Парфюмни размисли и страсти - 164

• 40 776
  • 739
  •   2
Отговори
# 105
Затова ви попитах откъде може да се поръча, евентуално.
Опитай тук.

# 106

Под мишниците не си представям някой да си слага парфюм Rolling Eyes
  Но и там се усеща пулсът  Simple Smile

Спиртът разтваря някои бои.
    Упс.....

# 107
To и отстрани на слепоочията се усеща пулс, но не бих си сложила парфюм там Simple Smile

# 108
To и отстрани на слепоочията се усеща пулс, но не бих си сложила парфюм там Simple Smile
   Ок. Лош тон ли е да се пръска подмишниците ,като оставим настрани здравословния аспект ?
   Искам  да разбера наистина. Hug

# 109
Там има потни жлези и според мен не трябва да се пръска парфюм, а да се ползва някакъв продукт против изпотяване. Иначе парфюма би се смесил с потта и молекулите му ще се изменят. Тоест няма да ухае особено добре
Отделно има и търкане от ръцете, които допълнително би разрушило парфюмните молекули. За това и при проба не се търкат китките, както правят много хора по парфюмериите

# 110
  • София, Лагера
Затова ви попитах откъде може да се поръча, евентуално.
Опитай тук.
Благодаря!   bouquet Оказа се, че просто го няма в БГ, но наистина успях да поръчам, като пристигне, ще ми се обадят!  Hug

# 111
  • Германия
Парфюмни малини? Благодаря, не, не консумирам. Изобщо и въобще се подвизавам с убеждението, че и най-талантливият парфюмер не може да застави плод да ухае луксозно, което пък е първото ми изискване към парфюмен аромат. В добрия случай плодовете в парфюмно шише ми миришат жизнено, енергично, тонизиращо, обаче не и луксозно /изключение прави донякъде само смокинята/. При лошо изпълнение ме препращат към детски сокчета и се оглеждам къде са ме залели и имам ли лекета. По презумпция плодовият парфюм ми е тънък и дразнещо писклив, блудкавея с такъв или още по-лошо - имам усещане, че съм обула неоново розови чорапи или лъщя като морков в омлет. Отчетливи малини съм засичала в Tous Touch (Tous) - желирани и леко хрускави, досущ като в лакочистител в началото и значително по-автентични към края. Малините в Tuscan Leather Tom Ford ги ловя без усилие - нектарено плътни са и имат вазелиновия гланц на детски балсам за устни, но присъстват само в първия половин час.

Милейди, май никой не ти е отговорил за Chypre Jovoy, затова ще го нося на срещата. Шипър-людоед от котилото на Ларте ди Гучи и гореспоменатия Еxplosive (Etienne Aigner), без да е толкова розен /от роза/. По-опушен, но все таки осезаемо цветен. От моята, на Олето, Джеммината и sl юрисдикция,  теб в него не мога те събра. Hug Дрънчи на винтидж и спарва, ако нямаш запазена реакция към ретрото.

# 112
  • Там, където ме обичат
Там има потни жлези и според мен не трябва да се пръска парфюм, а да се ползва някакъв продукт против изпотяване. Иначе парфюма би се смесил с потта и молекулите му ще се изменят. Тоест няма да ухае особено добре
Отделно има и търкане от ръцете, които допълнително би разрушило парфюмните молекули. За това и при проба не се търкат китките, както правят много хора по парфюмериите
Това го спомена и една консултантка, ама пусто като не може техническата ми мисъл да проумее, че това е възможно.  newsm78 Някой иска ли да хвърли малко светлина?

# 113
  • Germany
Много благодаря за информацията, спаси ме от ненужна покупка Hug
Аз нещо се повредих и не си усещам Еликсира Cry
Същото се случи преди време и с Ангела на ТМ, и до ден днешен не го усещам след петата минута. Дано е временно Praynig, че иначе трябва да се замисля за нова любов Thinking
Да попитам кога точно ще бъде срещата, за да мога да си планувам времето и детегледачите най-вече Mr. Green, че им е жизненоважно да ги предупредя предварително ooooh!

