ВТОРИ клас - първи срок - 1

• 49 368
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
  • Все на втория етаж
Дами, имаме домашно за утре в ЗИП Бел  на стр. 15. Обаче това "Славейче рано пееше" никъде не мога да го намеря, дали някой може да ми съдейства?

# 316
  • София
Дами, имаме домашно за утре в ЗИП Бел  на стр. 15. Обаче това "Славейче рано пееше" никъде не мога да го намеря, дали някой може да ми съдейства?
няма ли го някъде в учебното помагало? Търсих в нашите - явно сме с друго помагало - няма да учим такова нещо.

За зеленото училище - чета ви и се ужасявам, какво сте преживели вие и децата ви, направо не мога да си представя да съм на ваше място. Важното е че е минало, дано повече не се случва на никого   bouquet

# 317
  • Все на втория етаж
Охх, дзвер, нашите са на Просвета и хич не ги харесвам, толкова грешки имат , че не знам защо са им тези редактори просто  Crossing Arms Вие сигурно сте на Булвест.
Ами няма го, прерових читанката, музиката, българския, и с гугъла търсих, но нищооо.  Tired Явно утре ще е без домашно.

# 318
  • София
Читанката и българския са ни на просвета, но учебното помагало по ЗИП ни е на Кронос, питах и синчето - не го е чувало това славейче, само врабчета са му в главата  Peace

# 319
  • В светлината на слънцето
И ние сме на Булвест, помагало - Кронос. Питах - не е чувала за никакво славейче. Thinking
Ох, направо ми настръхна косата като четох за дечицата. Дано по-бързо всички се оправят и да забравят случилото се. И дано онези, от които зависи да не се случват такива неща, не го забравят така бързо. Макар че за последното много се съмнявам като знам как у нас всяко чудо е не за три дни, а за един ден. Confused

# 320
  • Пловдив
Много сте преживяли и родители и деца, но важното е да не се повтаря. А за контролът в кухнята няма нужда от коментар.
Моето гардже се прибира утре по обед от Зеленото училище харесва му и пак иска.

# 321
Било е голям ужас! Дано повече такива неща не се случват!!
Ние утре сме на еднодневна екскурзия до Габрово. Дано всичко да е наред!  Praynig
Иначе с материала в у-ще се справя много добре,самостоятелна е. Имаме почти цяла страничка/от бележника/ с оценки, за сега  5 и 6 само  Mr. Green И ние не сме чували за "Славейче рано пееше" newsm78

# 322
  • Варна
Като ви чета и настръхвам,какво са изживели децата ви и вие,далеч от тях! HugДано никога не се повтаря!

Иренка,нашето помагало по ЗИП Бел е на Просвета,но на 15та стр. няма нищо за Славейчета.Казва се "Езикови задачи" или нещо подобно беше. Rolling Eyes

# 323
  • Страната на чудесата
С риск да се повторя и тук, ще изразя пак моето мнение, че е много важно на такива мероприятия задължително да има медицинско лице. Защото групата от Стара Загора при същите условия, но с лекар, който да реагира, нямаха този болничен престой и стрес от игли и системи, както нашите деца. И стреса не е бил толкова голям, нито за децата, нито за учителите.
Честно казано, аз не съм допускала, че няма да има лекар с тях ( заблудих се, че е задължително като четях наредбата Confused).Ако този факт ми беше известен, не бих я пуснала нашата дъщеря. Защото, каквото и да си говорим, това са близо 90 деца и всички знаем, че всичко може да се случи и то за секунди.

# 324
До колкото знам е задължително присъствието на мед.лице на всякакви извън класни мероприятия! Поне така ни каза нашата класна.

# 325
Оказва се, че не е изобщо задължително.

# 326
  • Страната на чудесата
До колкото знам е задължително присъствието на мед.лице на всякакви извън класни мероприятия! Поне така ни каза нашата класна.

И аз мислех точно така, после майка ми ме заблуди(понеже е бивша учителка), че даже имало изискване и на 5 деца да има по един възрастен и аз си я пуснах Цвети съвсем спокойно Tired За което сега съжалявам и ми е обица на ухото занапред.

# 327
Е, че то нашата класна каза, че извън дните, определени като ваканция, децата не могат да пътуват на зелени училища и екскурзии, а тук чета, че деца са в момента на такива. Simple Smile

# 328
  • Страната на чудесата
Аха," законът е като врата у поле"...

# 329
Е, че то нашата класна каза, че извън дните, определени като ваканция, децата не могат да пътуват на зелени училища и екскурзии, а тук чета, че деца са в момента на такива. Simple Smile

В нашето училище на първата род. среща казаха кои дни са определени за еднодневни екскурзии. От две години училището не организира "зелено училище".

Касита как сте?

Общи условия

Активация на акаунт