Парфюмни размисли и страсти - 164

• 40 801
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ковачева, значи почтиииии съм уцелила  Crazy Mr. Green само дето няма нищо общо с крокодила  Laughing Много ме кефи флакона с прозрачната котчица отгоре върху топката, обаче такавата капачка е само на сплаша, пък като се монтира пулверизатора, не може да се сложи пак  Twisted Evil

# 136
  • Чукарландия
докато Експлозивът тежи надолу и е основно вечерен парфюм за матрони и/или канибали-шипромани Whistling

Май ще трябва да се тества, а може и да съм от гилдията на матроните?!? Joy

# 137
  • Балчик
То аз  много навреме видях, че има нова тема Simple Smile- вече цели 10 страници сте изписали, но да кажа. Малини и поначало всякакви плодове, предпочитам само на трапезата. В парфюм и друга козметика, не харесвам.

# 138
  • Германия

Горко се кая за импулса си отпреди час да се опръскам хубаво с Jasmin de Nuit (The Different Company). Мирише ми на опело, да пази бог.

Не съм вярвала, че заради парфюм може да поискам да се продъни земята и аз вдън нея. Такова унижение преживях току-що. Връщам се от пощата. Заставам на гишето и служителят поздравява любезно. В следващата секунда го лъхва вълната от мен и се оглежда паникьосано за дим от компютъра пред него. "Не ви ли мирише на изгоряло?" и продължава да заляга над техниката да види откъде пуши бакелит евентуално. А аз мириша на прясно извадена от гроб, та се не трая. Нямаше естествено нищо запалено, само парфюмът ми се усещаще от отвъдното.

Не ми се беше случвало  подобно. Чак сега разбирам Рапунцелчето /или май беше Еми/ като я накъшка една жена миналата година в Кауфланд - ела, мамо, че тук мирише лошо и дърпала детето си за ръката. Много низвергващо преживяване.

# 139
Натали Joy
Доста харесах Белия уд на Монтал.Днес една сладурка ме напръска сега 3-4 часа след това от рамото ми се носи прекрасна миризма. Този уд мога да нося без проблем. Открих сигурно топлата вода  Grinning

# 140
А аз мириша на прясно извадена от гроб, та се не трая. Нямаше естествено нищо запалено, само парфюмът ми се усещаще от отвъдното.
Нат, това е много зловещо. Тук има доста дами с нежни души... Ако не беше казано от парфюмен гуру като теб, щяха да се разпищят от ужас. Joy

# 141
  • София
Не харесвам аромата на малини в парфюм.
От днес си имам това съкровище  Heart Eyes
Скрит текст:

Diamond Dust Edition Agent Provocateur

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 23:24 от tdaneva

# 142
  • Чукарландия
Не съм вярвала, че заради парфюм може да поискам да се продъни земята и аз вдън нея. Такова унижение преживях току-що. Връщам се от пощата. Заставам на гишето и служителят поздравява любезно. В следващата секунда го лъхва вълната от мен и се оглежда паникьосано за дим от компютъра пред него. "Не ви ли мирише на изгоряло?" и продължава да заляга над техниката да види откъде пуши бакелит евентуално. А аз мириша на прясно извадена от гроб, та се не трая. Нямаше естествено нищо запалено, само парфюмът ми се усещаще от отвъдното.

Не ми се беше случвало  подобно. Чак сега разбирам Рапунцелчето /или май беше Еми/ като я накъшка една жена миналата година в Кауфланд - ела, мамо, че тук мирише лошо и дърпала детето си за ръката. Много низвергващо преживяване.

rotfImbo Смях се със сълзи. Въпреки приказки за прясно извадени от гробове. Joy

# 143
  • Велико Търново
Натали Никол,много ме развесели Joy  bouquet
Това ми напомня за една доста разсеяна,бивша моя колежка,която веднъж беше дошла на работа с убийствен парфюм/разбирайте-подушвате и усещате как започвате да губите съзнание Crazy/,повъртя се няколко минути в стаята,излезе за малко и връщайки се,сбърчи нос-"Абе,тук много лошо мирише..." ooooh!,поогледа колегите,подуши се, и каза -"А,то било от мен" Sick

# 144
Натали, най-вероятно служителят изобщо не разбира от парфюми. Wink Чак гробовен, не ми се вярва да е.
И аз понякога оставам парфюмно неразбрана. Joy  Онзи ден бях с Инстант и една колежка, която обича само леки плодови водички ми каза: "Ох, никак не ти е хубав този парфюм." Като че ли нещо ще промени с тази забележка. Laughing

# 145
  • София
Учудвам се на нехаресването на Инстант от поредния вече човек  Rolling Eyes Мислех, че е лесен за възприемане (което е отделно от лесен за носене, естествено).

Натали, ако не се лъжа, случката в супермаркета беше с Куражчето и Пойзън (няма да кажа Поазон пък   superuu). Горкият пощаджия - решил е, че компът му вече е сдал багажа и идваш да му отслужваш опело  Mr. Green

# 146

Горко се кая за импулса си отпреди час да се опръскам хубаво с Jasmin de Nuit (The Different Company). Мирише ми на опело, да пази бог.

продължавай, нахъсвай ме, вече го искам 'на сляпо'  Joy Joy Joy

едит: във фрагрантика едно от описанията е: Dirty Jasmine  smile3544 smile3544 smile3544

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 22:13 от bubanka

# 147
  • Германия

случката в супермаркета беше с Куражчето и Пойзън (няма да кажа Поазон пък   superuu).

А!
Так точно! Имам вече пълно разбиране за Куражчето. И за Лин като я стоварил таксиметраджията посред нищото и обявил, че са пристигнали. Май с Хиноки е била.

Аз съм голям радетел за деликатност, но на злокобен аромат не мога да деликатствам. Харесвам тамян в парфюм, но този е особен чешит - като излязла от папско погребение съм с него, да ме прощават всички нежни души. Много съм се понемчила - тук на черното му казват черно и никой не протестира, свикнали са да не лицемерничат.

ПП Остъргах се до арматура. Телякът /ХН/ каталяса, парфюмът - не. Още се усеща.

# 148
  • Бургас
Натали, ще ми е интересно ти да опишеш този аромат. Както виждам в пирамидата, повечето от съставките харесвам, останалите не познавам добре .  Фен съм на тамяновите аромати  Heart Eyes  Казваш, че и тук се усеща  Thinking

# 149
  • София
Натали - ти ли беше писала че Untitled Margiela мирише на налъми? Хубави налъми - днес ги носих, само на ръка - зеленилище в началото, но после стана мек, леко сакъзен. Прилича ми на Airborne на Comme des Garçons, но е по-хубав и по-траен. Ще ми остави хубав спомен от вероятно последния топъл ден за годината.

Често нося два различни парфюма на ръцете за сравнение и наистина се подсилват и подчертават, дори от разстояние.

Общи условия

Активация на акаунт