# 114
Това го спомена и една консултантка, ама пусто като не може техническата ми мисъл да проумее, че това е възможно.  newsm78 Някой иска ли да хвърли малко светлина?
Не мога да ти го обясня научно, но всички парфюмеристи го казват. Парфюм не се търка

# 115
  • София
Да попитам кога точно ще бъде срещата, за да мога да си планувам времето и детегледачите най-вече Mr. Green, че им е жизненоважно да ги предупредя предварително ooooh!
Засега май по-удобно за повечето е понеделник, 5 ноември,
час - 18:00 - 18:30 ?... казвайте, който е на работа,
място - кафето на читалище Аура.

# 116
  • София
ОБОЖАВАМ малини - но пресни или под формата на домашно приготвено сладко.
В парфюм меко казано недолюбвам плодчета. Ако има - трябва да са добре замаскирани  Laughing

днес пробвах At Night и ми хареса; не го пръснах на блотер, само на кожа и върху мен се разви много познато - цял следобяд ми дразнеше носа /в положителен смисъл/ в опит да се сетя на какво ми прилича и преди малко се сетих - Черната Пантера е откраднала от Хипнотичната отрова! не е имитация като At Night на Кристина Агилера, което го прави доста приятен

Бубс, ако си пробвала преди време Мистерията на НК, този е точно копие - сравнявах ги миналата седмица  bowuu

АА Лис Солея при мен е доволно траен като за Алегория - 3-4 часа минимум си го усещам аз, но aз съм с безумно суха кожа, та и това е доста. По дрехите трае цял ден.

За косата не съм забелязала да й влияе зле, но пък и я парфюмирам рядко, макар и от други съображения - изключително рядко ползвам два дни подред един и същи парфюм, а в косата се задържат понякога до 2-3 дни .. така че реално си позволявам да пръскам само и единствено ако ще я мия на същия или следващия ден .. и то ако са ми свършили местата за тест.. така или иначе най-често я нося вързана и няма особено смисъл  Laughing Но пък всичките ми продукти за коса (масла, спрейове и т.н.) са с приятни аромати (и най-полезното нещо не бих си сложила на косата, ако не ухае приятно  Naughty), така че гривата не е пренебрегната парфюмно  Laughing

За срещата - аз съм работна, но всичко след 18:00 часа ми е ок.. пък и дори някой да позакъснее, няма да го върнем  Laughing Hug

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 16:10 от Elitsa_z

# 117
  • София

днес пробвах At Night и ми хареса; не го пръснах на блотер, само на кожа и върху мен се разви много познато - цял следобяд ми дразнеше носа /в положителен смисъл/ в опит да се сетя на какво ми прилича и преди малко се сетих - Черната Пантера е откраднала от Хипнотичната отрова! не е имитация като At Night на Кристина Агилера, което го прави доста приятен

Бубс, ако си пробвала преди време Мистерията на НК, този е точно копие - сравнявах ги миналата седмица  bowuu

Снощи четох мнението на Бубс и дълго се чудих - откога Картие имат и Черна Пантера и защо аз някакси съм пропуснала този факт   341uu  baby_neutral

# 118
Засега май по-удобно за повечето е понеделник, 5 ноември,
час - 18:00 - 18:30 ?... казвайте, който е на работа,
място - кафето на читалище Аура.
Аз, разбира се!  Mr. Green Нощна смяна съм. Вие специално изчислявате да съм на работа по време на сбирките Whistling И като правят разни банкетчета в работата пак така изчисляват, нашата смяна все е на работа! Crossing Arms Заговор!

# 119
  • Чукарландия
Честито!  Sunglasses
Аз моите си ги нося не само на мотора Wink Понякога заедно с протекторите... И покажи го де Flutter

Годесче, заповядай!

Скрит текст:

Атти, ако заръчвате общо Explosive Etienne Aigner, бройте ме и мен. Но ми стана интересно във Фрагрантика чета, че има прилика с Soir de Lune Sisley и La Perla. Първият въобще не ми харесва, а вторият ми е любимец?!? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт