че пречели на оросяването на крайниците, даже искаше и на доктор да ме праща в болницата да ми помогнел да спра да пуша  #Crazy викам си е да ейсега, само за това не съм си губила времето, спирам да си купувам и готово, понякога ми се пуши много, ама стискам  Crossing Arms
Зумбата съм я играла миналата година, не ми хареса тогава, може би защото съм начинаеща, видя ми се много бързо, и аз като не ги правя нещата като хората и се отказах...и сега една година по-късно пак съм на същото мнение, много е добре за стягане според мен, защото си има бая тръскане и подскачане, аз предпочитам тези тренировки с бягане и тежести (circuit training) да видим кога ще се наканя пак да тръгна и натам. Сега след НГ ще взема да си купя една карта за плуване, че това време е само за джакузи и сауна  Heart Eyes

Айде стига ви толкова писане за днес... Следващия път повече  Hug

# 649
Здравейте, моето момче се прибра днес от Дъблин.  Интервюто му е било доста тежко, пет часа с пет човека. Сега остава да чакаме резултата и да се надяваме на успех.  Flowers Four Leaf Clover

Днес започнах ,макар и символично, да погодвям коледната украса. Измайсторих си играчки за елхата от портокалови кори. Много са весели Simple Smile

# 650
Ей ме и мен.
Сега се прибирам от работа.  Tired
Не сме украсявали, нямах време, тая неделя ще да е.
Браво за който е почнал работа, стискам палци за резултат от интервюто и за апликейшъна на Роската, дано стане всичко!  Peace

Чоси, де си се затрил?
Дано си почнал работа.  Peace

Гилти, и ти яко бачкаш тия дни май.

Дзаки, Лем - Hug Hug Hug

Аз май за Коледа ще работя.  ooooh!
Тия са луди!
Работят и на Бъдни Вечер, и на Коледа, и винаги, егати!  ooooh!
Евентуално за Сейнт Стивън можело да почивам, но да не се тревожа, щото щели да плащат двойно.
То тва хубаво, ма вместо да си стоя при децата и да разопаковаме подаръци, аз ще кеся на работа!
Пффф!  Crossing Arms
Като казах подаръци - ние още писма не сме писали, ужас!  ooooh!
Ся ше се върна да видя сайта, дето отговарят на децата.

Лелеее, не пиша, не пиша, ма па кат се разпишаааа...  Embarassed  Laughing

# 651
Ей така харесвам аз-дълги постове като на Джу и Дзак!  Hug
Нашият нет нещо се губи напоследък и ме нерви от време на време-като тази вечер например.  Twisted Evil Май обаче, ще се окаже, че е от рутера, а не от доставчика.
ени стискам палци интервюто да е минало успешно.  Peace
Пусни ако искаш снимка на портокаловата украса. Звучи интересно.  Grinning
Дзак с каквото и да се захванеш(плуване, спорт, танци) няма да сгрешиш.  Peace Важното е да ти харесва и да се чувстваш добре от това.
Джу, мислех, че почти всички магазини почиват на Коледа, че и на другия ден. Поне като гледам работното време на повечето вериги. Чудя се колко ли клиенти ще посетят книжарницата точно в коледният ден. Хубавото от цялата работа е, че поне се плаща добре за тези дни.  Hug

# 652
Лем Ето част от "играчките"

# 653
Учудвам се, че сте изписали толкова малко Simple Smile.

Неделя - 13 часа, понеделник - 8 и вторник 10 часа бях на работа, а вчера и днес  съм бая изнервен та за това Simple Smile не влизах.
Получи се малко, че аз работя  докато  други 3ма се скатаха (едни монголци) и не се появиха до 4 часа следобед когато се появи и мениджърката, а и жените пристигнаха да чистят. Цял ден сам се убих от обикаляне и мъкнене, а накрая  като питах дали утре (за вчера)  съм на работа ми се обърна гръб и не получих отговор.  Вчера се обадих там на една жена и разбрах, че монголеца  дето уж беше  с мене да работи са го викнали него вместо мен. 

Та за това подивях де. Щото  тия пичове се беха скрили цял ден аз сам да върша работа, а после пред шефовете почнаха да търчат (без да вършат нищо естествено) все едно много бачкат. Аз тогава вече бях изпрегнал от мъкнене на боклуци и кашони и от обикаляне на 3 зали щандове в тоя РДС, че куцах даже.

Вечерта  като попитах дали съм на работа за следващия ден мениджърката  се обърна и изчезна. Та два дена си седя в къщи и не мърдам  щото крака адски ме болеше

Но ми обясниха, че там било така.Мениджърката явно си има нещо с единия от монголците и си ги кутка и им дава да трупат камари часове без реално да пипнат нищо.  Водят се на работа, а реално спят някъде.  Даже  шефа на фирмата на 2 пъти е бил гонел въпросния монголец ама тя го връща и той мъкне с него и други.  Другите българи (основно само българи има в тази фирма)  казаха, че са ставали страшни скандали точно заради това.  Смисъл монголците се скътават, а ходят на работа всеки ден по една камара часове само да спят забутани някъде. 

Както стана и с мен.  Аз цял  ден сам  самичък от 9 до 4  и после  2 дена викат монголеца дето уж работеше с мен. Чух се днес с жената  дето е там и каза, че е подивяла и тя от него щото 2 дена си работи сама, а тоя даже в лицето и отказал да и помага и се скатал някъде.  Та каза, че няма да се кара с мениджърката, а директно ще отиде при шефа на фирмата  щото и писнало.

Такива мити работи.  Е за това не влизах, че не исках да пиша такъв негативен пост, а той даже стана и 15 километра дълъг. Laughing Laughing Laughing.
Както и да е. Утре свършва конференцията и ме извикаха пак. Както изглежда за сега ще ме вика когато е много тежко и има доста работа.
Почнах да си търся друга работа и ако изпадне нещо директно ги отсвирвам ама за сега  ще се примиря с тази.  Лошото е, че там ми е добре щото се запознах с всички още  преди да ида  Simple Smile. Смисъл като пристигнах пиейки се запознах с всички българи дето бачкат там  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 654
Еееее, Чоси, айде честито! Hug
Не се ядосвай - по- добре малко, отколкото хич.
Колкото до това, че те пренебрегват - "нормално" е  Tired
Все още не мога да реша защо се държат така с нас - дали защото сме новобранци или защото сме чужденци.  Rolling Eyes
Но да не ти пука.
Според мен не се ядосвай - щом досега така са си карали през просото, ти едва ли ще решиш проблемите във фирмата.
Бачкай си и си търси друга работа. Wink

Аз преди малко се прибрах - ходих няколко часа да побачкам.
А ония шашавите от книжарницата сега пък се чудели дали да не вземем да не работим за Коледа, а само на Бъдни Вечер!  ooooh!
Абе, тия нормални ли са?!  Close

П.С. Чоси, ти подаръци на детенцето ще пращаш ли за Коледа или то е още мъничко?  newsm78

Ние вече пишем писма (имаме напредък, белким до Коледа успеем Joy ).

Аз днес пуснах писмата за осигуровките до България.
Не съм ги пускала препоръчани, не мога аз да се занимавам с глупости и да плащам по сума ти пари залудо.   Crossing Arms
Дано стигнат и това е.
Олелее, пак се замаях от писане.  Embarassed  Laughing

# 655
Ако ми платят  ще им изпратя. Иначе реално тези пари тук не са мои и файдата да купувам подаръци с тях е = 0.

Джу,  всички ми повтарят  да не се ядосвам. Нямам проблеми да не се ядосвам и с това, че съм нов.  Ама  да работя  цял ден САМ от  9 до 4 (работихме до 8 ама след 4 дойдоха още хора), а когато попиташ  дали утре да идваш на работа 4 пъти и да ти обърнат гръб все едно те няма...  Направо издивях.
Аз се досетих, че ще извика монголците ама поне да ми беше казала, а не да обърне гръб и да се прави, че ме няма.

Цял ден  самичък. Аз съм чисто нов човек  там трети ден във фирмата. Реално с мениджърката бях само в Понеделник.  Дето се вика аз нищо не знам какво става.  То това не ми попречи и се оправих като пич.
Обикалям и чистя и помагам на хората. Питат ме неща и каквото мога им отговарям и им помагам. Повечето питаха кога ще чистим с прахосмукачки де  Laughing Laughing   абе бая си полафих там Simple Smile.  Един даже се бъзикаше и вика "Днес определено си най - важният човек в тази сграда" като видя каква камара кашони и боклуци бях накамарил на вън  Laughing
Накрая обаче едно голямо нищо. Предпочитам да ме бяха напсували или нещо от сорта.

То аз я разбирам до някъде мениджърката, че и е трудно с мен. Аз имам малко поведение все едно  съм собственик на всичко. Дето се вика и в лайна да ме зарият да чистя пак ще го правя все едно това е най - важната работа на света  Laughing. Не мога  да го обясня, че ще стане дълго де  Laughing ама винаги изпъквам някак си и влияя на хората в положителен и отрицателен смисъл според зависи  Laughing. Което доста често ми е вредило особено като си търся работа  Laughing

Пак се отплеснах ама...  ще ме извинявате. Малко трудно ми минава. Ако беше в България или поне да бях работил 1 - 2 години във фирмата щеше да и е доста тъпо на жената след подобно поведение.  Просто  се сетих за малкото човече в България и с  наложих да го преглътна само дето   ми е трудничко

ПП.  По въпроса  за Коледа   Grinning. Вече писах, че за мен е важна НГ Simple Smile. Коледа я свързвам повече с колене на прасе и печени мръвки  Laughing. Както и, че се измени традицията с подаръците и се подаряват на Коледа, а не на Нова Година  Laughing

# 656
  • Cavan, Ireland
Добро утро Simple Smile

Чоси, виждам, че си се сблъскал със шуробаджанащината и тук, да не си помислиш, че само в Бг я има, не се ядосвай , работи си, и се оглеждай за нова работа, пък като изскочи нещо, по един middle finger на монголците барабар с тая дето си ги котка и така  Naughty

Някой от вас да е на водафон случайно?
Често получавам реклами чрез смс-и и вчера така получих един а интернет и откакто го получих нямам интернет и съм бясна, и понеже не изнамерих телефон да се свържа с някой да говоря, ами замо някакви записани оператори си плямпат, днес ще отида до магазина им, и ще стане панаир  #2gunfire айде намрънках се сега ако отида и да поработя...  Whistling  днес на обяд ще ходя до Васко и Ваня да си пазарувам и да си купя бозааааааааа  hahaha

# 657
Дзак,  наистина си мислех, че това го има основно в България  Laughing. както каза Гилти някъде на зад в темата "Още много неща има да те учудват в Ирландия"  Laughing.

Аз  съм на Метеор  с нещо като прима карта и имам 300 безплатни минути за 30 евро

# 658
Във всяка една държава го има, няма значение в коя точка от картата. Вие сте чужденец, искате работа. Първата година се свивате, докато натрупате опит. Питайте и ще видите, че всеки е минал по този път - от професора до чистача. Чужденците трудно пробиват на по-горно ниво, предпочитат местен. И в ИТ е така.

Кате, мъж ти го връщам ведър, нахъсан и с амбиции.
След НГ го искам пак така Wink  Hug

Пуснахме писмата на децата до Дядо Коледа, сега чакаме отговор.

Напазарувах подаръците тази седмица, остана да ги опаковам.
Кой каза, че тук имало криза????!!!! Mr. Green

# 659
Кой каза, че тук имало криза????!!!! Mr. Green

Ще я видиш след нова година. Силно ще ни плесне по челата.
Вчера получих писмо, че Авива затворили всички офиси в страната. Имали вече само онлайн обслужване. И понеже аз съм правила застраховки в офиса им, моите застраховки се обслужват от One Direct. За тези нито съм чувала, нито пък знам нещо. И много се ядосах. Вдигнах един скандал и на новите и на старите по телефона. Вие къде сте застраховани - кола, къща, застраховка живот, здравна застраховка?
А пък със здравната цирка е още по голям защото цялата фирма сме на една полица и само шефа ни може да провери кой ни обслужва в момента. И писма били пратили да ни уведомят. Аз пък с 100 полици едно не съм получила.

Чоси хич не се ядосвай. Навсякъде така. С ирландци ела да видиш как се работи, те едни работливи. Не случайно в Австралия бързо с създадоха репутация.

Общи условия

Активация на акаунт